Лукашенко попередив про загрозу входження до складу іншої держави

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Президент Білорусі не уточнив, які держави могли б вчинити замах на її незалежність Президент Білорусі не уточнив, які держави могли б вчинити замах на її незалежність   Олександр Лукашенко   Фото: Reuters   Москва

Олександр Лукашенко

Фото: Reuters

Москва. 24 червня. INTERFAX.RU - Президент Білорусії Олександр Лукашенко на нараді в Шкловський район Могильовської області розповів про негативні наслідки провалу в економіці країни. На його думку, якщо в найближчі роки Білорусь не подолає економічні проблеми, то може увійти до складу іншої держави або пережити війну "як в Україні". Лукашенко не уточнив, до складу яких держав може увійти його країна.

В ефірі телеканалу ОНТ з'явилися фрагменти його виступу на нараді, де були запропоновані рішення для економічного зростання в сільському господарстві. Зокрема, Лукашенко збирається провести "точкову" приватизацію, щоб зняти з держави навантаження збиткових колгоспів і налагодити співпрацю з приватним капіталом. Він вважає, що саме протиріччя між приватним бізнесом і державою в Росії спровокували "молочні війни", коли Россільгоспнагляд забороняє ввезення в Росію продукції окремих білоруських підприємств .

У річницю перемоги у Великій Вітчизняній війні Лукашенко сказав, що Білорусії доводиться боротися з "приватизацією" перемоги , Незважаючи на те, що весь радянський народ вніс в неї свій внесок.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online