Онлайн кредитування по системі WebMoney

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

31 серпня 2010 387 64

64

Система банківського кредитування на початку двадцять першого століття досягла піку свого розвитку, не дарма візитниці багатьох бізнесменів заповнені картками представників всіляких фінансових установ. Однак з розвитком інтернету все більшої популярності набуває біржа кредитів WebMoney. Люди, які звернулися до неї, відзначають комфорт проведення операцій і їх надійність. Спробуємо розглянути її з різних сторін.

Здійснити переказ в інше місто або країну, здійснити прийом платежу або виплату по кредиту, а також отримати позику можна через он-лайн систему WebMoney Transfer. Для цього потрібно пройти реєстрацію на спеціалізованому сайті і встановити інтерфейс клієнта - так званий «електронний гаманець» - WebMoney Keeper. Завантаживши його на комп'ютер або мобільний телефон, вам не доведеться постійно перегортати щоденники в пошуках інформації про свої фінансові операції, так як сервіс протягом декількох секунд надасть опис всіх здійснених платежів і прийнятих переказів. При тривалому користуванні системою WebMoney Transfer клієнт отримує свій бізнес-рівень, який періодично може змінюватися.

Система WebMoney відрізняється однією з найдосконаліших видів захисту, так як має три види аутентифікації. На відміну від системи PayPal, що користується популярністю в країнах Європи і Америки, для входу в яку необхідно лише вказати пароль, на WebMoney зловмисник не зніме ні цента або копійки без наявності файлів доступу. Якщо припустити, що щоденники із записаними паролями іноді губляться і можуть потрапити в чужі руки, то ці файли зберігаються на комп'ютері користувача.

Для отримання онлайн-кредиту WebMoney пропонує два сервіси: біржу кредитів WMT і боргової сервіс WMT . У першому випадку клієнт самостійно оформляє заявку, вказуючи необхідну суму. Потім кредитор розглядає її, вирішуючи, прийняти або відмовити. Причому на цій біржі публікується список кредиторів, де кожен з них вказує свої умови, тому позичальник має можливість звернутися до будь-якого з них.

При зверненні до боргової сервісу слід враховувати, що ця система встановлює так звані ліміти довіри, де вказується максимальна сума, яку може отримати клієнт, а також, в який термін і за якою процентною ставкою необхідно повернути кредит.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online