Чи беруть в армію сиріт? | Служба Допомоги Призовникам

  1. Чи візьмуть сироту на службу?
  2. Які пільги існують для допризовників і солдатів?
Міхеєва Катерина

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Керівник юридичного відділу Служби Допомоги Призовникам в Санкт-Петербурзі

3 143 переглядів

10.04.2019

Уряд Росії передбачив ряд пільг для сиріт і дітей, які залишилися без піклування батьків. Вони отримують щомісячні та одноразові допомоги, забезпечуються одягом, взуттям та житлоплощею, можуть безкоштовно відновити здоров'я в санаторії. Пільгові умови гарантує і військове законодавство. У цій статті я розповім, чи беруть призовників-сиріт в армію Росії і якими правами держава наділила цих громадян.

У цій статті я розповім, чи беруть призовників-сиріт в армію Росії і якими правами держава наділила цих громадян

Чи візьмуть сироту на службу?

Згідно Закону " Про військовий обов'язок і військову службу »В армію закликають всіх молодих людей 18-27 років, у яких немає підстав для звільнення від служби. До причин, по яких не беруть служити, відносяться непризовного захворювання, перебування в запасі, непогашена судимість, наявність відстрочки і проходження АГС - альтернативної цивільної служби.

Перелік причин, які звільняють від армії, не включає таку підставу, як відсутність матері або батька. Тому юнаків, які залишилися без батьків, відправляють у військові частини нарівні з іншими призовниками. Виняток - молоді люди, у яких батько загинув при виконанні військового обов'язку або отримав травми, несумісні з життям. У таких ситуаціях призовників не беруть за статтею 23 ФЗ-53.

думка експерта

Військовий квиток - це документ військового обліку, який необхідний студентам, які втратили право на відстрочку, а також всім молодим людям при працевлаштуванні або отриманні паспорта і посвідчення водія. Дізнайтеся, чи є у вас підстави для отримання цього документа без проходження військової служби, на сторінці « Допомога призовникам ».

Катерина Міхеєва, керівник юридичного відділу Служби Допомоги Призовникам

З 2013 року депутати Держдуми обговорюють законопроект, що пропонує введення річний відстрочки для цієї категорії громадян. Його ініціатори вважають, що молоді люди не встигають пройти підготовчі курси для вступу до вищих навчальних закладів і не можуть реалізувати право на освіту, гарантоване Конституцією. Ініціативна група вважає, що відстрочка завдовжки в рік для підготовки до вузу могла б вирішити цю проблему. Але законопроект все ще не прийнятий, і нових змін найближчим часом не очікується. Поки проект не приймуть, додаткової відстрочкою від армії сирота не зможе скористатися.

Рада Служби Допомоги Призовникам

Відсутність батьків не є приводом для звільнення від служби. Але в ФЗ "Про військовий обов'язок і військову службу" можна знайти 35 інших підстав для отримання відстрочки або військового квитка. Їх можна знайти в 23 і 24 статтях цього документа .

Які пільги існують для допризовників і солдатів?

Хоча юнаки не звільняються від призову, уряд забезпечив їх особливими привілеями. Пільгові умови зачіпають допризовників і військовослужбовців.

Перша пільга гарантує неповнолітнім надходження в військові оркестри без іспитів. Для надходження юнак повинен пройти співбесіду і медкомісію у військкоматі. Якщо звичайним громадянам потрібно докласти чимало зусиль, щоб потрапити в оркестр, то звільнення від іспитів робить службу в елітних формуваннях більш доступною. Однак ніхто не дає гарантії, що призовник зуміє вчинити. Все залежить від його здоров'я і рівня володіння музичними інструментами.

Решта пільги зачіпають солдат «строковиків». Кожен військовослужбовець отримує грошове забезпечення, розмір якого залежить від рангу військового. Для сиріт і дітей позбавлених батьківського піклування держава виділяє додаткові кошти. Крім цих грошей військовослужбовці отримують щомісячну виплату, яка прирівнюється до одного окладу, і одноразову виплату при зарахуванні в запас.

C повагою до Вас, Міхєєва Катерина, керівник юридичного відділу Служби Допомоги Призовникам.

Допомагаємо призовникам отримувати військовий квиток або безкоштовну відстрочку від армії на законних підставах: 8 (800) 333-53-63.

Чи візьмуть сироту на службу?
Які пільги існують для допризовників і солдатів?
Чи візьмуть сироту на службу?
Які пільги існують для допризовників і солдатів?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online