Печиво Персики покроковий рецепт

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Печиво Персики має широку популярність. У Росії ці ласощі можна часто зустріти на весіллях та інших святкових заходах. Однак воно відоме не тільки в Росії.

У країнах Європи також існує своє персикове печиво. Особливо поширене воно в Італії.

Печиво Персики завжди в центрі уваги за будь-яким святковим столом. Воно привертає багато уваги, завдяки своїй незвичайній подачі і неперевершеному смаку. М'яка і розсипчаста текстура печива, і чудова горіхова начинка так і ваблять.

В інтернеті ми можемо бачити найрізноманітніші покрокові рецепти печива Персики з фото. На перший погляд, може здатися, що зготувати його досить складно. Але це не так.

Складові:

  • 1 1/2 склянки борошна
  • 1 3/4 чайної ложки розпушувача
  • 1/4 чайної ложки солі
  • 10 1/2 столових ложок м'якого вершкового масла
  • 1/3 склянки білого цукру
  • 1/4 склянки коричневого цукру
  • 1 яйце
  • 2 столові ложки сметани
  • 3/4 чайної ложки ванільного екстракту
  • Персикове варення або горіхова паста
  • 6 столових ложок молока
  • Червоний і жовтий харчовий барвник
  • Листя м'яти для прикраси (за бажанням).

Спосіб приготування:

Нагріваємо духовку до 220 градусів за Цельсієм. В окремій мисці перемішуємо борошно, розпушувач і сіль.

В окремій мисці перемішуємо борошно, розпушувач і сіль

У миску електричного міксера закладаємо масло, білий і коричневий цукор. Перемішуємо все на середньо-низькій швидкості протягом 1 хвилини. Далі додаємо яйця, сметану і ваніль. Гарненько змішуємо. Всипаємо суміш сухих інгредієнтів. Замішуємо тісто.

Далі столовою ложкою зачерпує частина тесту. Ліпимо з неї кульку і викладаємо на деко, застелене пекарської папером. Випікаємо протягом 15 хвилин. Охолоджуємо. Кожну половинку персика промазуємо варенням або пастою. Склеюємо дві половинки між собою.

Щоб прикрасити печиво, розливаємо молоко за двома мисках. Кожну частину перемішуємо з барвником. За допомогою кисті промазуємо барвниками наші печенюшки. Можна готові персики занурити в цукор. Так буде ще солодше.

Готове печиво Персики викладаємо на красиве блюдо. Для прикраси додаємо листочки м'яти.

Автор: Julia

Щоб ми знали сподобався вам рецепт чи ні просимо прокоментувати Ваш коментар у формі нижче або натисніть на кнопку соц мереж. Дякуємо!

Натисніть Ctrl + D щоб додати сторінки в закладки. WordPress Залишити коментар ВКонтакте

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online