Оздоблення каменем стін, фасадів і цоколя

  1. Внутрішнє оздоблення штучним каменем
  2. Оздоблення натуральним каменем фасаду і цоколя

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Виробляємо обробку стін штучним каменем, облицювання фасаду та цоколя натуральним каменем і монтаж фасадних панелей під камінь або цегла.

Внутрішнє оздоблення штучним каменем

Виробляємо обробку стін штучним каменем, облицювання фасаду та цоколя натуральним каменем і монтаж фасадних панелей під камінь або цегла

Камінь в інтер'єрі будинку виглядає солідно і здорово. Найбільш популярні при обробці каменем - різні види сланцю і цегли, причому найкращим варіантом є обробка каменем дерев'яного будинку. Камінь і дерево в інтер'єрі - просто шик!

Використовуючи сланець в обробці інтер'єру, можна втілювати різні дизайнерські проекти і будьте впевнені - інтер'єр Вашого будинку з обробкою каменем, буде неповторним.

Але, в будь-якому випадку, щоб камінь гармонійно вписався в загальну обробку і інтер'єр, необхідна попередня візуалізація інтер'єру в 3Д макеті, а облицювання каменем виконували фахівці обробники.

І хоча облицювальний камінь кріпиться досить просто - на клей, завдання викласти стіну зі сланцю не так тривіальна, як може здатися на перший погляд.

ремонтуючи квартиру , Передпокій найкраще облицьовувати декоративним каменем з гіпсу. Так само популярна оздоблення каменем кухні в комбінації з яким-небудь ще декоративним оздоблювальним матеріалом, наприклад, штукатуркою або стеклообоями.

Ще одне місце в інтер'єрі, яке найбільше підходить для обробки каменем - це дверні отвори і арки. Буде потрібно невелику кількість штучного каменю щоб ваші арки і отвори стали виглядати чудово.

І останній писк в обробці каменем інтер'єру - це кам'яні шпалери. Кам'яні шпалери являють собою рулон, на який вже наклеєні плитки декоративного цегли, потрібно тільки поклеїти цей рулон на підготовлену вирівняну стіну.

Оздоблення натуральним каменем фасаду і цоколя

На сьогоднішній день оздоблення фасадів каменем, а саме фасадними панелями з штучним каменем з стеклофібробетона - це вигідно, престижно і раціонально. Раціонально тому, що під фасадний камінь можна провести монтаж теплоізоляції.

Оздоблення каменем фасаду будинку збереже його презентабельний вигляд на довгі роки, особливо якщо використовувати натуральний камінь в облицюванні зовнішніх стін будинку.

І, звичайно, не можна не сказати про облицювання каменем цоколя.

І, звичайно, не можна не сказати про облицювання каменем цоколя

Оздоблення цоколя каменем виглядає відмінно і служить довго, особливо якщо це натуральний камінь. Цоколь облицьований натуральним природним каменем виглядає стримано і солідно.

Оздоблення цоколя штучним каменем має свої переваги. Декоративний камінь для цоколя може мати різну фактуру і, на відміну від натурального каменю, будь-який колір - від фіолетового до зеленого.

Крім усього перерахованого, цоколь можна обробити цокольним сайдингом, який, за фактом, аналогічний фасадним панелям з фібробетону.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online