96-річний ветеран ВВВ отримав посмертну нагороду онука, який загинув в АТО

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В руках 96-річного Івана Залужного невелика червона коробка з орденом «За мужність», яким посмертно нагородили його 23-річного онука В руках 96-річного Івана Залужного невелика червона коробка з орденом «За мужність», яким посмертно нагородили його 23-річного онука   До Києва із Запоріжжя Іван Оникійович приїхав разом зі своєю дочкою, Галиною Іванівною, матір'ю загиблого солдата

До Києва із Запоріжжя Іван Оникійович приїхав разом зі своєю дочкою, Галиною Іванівною, матір'ю загиблого солдата. журналісти ДеПо зустрілися з ними на Солом'янській площі.

Ветеран ВВВ, морський піхотинець, полковник у відставці сидів на пофарбованій лавці. Поруч - пакет з фотографіями героїчно загиблого онука і вирізками газет.

- Це війна, там вбивають, вбили мого єдиного онука Іванка, - важко зітхає Ветеран ВВВ
- Це війна, там вбивають, вбили мого єдиного онука Іванка, - важко зітхає Ветеран ВВВ. - Він загинув як Герой, захищаючи Україну, Батьківщину. Я думав, що в наступному році разом зі своїми побратимами по Великій Вітчизняній Війні святкуватиму 70 років Великої Перемоги ... А я ховаю свого онука, якого вбили онуки моїх побратимів з Росії. Я не звинувачую росіян. Це зробив один диктатор - Володимир Володимирович Путін.
Онук українського ветерана Іван Гутник-Залужний загинув в ніч з 9 на 10 серпня. Солдат був в «секреті», а коли найманці пішли в наступ, відкрив вогонь, давши час перегрупуватися своєму підрозділу.

Фото, відео Антон Гусєв, ДеПо

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Весь світ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online