Урок 44: Як поповнити баланс платіжної картки «Кукурудза»

  1. Способи поповнення карти «Кукурудза» Д ля щоденних покупок важко знайти рівноцінну заміну платіжній...
  2. На АЗС компанії ТНК
  3. Готівкою на касах в мережі магазинів Kari.
  4. З іншого карти MasterCard або VISA в Платіжному кабінеті або мобільному додатку «Кукурудза»
  5. Способи поповнення карти «Кукурудза» з комісією
  6. Переклади в інтернет-банках на номер картки «Кукурудза»
  7. Переклад на карту «Кукурудза» по системі MasterCard MoneySand
  8. Зарахувати кредит готівкою на карту «Кукурудза»
  9. Встановити кредитний ліміт на карту «Кукурудза»
  10. резюме
  11. Якщо у Вас є будь-які питання щодо порушення Ваших прав, або Ви потрапили в скрутну життєву ситуацію,...

Способи поповнення карти «Кукурудза»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Д ля щоденних покупок важко знайти рівноцінну заміну платіжній картці «Кукурудза» . Поповнив її невеликою сумою зі своєю основною зарплатної карти і спокійно вирушаєш по магазинах. Таким чином, бережемо зарплатну карту, щоб з неї не вкрали гроші.

Розглянемо всі доступні на сьогоднішній день способи поповнення платіжної картки «Кукурудза» .

Способи поповнення платіжної картки «Кукурудза» без комісії

  • Готівкою на касі в салоні Евросети

Салони Евросети є навіть в маленьких містах, тому завжди можна знайти салон Евросети і поповнити в ньому готівкою свою карту «Кукурудза». Якщо Ви робите покупки в торговому центрі, то напевно знайдете там салон Евросети. Поповнили готівкою свою карту і вирушайте робити покупки. Для поповнення карти «Кукурудза» необхідно звернутися на касу з пред'явленням паспорта. Поповнення безкоштовне.

  • На АЗС компанії ТНК

По всій Росії налічується близько 800 автозаправок компанії ТНК, тому у всіх великих містах є хоча б кілька подібних заправок.

Мережа заправок компанії ТНК і Евросеть є партнерами, в тому числі по паливній картці «Carbon». І тому АЗС компанії ТНК готові поповнити без комісії і карту «Кукурудза». Для тих, хто багато пересувається на автомобілі і заправляється на цій заправці, застосування для оплати карти «Кукурудза» правильний варіант оплати.

  • Готівкою на касах в мережі магазинів Kari.

Магазини Kari - це мережа взуттєвих магазинів, які торгують не тільки взуттям, а й різними аксесуари (ремені, сумки, шапки). Поповнити картку «Кукурудза» можна на касі, без комісії.

  • З іншого карти MasterCard або VISA в Платіжному кабінеті або мобільному додатку «Кукурудза»

Карта Visa повинна підтримувати онлайн-перекази по технології Visa Personal Payments. Можливості Платіжного кабінету і мобільного застосування «Кукурудза» будуть розглянуті нижче.

Поповнювати картку «Кукурудза» через інтернет-банк «Кукурудза» (mybank.oplata.kykyryza.ru) можна швидко і без комісії:

    • з карт Visa і Mastercard »,

    • з інших карт «Кукурудза»,

    • банківським переказом (реквізити карти - в «інтернет-банку»).

Способи поповнення карти «Кукурудза» з комісією

  • Грошові перекази на карту

Це може бути платіжна система «Золота Корона». Комісія стягується з відправника. Система грошових переказів працює як послуга в банках-партнерах. Хоча, навряд чи варто розглядати даний спосіб поповнення всерйоз, набагато простіше знайти салон Евросети, ніж банк-партнер.

  • Переклади в інтернет-банках на номер картки «Кукурудза»

Можна зайти, наприклад, в Сбербанк онлайн (Якщо користуєтеся банківськими картами Ощадбанку, в тому числі зарплатними і соціальними для отримання пенсії) і виконати поповнення карти «Кукурудза» там. При цьому стягується комісія - близько 1%. Аналогічно можна виконати поповнення, наприклад, з особистого кабінету банку «Тінькофф або будь-якого іншого, де надається особистий кабінет.

В даному випадку мова йде про такі популярні електронні гроші як « Яндекс гроші »,« WebMoney »І« Qiwi ». Ці електронні гроші можуть бути переведені на будь-які банківські карти, зокрема, на карту «Кукурудза» , Зрозуміло, з комісією.

Що стосується електронних грошей « Qiwi », Можливий їх переклад на карту« Кукурудза »за допомогою терміналів самообслуговування Qiwi , Які стоять у багатьох кіосках.

  • Переклад на карту «Кукурудза» по системі MasterCard MoneySand

Ця система грошових переказів, розроблена платіжною системою MasterCard. Щоб перевести гроші на карту MasterCard досить знати номер цієї карти і в рідкісних випадках її термін дії.

Система переказів працює в банках, що підтримують цю технологію. Серед цих банків:

  • Газпромбанк,
  • Альфа Банк,
  • Банк «Русский Стандарт»,
  • Транскредитбанка,
  • платіжний сервіс Qiwi
  • і деякі інші.

Поповнити картку «Кукурудза» можна в банкоматах цих банків, перейшовши в розділ меню «переклад на карту» або «переклад за номером картки». Можна це зробити також через інтернет-банк або мобільний банк.

  • Зарахувати кредит готівкою на карту «Кукурудза»

У салонах Евросети можна швидко і просто оформити кредит готівкою на карту "Кукурудза". Якщо заявку схвалить один з банків-партнерів Евросети, гроші надійдуть на карту «Кукурудза» протягом 15 хвилин. Про зарахування грошей прийде СМС повідомлення.

Кредит видається на будь-які цілі, без застави та поручителів. Заявку розглядають кілька банків - пропозиція можна отримати від кожного.

  • Встановити кредитний ліміт на карту «Кукурудза»

Вам терміново знадобилися гроші на покупку, але немає часу йти в відділення банку. Тоді карта «Кукурудза» c кредитним лімітом - це хороше рішення. Оформити заявку можна на сайті credit.kykyryza.ru і отримати карту в салоні «Евросеть».

Кредитний ліміт надається Банком Тінькофф.

Умови кредитного ліміту на карту «Кукурудза»:

    • оформлення за 20 хвилин,

    • поновлюваний кредитний ліміт - до 300 000 рублів,

    • безвідсотковий період - до 55 днів,

    • процентна ставка - від 28,9%,

    • обслуговування картки - безкоштовно,

    • безкоштовні і зручні Інтернет-банк , мобільний Банк і СМС сервіс ,

    • можливість безкоштовного поповнення з карт інших банків.

Як оформити кредитний ліміт на карту «Кукурудза»:

  • заповнити заявку на сайті credit.kykyryza.ru або звернутися в салон «Евросеть» з паспортом;

  • вартість послуги Евросеть-Рітейл по оформленню документів, необхідних для укладення кредитного договору між клієнтом і відповідним банком з метою подальшого підключення кредитного ліміту до карти «Кукурудза» - 290 рублів;

  • попередньо необхідно уточнити адресу найближчого салону Евросеть, де можна оформити кредитний ліміт, в Інформаційному центрі 8 (800) 700-77-10 (дзвінок безкоштовний).

Вимоги до позичальника кредитного ліміту на карту «Кукурудза» для Банку Тінькофф:

  • вік від 20 до 70 років,

  • постійна реєстрація на території РФ,

  • наявність мобільного телефону - обов'язково,

  • наявність декількох телефонів клієнта збільшує ймовірність схвалення кредитного ліміту.

резюме

  1. Платіжна картка «Кукурудза» - зручний спосіб здійснювати покупки в онлайн-режимі з системою бонусів (з Кешбек). Видається, обслуговується і відновлюється карта швидко і безкоштовно, має множинні варіанти поповнення.

  2. Щоб поповнити карту «Кукурудза» готівкою, можна скористатися кількома способами. Наприклад, поповнити карту можна в салоні «Евросеть». Для цього знадобиться паспорт (хоча його запитують не завжди) і сама карта. Комісія за транзакцію не береться, а сам переклад пройде дуже швидко.

  3. Також поповнення карти «Кукурудза» готівкою можна здійснювати через каси магазинів мережі «Kari», а також АЗС компанії ТНК. В цьому випадку комісію за переказ грошей також не візьмуть.

  4. Поповнити картку «Кукурудза» готівкою можна також через термінали самообслуговування (наприклад, Qiwi) і банкомати, що приймають готівку і обслуговують цей вид платіжних карт (MasterCard). Поповнення відбувається через розділ «Переклад» за аналогією з будь-якою іншою картою. В цьому випадку достатньо знати номер своєї картки, яку необхідно поповнити, і термін її дії.

  5. Передбачені кілька способів поповнення карти «Кукурудза» і безготівковими грошима, тобто перекладом з іншої платіжної карти (банківської карти системи MasterCard або іншої карти «Кукурудза») за допомогою власного «Платіжного кабінету» на сайті kykyryza.ru або через будь-який банкомат, що працює з картами MasterCard. В даному випадку, як і при поповненні готівкою, потрібно знати номер карти-одержувача і термін її дії.

  6. Ще один безготівковий спосіб поповнення карти «Кукурудза» - через електронні гаманці (Яндекс.Деньги, Qiwi, WebMoney) і інтернет-банки (Альфа-клік, Російський стандарт). Також можна використовувати для цих цілей спеціальний додаток, яке встановлюється на мобільний телефон.

  7. При поповненні карти «Кукурудза» через термінали, банкомати, електронні гаманці та з інших банківських карт може стягуватися комісія за проведення транзакції, розмір якої можна уточнити в системі, електронним гаманцем якої мають намір скористатися, або в банку, з карти якого збираєтеся перераховувати кошти на карту «Кукурудза».

Якщо у Вас є будь-які питання щодо порушення Ваших прав, або Ви потрапили в скрутну життєву ситуацію, то черговий юрист онлайн готовий безкоштовно проконсультувати Вас по даному питанню.

КРЕДИТНІ, дебетових і ВІРТУАЛЬНІ БАНКІВСЬКІ КАРТКИ

Колесов Г.Б.,
незалежний пенсійний консультант,
експерт з пенсійного та фінансового планування життя

kolesovgb.ru

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online