Приватний сантехнік СПб

  1. Професійний приватний майстер-сантехнік в Санкт-Петербурзі Не знаєте де знайти перевіреного і досвідченого...
  2. Консультація сантехніка - безкоштовно.
  3. Внутрішньоквартирні сантехнічні роботи в СПб.
  4. Сантехнічні роботи під ключ
  5. Відгуки
  6. Терміновий виклик сантехніка в Санкт-Петербурзі
  7. Сантехнік додому: швидке вирішення побутових неприємностей
  8. Сантехнічні роботи: затишок і чистота руками професіонала
  9. Я працюю у всіх районах Санкт-Петербурга:

Професійний приватний майстер-сантехнік в Санкт-Петербурзі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Не знаєте де знайти перевіреного і досвідченого сантехніка? Ви прийшли за адресою. Я - професійний сантехнік в Санкт-Петербурзі. У сфері сантехнічного обслуговування працюю більше 10 років. Надаю послуги будь-якого ступеня складності, без перебільшення стверджую, що я здатний привести навіть саму недоглянуту ванну або кухню в ідеальний стан.

Короткий список моїх послуг:

  • монтаж і прочищення труб;
  • ремонт сантехніки;
  • підключення пральних машин;
  • підключення посудомийних машин;
  • установка раковини;
  • установка унітазу;
  • установка ванни;
  • установка душової кабіни

Повний перелік послуг і їх вартість ви можете знайти в розділі «Ціни» .

Сантехніка - моє покликання, тому всі роботи я виконую на совість з хорошим настроєм. Тому, якщо ви шукайте російського, без шкідливих звичок, ввічливого, акуратного і розумного сантехніка, ви прийшли за адресою. Не вірите? прочитайте "відгуки клієнтів" про мене.

Пенсіонерам, інвалідам та учасникам ВВВ знижка 10%
На матеріали в багатьох магазинах і складах спб знижки від 5 до 20%

Послуги приватного сантехніка за видами

Як викликати сантехніка на будинок

Подзвоніть мені

Розрахунок вартості

виїзд майстра

оплата роботи

Сантехніка - моє покликання!

Ні для кого не секрет, що роботи по заміні сантехніки як на етапі будівництва об'єкта, так і при масштабному ремонті, проводяться в першу чергу. За всю свою довголітню кар'єру в сфері сантехнічного обслуговування, я підключив нескінченне число ванн, унітазів, раковин, пральних і посудомийних машин, провів кілометри труб і іншого. З результатами деяких моїх робіт ви можете ознайомитися в розділі «Портфоліо» .

Консультація сантехніка - безкоштовно.

Чи не впевнені в ситуації, що склалася і не знаєте як вчинити, зателефонуйте мені. Я допоможу вирішити проблему, що склалася, підкажу шляхи її вирішення і звичайно ж проконсультую Вас по будь-якого питання.

Внутрішньоквартирні сантехнічні роботи в СПб.

Відповідальність - найважливіший показник підсумкового якості виконуваних робіт. Завдяки цій якості, я виконую більшість сантехнічних робіт протягом одного - двох днів. Як все відбувається? Для початку я відвідую об'єкт, будь то заміський будинок або квартира. З вами намічаємо план і прораховуємо вартість, після цього я ретельно і з ретельністю будуть виконувати поставлене завдання.

Сантехнічні роботи під ключ

Крім найбільш поширених стандартних сантехнічних робіт , Я часто реалізую і більші проекти, які крім моєї участі, не обходяться без участі дизайнера або архітектора. Великі проекти набагато складніше типових сантехнічних послуг і як правило вимагають глибокого занурення в проект, контролю виконання робіт на різних етапах будівництва. Звичайно ж, без повного розуміння того, що відбувається, прогнозування майбутніх складних моментів, якісно виконати великий проект не представляється можливим. При виконанні великого проекту, часто доводиться тісно співпрацювати з майстрами по обробці, контролювати їх і підказувати якісь не явні моменти. Чому так? Кожен ремонт закінчує сантехнік. Чим він займається на завершальних етапах ремонту? Все просто. В кінці відбувається:

  • установка змішувачів;
  • установка лічильників;
  • установка фільтрів;
  • установка душових кабін;
  • установка джакузі;
  • підключення комунікацій на кухні;

Звичайно ж, будь-який прорахунок в минулих роботах по обробці або проектуванні може вплинути на підсумковий монтаж сантехнічного обладнання. А як показує практика, ці недоліки виправити найчастіше складніше, довше і дорожче. Тому, я пропоную свої послуги з сантехнічних робіт під ключ. Зі мною, будьте впевнені, на всіх етапах вашого ремонту буде повний контроль.

Відгуки

кумин Микола

Не думав навіть, що заміна ванною це не проста справа! Крім того, що її треба підключити (це не складно, особливо якщо вмієш це робити), так її треба ще й прівентіть до сеті, і загерметизувати шви, щоб коли миєшся вода не капала на підлогу! Я в сантехніці не сильний, тому вирішив скористатися послугами приватного сантехніка! Дякую Олегу за якісну роботу, всі роботи зроблені швидко і якісно!

Виноградов Ілля

Як же я злякався, коли зайшов у ванну і побачив що килим мокрий! Придивився і побачив, що з труби тонюсенькой цівкою ллється вода, як з пульверизатора! Куди дзвонити - не знаю! Вбив в пошуку запит і знайшов цей сайт, подзвонив, отримав настанову що зробити - перекрити воду, через годину приїхав сантехнік, замінив тріснутий фільтр грубої очистки води. Швидко і якісно спрацьовано!

Марина Сачкова

В'їхала в новобудову, я не розумію, навіщо кран у ванну робити таким коротким? Ні руки не помити, ні ганчірку НЕ сполоснути! Вирішила замінити змішувач у ванній, викликала сантехніка на будинок і була приємно здивована тим, що крім того, що робота була виконана швидко, так ще й по закінченню робіт, сантехнік все за собою прибрав, протестував. Тепер я задоволена, все працює як годинник.

Камочкін Ігрь

Ох! Бачили б ви як «чудово» була проведена розлучення труб водопостачання в моїй новобудові! Боже, ну панове будівельники, про що ви думаєте, коли так «без розуму» все робите? Уявіть, лічильник холодної води в туалеті, а у ванній лічильник гарячої води. Вентилі відключення води ЗА УІТАЗОМ !!!! Вирішив від цього кошамара позбутися і зробити розводку труб! Подзвонив Олегу, змалював ситуацію! По телефону все обмовили, на слід день приїхав сантехнік, оцінив обсяг робіт позначив точну суму і за день се зробив! Спасибі вам!

котиків Роман

Набридло влітку сидіти без води! Вирішив придбати собі водонагрівач, але, природно як підключати та інше ні з паном ні духом, вирішив викликати приватного сантехніка. Олег приїхав в той же день, все зробив, слава богу, що я не став підключати нагрівач сам! Ух! Спасибі, все працює як годинник!

Христина Фролова

Купила посудомийку, і чогось забула замовити послугу з підключення посудомийної машини в магазині, ну, думаю, добре знайду приватного сантехніка і замовлю у нього. Вбила в пошук, знайшла цей сайт через кілька годин приїхав Сантехнік, все зробив, перевірив, дуже зраділа, що сума обумовлена ​​по телефону не змінилася! Дякуємо!

Євген Комаров

Не виходило підключити пральну машину - постійно капала, вирішив зателефонувати в КК і викликати сантехніка, по телефону мені була озвучена феноменальна сума, з урахуванням того, що потрібно було всього лише прикрутити шланг забору води, я тактовно відмовився і знайшов цей сайт, подзвонив, Олег назвав суму, в 5 разів менше! Приїхав, зробив, все супер, Дякую!

Анастасія Григор'єва

Я звичайно бачила погані унітази в новобудовах, але щоб мені так пощастило, що через тиждень після використання я вирішила його замінити, ніхто з друзів не вміє цього робити, а сантехнік з КК заломив таку ціну, що мені аж стало погано! Знайшла в інтернеті цей сайт, подзвонила і була приємно здивована ціною, сантехнік приїхав швидко і ще швидше зробив заміну унітазу!

Андрій Попов

В'їхав в квартиру, до якої труби ще Йосипа Віссаріоновича бачили! Вирішив замінити, поставити фільтри очищення води і так далі. Подзвонив Олегу, він приїхав, оцінив вартість робіт і все зробив за кілька днів! Головне, що обумовлена ​​ціна не змінилася ні на рубль! Ще раз спасибі, заміна труб виконана ідеально!

Марія Боброва

За місяць до нового року у мене засмітилася каналізація, це був кошмар! Вирішила не викликати сантехніка з ЖЕКу, а скористатися послугами приватного сантехніка! Жодного разу не пошкодувала про це! Приїхав тверезий і ввічливий сантехнік, все прочистив і навіть прибрав за собою! Спасибі вам!

Терміновий виклик сантехніка в Санкт-Петербурзі

Якщо у вас трапилася НП і вам терміново потрібно сантехнік, то запишіть мій номер телефону 8 (931) 225-20-26 в Санкт-Петербурзі і Ленінградській області.
Часто так трапляється, що сантехніка підводить і вам терміново потрібно мати під рукою приватного сантехніка, який в потрібну хвилину прийде на допомогу. Я приймаю замовлення у всіх районах міста і області. Чи зможу приїхати до вас найближчим часом і швидко усунути ситуацію, проблему.

Сантехнік додому: швидке вирішення побутових неприємностей

Сантехнік формату 80-х років минулого століття - фігура одіозна, колоритна, з унікальним характером і ставленням до життя. Сантехнік став героєм анекдотів і комедій. Сміх, втім, швидше за викликаний безсилля впоратися з цим побутовим «стихійним лихом» - власником характерного запаху і безпардонних брудних чобіт. Виклик сантехніка на будинок міг доставити не менше проблем, ніж сама причина виклику. В ті часи, якщо траплялася навіть незначна поломка, просто не було альтернативи - доводилося спочатку довго просити співробітника ЖЕКу усунути текти або поміняти прокладку, а потім сподіватися на благополучне завершення сантехнічних робіт. З приходом ринкових відносин все змінилося і в сантехнічних послуг. Висока конкуренція дисциплінує працівників, і сьогодні виклик сантехніка терміново - вже не є нездійсненною мрією.

Я - приватний сантехник 21-століття, завжди гладко поголений, ароматно пахне, акуратно й уважно майстер. Крім високого професіоналізму, володіння технологіями і знаннями у всіх видах сантехнічних робіт, я виділяюся увагою до деталей, високою відповідальністю за доручену завдання і прагненням досягти найкращих результатів при мінімальних розцінках і на обладнання, і на послуги.

Сьогодні досить непросто передбачити результат роботи, якщо необхідний виклик сантехніка на будинок: Санкт-Петербург пропонує послуги численних «шабашників» з усіх регіонів Росії і ближнього зарубіжжя. Іноді в гонитві за дешевою робочою силою, будівельні компанії і ремонтні організації наймають працівників без досвіду, далеких від будівельної тематики, які не володіють в достатній кількості навичками, а деколи не знають навіть найелементарніших речей. Як вибрати професіонала?

Спирайтеся на здоровий глузд. Я працюю багато років на ринку сантехнічних послуг і пропоную широкий спектр сантехнічних послуг, спеціалізуюся на пристрої інженерних мереж, гарантую якісний результат, без несподіванок - як в процесі монтажу, так і в подальшій експлуатації. Ознайомившись з переліком моїх послуг, Ви зрозумієте, що нам мені плечу вирішити всі поставлені сантехнічні завдання. Ви зможете, незалежно від району проживання, зробити терміновий виклик сантехніка, СПб і область обслуговуються в будь-який час. Аварійна бригада в моїй особі, оперативно виїде на замовлення. У телефонному режимі ви можете проконсультуватися зі мною з будь-яких питань і зробити замовлення на обслуговування.

Я залишаю після свого відвідування ідеально працює сантехніку, водопровід і каналізацію, чистий простір, де проводилися роботи. Я, як справжній професіонал, не зловживаю алкоголем, не вимагав додаткової оплати, не порушую технологію, що не зриваю терміни. Ніяких неприємностей - тільки позитивні емоції і повне задоволення. Не вірите, що таке можливо? Зателефонуйте і переконайтесь самі! Постійним клієнтам і замовникам оптових послуг - приємні бонуси, додаткові знижки.

Сантехнічні роботи: затишок і чистота руками професіонала

Сантехнічні роботи в квартирі можуть вимагатися як в комплексі, так і вибірково - окремо та чи інша послуга. Я пропоную жителям Санкт-Петурбурга і області такі види сантехнічних робіт:

  • монтаж, ремонт водопроводу;
  • заміна і прокладка труб каналізації;
  • установка унітазу;
  • установка душової кабіни;
  • установка ванною;
  • установка змішувачів;
  • заміна кранів;
  • установка радіаторів;
  • монтаж полотенцесушителей;
  • заміна стояків;
  • установка фільтрів для води;
  • установка мийок;
  • установлення контрольно-вимірювальних приладів (лічильників для води і т. д.).

Якщо Ви не виявили в моєму переліку необхідні Вам сантехнічні послуги - зателефонуйте, і я, без сумніву, вирішу Вашу проблему найкращим чином.

Вартість сантехнічних робіт варіюється в залежності від багатьох факторів:

  • складності проекту;
  • вартості встановленого обладнання;
  • обсягу замовлення та ін.

Послуги сантехніка в Санкт-Петербурзі знайти не складно. Складно знайти якісні послуги за розумну вартість. Я провів аналіз конкурентних пропозицій і виробив найпривабливіші розцінки на сантехнічні роботи. Знайдете дешевше - зателефонуйте, я впораюся з будь-яким конкурентом, запропонувавши Вам ідеальне співвідношенням «ціна-якість-гарантії». Ціни на послуги доступні кожному.

Одне з моїх переваг - відповідальність і порядність. Вивчивши фронт робіт, я запропоную тільки найвигідніші для клієнта рішення. Я не женуся за миттєвим прибутком, переконуючи клієнта в необхідності великих обсягів або дорогого обладнання. Але і використовувати прилади відверто низької якості, що не відповідає нормальній експлуатації - теж не дозволено. Я Доржу своєю репутацією, а тому і турбота про клієнта у мене не формальна. Я даю сертифікати на використовуваний матеріал і гарантію на сантехнічні роботи: Санкт-Петербург втомився від непрофесіоналів, і навіть середній клас більше не хоче платити за халтуру і дилетантство. Тим більше, якщо мова йде про ремонт улюбленого будинку.

Вибравши в якості підрядника мене, Ви отримаєте якісно спроектовані і встановлені водопровід і каналізацію, як в квартирі, так і в приватному будинку. У вас не буде протікати сантехніка, відвалюватися плитка, бити струмом пральна машина або полотенцесушитель. Ви зможете легко знімати показання з водоміра, бути впевненими в якісній очистці води. Я гарантую - дбайливу захист Вашого затишку і чистоти.

Я працюю у всіх районах Санкт-Петербурга:

Мої роботи

Монтаж котельні в приватному будинку.

Монтаж котельні в приватному будинку

Штроблення стін і прокладка труб.

Штроблення стін і прокладка труб

Прокладання каналізаційного стояка.

Прокладання каналізаційного стояка

Прокладка труб з колодязя в будинок.

Прокладка труб з колодязя в будинок

Монтаж котельні в приватному будинку.

Монтаж котельні в приватному будинку

Внутрішньоквартирна колекторна розводка.

Внутрішньоквартирна колекторна розводка

Внутрішньоквартирна колекторна розводка.

Внутрішньоквартирна колекторна розводка

Монтаж котельні в приватному будинку.

Монтаж котельні в приватному будинку

Установка радіатора опалення.

Установка радіатора опалення

Установка інсталяції.

Установка інсталяції

Установка полотенцесушителя.

Установка полотенцесушителя

Установка душового куточка і змішувача зі штангою.

Установка душового куточка і змішувача зі штангою

Внутрішньоквартирна колекторна розводка точок водопостачання і каналізаційної труби.

Підключення і розводка котла. звіт

Вибираємо унітаз для квартири

Як влаштовано джакузі. технологія

Не вірите?
Як все відбувається?
Чому так?
Чим він займається на завершальних етапах ремонту?
Боже, ну панове будівельники, про що ви думаєте, коли так «без розуму» все робите?
Як вибрати професіонала?
Не вірите, що таке можливо?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online