Як я знаю, скільки енергії мій комп'ютер використовує?

  1. Обслуговування веб-сайту
  2. завантаження додатків
  3. аналізатор потужності

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Коли ви купуєте новий комп'ютер, запитувана ціна комп'ютера - це не єдині гроші, які ви будете витрачати на систему. Комп'ютерна система також буде використовувати значну електроенергію і збільшити ваші щомісячні рахунки за комунальні послуги. Зрозуміло, на різних комп'ютерах використовується різна кількість енергії, тому неможливо просто отримати єдину, одноразову оцінку електроенергії, яку використовує будь-який комп'ютер.

Навіть після придбання одного комп'ютера можна модернізувати обладнання і змінити внутрішні роботи системи, що також буде безпосередньо впливати на споживання енергії. На щастя, у вас є кілька різних доступних опцій для визначення енергоспоживання вашого комп'ютера.

Обслуговування веб-сайту

Для початку, якщо ви не хочете завантажувати програмне забезпечення або купується додаткове обладнання, щоб визначити енергоспоживання комп'ютера, ви можете відвідати сайт EasyCalculation.com або один схожий. При відвідуванні веб-сайту вам необхідно ввести всю основну інформацію про вашому комп'ютері, включаючи процесор, материнську плату, відеокарту, пам'ять, оптичний привід, плати PCI, вентилятор і жорсткий диск. Ви можете знайти цю інформацію, зазначену в розділі «Про це комп'ютері Mac або панелі управління вашої комп'ютерної системи», в залежності від того, який комп'ютер ви використовуєте і яку операційну систему встановлено. Коли ви обчислюєте інформацію, вона відображає загальне споживання електроенергії в середньому для комп'ютерної системи.

Звичайно, чим старше комп'ютер, тим більше потужності він буде використовувати, тому що вентилятор може працювати гаряче або інше обладнання, можливо, не працює. Це дасть вам загальну оцінку, але це найшвидший варіант для визначення розміру кулі для енергоспоживання комп'ютерної системи.

Коли ви купуєте новий комп'ютер, запитувана ціна комп'ютера - це не єдині гроші, які ви будете витрачати на систему

Вся необхідна інформація, яку ви повинні ввести, використовуючи Easy Calculation.

завантаження додатків

Якщо вам потрібна послуга, яка буде трохи більш точною, ви можете завантажити додаток (наприклад, безкоштовне програмне забезпечення BizEE ). Додаток може відстежувати всі функції та обладнання, які знаходяться на вашому комп'ютері, і виконувати прямий розрахунок їх використання енергії. Це і кілька інших додатків доступні безкоштовно через різні сервіси, такі як Apple App Store або Download.com.

Після того, як програма встановлена ​​на комп'ютер і запущено, воно запускає пряму діагностику комп'ютера, щоб точно визначити, скільки енергії комп'ютер під час роботи. Ці програми працюють як на настільних, так і на портативних комп'ютерах.


BizEE працює і контролює загальне енергоспоживання комп'ютера.

аналізатор потужності

Найкращий спосіб визначення того, скільки електрики комп'ютер (або будь-який інший пристрій, підключений до електричної розетки), використовується через лічильник енергії. Це пристрій, а також безпосередньо в електричну розетку, але має відкриту лицьову розетку спереду. Потім ви можете підключити комп'ютер до пристрою і включити як пристрій, так і комп'ютер. Цифровий дисплей на корпусі дозволяє миттєво зчитувати, скільки енергії використовує комп'ютер. Ви навіть можете підключити або відключити пристрої, поки обладнання працює, щоб виміряти різницю в споживанні енергії. Таким чином, при такому обладнанні, підключеному до вашого комп'ютера, ви завжди знаєте, яка енергія використовується.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online