Володимир Кличко в нічному клубі на Ібіці ледь не побився з Дереком Чісорою. Відео

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Шляхи двох боксерів несподівано перетнулися в одному з нічних клубів Ібіци Шляхи двох боксерів несподівано перетнулися в одному з нічних клубів Ібіци. Чісора у своїй звичній манері шукав скандалу і майже домігся бажаної бійки, але сек'юріті закладу вчасно зреагували, розняти боксерів, який готові були вступити в бійку.

Свідки конфлікту не дають однозначної оцінки того, що сталося - одні заявляють, що Кличко і Чісора встигли вдарити один одного, інші заперечують факт бійки, кажучи лише про невелику бійку.

Не виключено, що Чісора зовсім не випадково опинився в тому ж клубі, де відпочивав Володимир Кличко. Поява скандально відомого британця може бути частиною його піар кампанії і черговою спробою переконати Володимира Кличка вийти проти нього в рингу.

Тренер Дерека Чісори Дон Чарльз стверджують, що зустріч його клієнта з українським чемпіоном світу з боксу була випадковою, а не заздалегідь спланованою акцією.

Нагадаємо, що в лютому минулого року Дерек Чісора на зважуванні вдарив долонею по щоці Віталія Кличка, а перед боєм плюнув в обличчя Володимиру, який насилу стримався від спокуси вдарити нахабного британця.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online