Як заробити видаючи кредити на ВебМани

  1. Для чого використовують онлайн-кредити
  2. Як заробляють видаючи кредити на ВебМани
  3. Як убезпечити свої гроші в процесі кредитування
  4. Як заробити на ВебМани, без ризику втратити гроші

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кредити щільно увійшли в наше життя

Кредити щільно увійшли в наше життя. Однак, не кожен знає, що не тільки банки, але і користувачі інтернету можуть отримувати прибуток від видачі грошей в борг. Онлайн кредитування стало популярно через активного розвитку електронних систем оплати. Видача кредитів Webmoney здійснюється електронними грошима, в терміни, які набагато коротше банківських. Для отримання позики не потрібно заповнювати безліч заявок і документів. Кредити на невеликі суми не припускають наявності довідки про доходи.


Зміст статті:

Для чого використовують онлайн-кредити

  1. Оплата замовлень в онлайн-магазинах.
  2. Підтримка і розвиток бізнес-проектів в мережі інтернет.
  3. Оплата рахунків за послуги ЖКГ і зв'язку.

Для проведення фінансових операцій в мережі можна знайти спеціальні платіжні системи. У пошуку відповідного електронного гаманця, користувачі враховують такі моменти:

  • ступінь захисту платіжних і персональних даних;
  • швидкість проведення транзакцій;
  • величину комісії.

Найнадійнішою і популярною системою на поточний момент можна вважати Веб-Мані. Там не тільки проводяться платіжні операції, але і активно видаються кредити. На кредитної біржі Web-money можна не тільки самому отримати кредит, але і заробити на відсотках, надаючи позикові кошти іншим користувачам.

Як заробляють видаючи кредити на ВебМани

Щоб брати участь в процесі видачі кредитів WebMoney , Потрібно виконати ряд нескладних вимог.

1. Потрібно завести особистий електронний гаманець.
2. Отримати персональний атестат для гаманця.
3. Зареєструватися на внутрішній кредитної біржі Credit Exchange.
4. Внести на рахунок гаманця суму, яка буде брати участь у кредитуванні.

Після завершення процесу авторизації, кредитор отримує список потенційних позичальників. Вивчивши кредитні історії і почитавши відгуки, можна отримати достатнє уявлення про тих, хто хоче отримати гроші. Вибір позичальника відбувається в розділі «Заявка на кредит». Там же можна дізнатися про поточною відсотковою ставкою і терміни кредитування.

Якщо сума на Вашому рахунку менше видаваного кредиту, то відсутні кошти будуть списані в межах «кредиту довіри», який встановлюється заздалегідь. «Кредит довіри» - це остаточна сума, яку Ви готові видати позичальникові. Одержувачу кредиту буде надіслано повідомлення про видачу грошових коштів, і він зможе розпорядитися ними на власний розсуд.

Позикові кошти повинні бути повернуті в установлений термін. Процентна ставка - від 0,5 до 5% в день (від 10 до 40% за місяць користування).

Існує також варіант колективного кредитування. У цьому випадку необхідна сума видається декількома користувачами.

Як убезпечити свої гроші в процесі кредитування

Для того, щоб захистити свій електронний гаманець, дотримуйтесь загальноприйнятим правилам.

1. Придумайте складний пароль. Не варто використовувати при створенні пароля важливі для Вас дати, імена і клички домашніх вихованців. Найкраще використовувати поєднання великих і малих латинських букв і цифр.
2. Не залишайте електронні гаманці довго розгорнутими.
3. Після роботи, потрібно покинути систему, натиснувши кнопку «Вихід».
4. Запитуйте СМС-паролі для входу в програму Webmoney.
5. Для введення пароля можете скористатися віртуальною клавіатурою.

Як заробити на ВебМани, без ризику втратити гроші

По-перше, при підборі позичальника віддавайте перевагу тим, чиї профілі мають початкові (персональні) атестати. Ці атестати припускають наявність паспортних даних їх власника. Ці дані легко можна перевірити на офіційному сайті ФМС. У разі проблем з позичальником, Ви зможете подати офіційне позовну заяву і через суд спробувати повернути свої гроші .

По-друге, слід виключити свідомо ризиковані фінансові угоди, які пропонують завідомо високі відсотки і короткі терміни повернення кредитних коштів.

По-третє, ретельно вивчайте характеристики потенційних позичальників. Уважно читайте представлені пропозиції і вимоги. Невиконання умов угоди тягне за собою штраф (кредитор теж може бути оштрафований за неналежне виконання умов договору).

Якщо гроші не були повернуті в строк, в справу вступає арбітражний суд системи Webmoney. Існує також біржа боргових зобов'язань, на якій Ви можете продати непогашені борги колекторам. Сума такої угоди становить від 1 до 80% від суми боргу.

Не варто ризикувати, починаючи кредитування з видачі великих сум. На перших порах краще брати участь у колективній видачі кредитів.

Відео по темі:



Сподобалася стаття?Поділіться з друзями:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online