На МКС в Волгограді обговорили підсумки попереднього голосування «Єдиної Росії»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Керівник Міжрегіонального координаційної ради «Єдиної Росії» у Південному федеральному окрузі Костянтин Бахарєв зазначив в суб'єктах високу організацію процесу в Єдиний день попереднього голосування 3 червня

У Волгограді відбулося засідання Міжрегіонального Координаційної Ради (МКС) «Єдиної Росії» в Південному федеральному окрузі. Основними темами обговорення стали підсумки попереднього голосування з відбору кандидатів від Партії «Єдина Росія» в органи державної влади і місцевого самоврядування, а також реалізація в суб'єктах ЮФО пріоритетних завдань за підсумками Конференції Партії «Напрямок 2026». У роботі засідання МКС взяв участь і заступник повноважного представника Президента в ЮФО Анатолій Сафронов.

Важливим етапом виборчого циклу 2018 року стало попереднє голосування 3 червня. На території Південного федерального округу процедура відбулася на території Волгоградської області, Ростовської області, республік Адигеї і Калмикії. У суб'єктах працювало понад 600 лічильних дільниць. Найкращі показники щодо явки були досягнуті в Ростовській області і республіці Калмикія. Вони увійшли в десятку кращих результатів по країні. Серйозних успіхів у проведенні ПГ домоглася і Волгоградська область.

«Сьогодні ми бачимо, що« Єдина Росія »показує зовсім інші результати, в порівнянні з тими, які були ще кілька років тому, а це відображення, в тому числі довіри людей до влади. Коли зростає довіра, відповідно зростає рейтинг Партії. Зовсім недавно пройшли вибори Президента РФ. Ми побачили хороші результати, в тому числі і Волгоградської області, яку ще недавно можна було розцінювати як проблемний регіон, сьогодні ситуація змінилася докорінно, з точки зору, активності виборців, з точки зору результатів голосування. 3 червня відбулося попереднє голосування. Процедура була організована на високому рівні. Ми бачимо активність у Волгоградській області, вона перевищує середньостатистичні показники по Російській Федерації. Активність людей - це показник їх залученості, показник їх бажання брати участь в тій платформі, яку сьогодні пропонує Партія », - сказав Керівник МКС« Єдиної Росії »по ЮФО Костянтин Бахарєв.

У Волгограді кількість тих, хто проголосував - 11,55%. Це перевищує среднероссийские показники. Секретар регіонального відділення Партії Сергій Гірників розповів про значення ПГ для учасників. За його словами, «Єдина Росія» створила майданчик, де виборці самі визначають кандидатів, які в майбутньому будуть представляти їх інтереси в представницьких органах. Завдяки попередньому голосуванню вибудовується конструктивний діалог між Партією і населенням.

«Наше завдання - почути кожного виборця. Саме завдяки цьому сьогодні «Єдина Росія» є провідною політичною силою в країні і головним політичним ресурсом нашого Президента, партією президентської більшості. Партія є важливим інструментом в реалізації тих завдань, які сьогодні ставить Володимир Путін », - зазначив Сергій Гірників.

Велика увага учасники засідання Міжрегіонального Координаційної Ради «Єдиної Росії» приділили питанню реалізації в суб'єктах ЮФО пріоритетних завдань за підсумками Конференції «Напрямок 2026».

За словами заступника Керівника МКС по ЮФО Анни Кувичко, Конференція завершила етап великої спільної роботи, в рамках якої в регіонах пройшли дискусії, спрямовані на збір пропозицій щодо реалізації Послання Президента РФ Володимира Путіна Федеральним Зборам, а також модернізацію Партії. Парламентарій докладно розповіла про те, як регіони будуть реалізовувати завдання, позначені на Конференції «Напрямок 2026». Особливе значення в цій справі мають партійні проекти.

«Партійні проекти« Єдиної Росії »повністю відповідають електоральним запитам наших громадян. Я нагадаю, що відбулася реорганізація проектної діяльності. Замість 25 проектів реалізується 14. Це абсолютно вивірена система і на сьогоднішній момент можна з упевненістю говорити про те, що проекти є обов'язковим інструментом для реалізації в кожному регіоні. Нам є про що говорити з виборцями в рамках нашої проектної діяльності », - уклала Анна Кувичко.

Ще однією важливою темою, озвученої на засіданні МКС, стало вдосконалення форм комунікації з населенням регіональних і місцевих громадських приймалень Партії «Єдина Росія» в суб'єктах ЮФО. Як зазначив заступник Керівника МКС по ЮФОВіктор Дєрябкін, в минулому році в приймальні по всій країни надійшло понад 2,5 млн звернень від громадян. У 2018-му прогнозується ще більше. На території ЮФО сьогодні працюють 8 регіональних і 214 місцевих громадських приймалень «Єдиної Росії». Великий досвід по роботі з жителями має Волгоградська область. Регіональна приймальня була відкрита в 2008 році, ставши третьою приймальні в Росії і першої в Південному Федеральному окрузі. В даний час волгоградская приймальня готова поділитися досвідом з іншими регіонами. Наприклад, в проведенні тематичних прийомів громадян.

«Необхідно проводити їх з усіх актуальних напрямків: охорона здоров'я, житлово-комунального господарства, соціальна політика, екологія, освіта. Важливо, щоб до цих заходів залучалися експерти, громадськість, представники органів влади. Треба озвучувати проблеми і спільно знаходити рішення. У минулому році Регіональна приймальня провела 77 тематичних прийомів. Важливо працювати з населенням, інститутами громадянського суспільства, працювати на підтримку позитивного іміджу Приймальної в регіоні і вирішувати основні завдання, позначені перед нами партійним керівництвом », - розповів керівник регіональної громадської приймальні« Єдиної Росії »Владлен Колесніков.

На думку учасників зустрічі, проведення засідання МКС за участю всіх суб'єктів федерального округу дає можливість зміцнити і розширити міжрегіональне взаємодія, обмінятися кращими регіональними практиками, підвищити динаміку і ефективність спільної роботи. Передбачається, що наступне засідання Міжрегіонального координаційної ради пройде в Калмикії, вже після виборів. Обговорювати будуть підсумки Єдиного дня голосування 9 вересня.

схоже

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online