Як повернути дівчину Скорпіона після розставання?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дівчина Скорпіон сповнена пристрастей. З нею цікаво, але при цьому небезпечно. Життя вирує. Скандалів з нею не уникнути. Все стає зрозумілим виходячи з самої назви знака Зодіаку - Скорпіон. Як справжній скорпіон, дівчина, народжена під цим знаком Зодіаку, «п'є кров», роблячи це методично і з великим задоволенням. Вона може влаштувати грандіозний скандал через сущої дрібниці.

Дівчині Скорпіону потрібно коритися, їй не можна перечити. Якщо ти це робив, ти прийшов до того результату, який зараз на обличчя - ви розлучилися.

При всій своїй емоційності дівчина Скорпіон не приймає рішення зопалу. Так, вона досить злопам'ятна і при кожній сварці вона пригадає тобі всі образи, всі твої гріхи. Але просто так вона не піде, для цього у неї будуть об'єктивні і вагомі підстави.

Дівчина Скорпіон не любить, коли з її «хати виноситься сміття». Вона не хоче, щоб деталі ваших відносин ставали відомими оточуючим. Вона не люблять, щоб її жаліли.

Незважаючи на численні образи, скандали, дівчина Скорпіон може піти тихо і спокійно з високо піднятою головою. Ще будучи в стосунках з тобою, вона може раптово замовкнути. І це буде показником того, що між вами щось не так. Уже тоді варто починати бити тривогу. Якщо дівчина Скорпіон пішла, сповнена образ, вона ще не раз сама про себе нагадає. Їй буде просто необхідно «випустити свій пар або отрута», як завгодно.

Коли відбулося розлучення з дівчиною Скорпіоном, тобі належить виробити свою методику її повернення. Тут все залежить від того, хто був винен при розставанні. Навіть якщо вона, все одно слід діяти тобі. Для початку потрібно переговорити. Навіть це не так просто зробити після розставання з дівчиною Скорпіоном. Вона може не йти на контакт, «брикатися», перечити тобі. У цій ситуації потрібно з нею дуже спокійно поговорити, дуже м'яко вказати їй на її помилки, на її вину. норовиста Скорпіон в глибині душі знає про свою провину, про вчинені нею помилки. Так що надія на те, що твоя дівчина повернеться, в такій ситуації у тебе є.

А ось якщо ти винен в розлученні, справа буде обстоять не просто. Тобі буде складно переконати дівчину Скорпіона в необхідності продовження відносин. Тому, перш за все тобі слід провести роботу над собою. Змінися, інакше дівчина Скорпіон тебе не прийме колишнім. Тобі потрібно буде перед нею покаятися, змінитися. Таким у тебе з'являться шанси на примирення. До честі Скорпіонів треба сказати, що вони адекватні і об'єктивні. Саме з цієї причини ти можеш сподіватися на перемир'я з коханою.

Тим часом принижуватися перед дівчиною Скорпіоном не слід. Вона це прийме за слабкість. Таким способом ти не викличеш у неї любовних переживань і емоцій, а навпаки, відраза і зневага. Скорпіони - великі маніпулятори, дуже владні. Вони мріють бачити чоловіка поваленим, але коли домагаються свого, втрачають до нього інтерес і переключаються на іншого. Тому не дай себе розчавити, принизити, інакше ти втратиш свою любов назавжди. А ось щиро, але з гідністю, слід попросити вибачення у дівчини.

А ось намагатися викликати ревнощі у дівчини Скорпіона не варто. Вона дуже ревнива. Вона велика власниця. Те, що належить тільки їй, повинно бути тільки її. До того ж у неї самої багато шанувальників. Вона не стане бігти слідом за тобою, намагатися тебе повернути, боротися за відносини. Все це неприємно її владної натурі. Швидше, якщо вона побачить тебе з іншими дівчатами, вона розвернеться і піде, а якщо вже пішла і ти помічений з іншими, надія на повернення дівчини Скорпіона буде втрачена назавжди.

Вам також може бути цікаво

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online