Як включити Вай Фай на ноутбуці Віндовс 7: як підключити

  1. Як включити адаптер на Віндовс 7
  2. # 1 Підключення за допомогою клавіатури
  3. # 2 Підключення Вай Фай за допомогою системних налаштувань
  4. Підключення через роутер (на Віндовс 7)
  5. # 1 Бездротове підключення
  6. # 2 Підключення за допомогою дроту

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Типова проблема, як включити Вай Фай на ноутбуці Віндовс 7, вирішується просто - потрібно включити вбудований приймач сигналу і авторизуватися. Які труднощі можуть виникнути і як їх подолати - подробиці в статті.

Які труднощі можуть виникнути і як їх подолати - подробиці в статті

Як включити адаптер на Віндовс 7

Для бездротового інтернету потрібен джерело сигналу (як правило, WiFi роутер) і приймач (спеціальний адаптер). Сьогодні буде непросто знайти ноутбук, який залишили без такого адаптера, але заради економії енергії система може залишати його вимкненим, якщо немає активних підключень.

Включити адаптер бездротової мережі інтернет на Windows 7 можна двома рівноцінними способами - на клавіатурі або через «Панель управління».

# 1 Підключення за допомогою клавіатури

У деяких ноутбуків Lenovo кнопка для включення / вимикання адаптера знаходиться на бічній панелі, але це швидше виняток - найчастіше для цих цілей використовується комбінація клавіш. Потрібне поєднання можна знайти в інструкції, але виробники турбуються про клієнтів і залишають підказки - на одній з кнопок буде піктограма бездротової мережі: хвилі, комп'ютер з хвилями або антена, від якої розходяться хвилі. Другий клавішею за замовчуванням призначають «Fn» (між «Ctrl» і «Win»).

Наприклад, для Asus характерна комбінація FN + F2, для Samsung це кнопки Fn + F12, а в моделях HP - Fn + F12. До речі, пам'ятаєте, що поєднання клавіш - це не єдиний спосіб, як включити WiFi на ноутбуці HP . Є й інші шляхи.

# 2 Підключення Вай Фай за допомогою системних налаштувань

Для цього користувачеві буде потрібно:

  • Відкрити меню «Панель управління». 8.1

1

  • У розділі «Інтернет» потрібно клікнути мишкою по пункту «Стан мережі та завдань".

У розділі «Інтернет» потрібно клікнути мишкою по пункту «Стан мережі та завдань

  • Наступний пункт меню, який потрібен в цьому випадку - «Параметри адаптера».

Наступний пункт меню, який потрібен в цьому випадку - «Параметри адаптера»

  • Якщо «Бездротові мережі» відключені (відображені в сірому кольорі), то буде потрібно кліком правої кнопки відкрити меню, в якому вибрати «Включити».

Якщо «Бездротові мережі» відключені (відображені в сірому кольорі), то буде потрібно кліком правої кнопки відкрити меню, в якому вибрати «Включити»

Не рекомендується зловживати включенням / виключенням вбудованого адаптера, як правило, досить одноразового включення WiFi. Однак може виникнути питання, як включити Wfi на ноутбуці Віндовс 7 після переустановлення - так само, як і при першому підключенні: кнопками або через «Панель управління».

Тепер, коли адаптер включений, можна підключити ноутбук до провідного інтернету Windows 7 через роутер.

Якщо ж ви хочете дізнатися, як включити WiFi Direct на Windows 7 , То все просто - сама функція вбудована в систему, а ось для того, щоб почати передавати дані скористайтеся нашою інструкцією.

Підключення через роутер (на Віндовс 7)

Найчастіше від користувачів можна почути запитання, як на ноутбуці підключити бездротову мережу (інтернет WiFi), Віндовс 7 або інша система в цьому випадку - неважливо. Не варто забувати, що до такого роутера можна підключити ноутбук, використовуючи мережевий кабель; незважаючи на незручність з проводами, цей спосіб використовують, якщо потрібно стійке, стабільне інтернет-з'єднання без перепадів швидкості.

Незалежно від способу, інтернет вимагає настройки. Зручно, якщо фахівці провайдера при підключенні все налаштували і підключили, але якщо цього не сталося - варто звернутися в техпідтримку провайдера за консультацією з налаштування.

# 1 Бездротове підключення

Щоб скористатися WiFi інтернетом, потрібно:

  • Клікнути по піктограмі бездротової мережі в треї.
  • Вибрати в списку домашню мережу і ввести пароль. Назва і пароль (заводські) можна знайти на корпусі роутера або в інструкції.

Назва і пароль (заводські) можна знайти на корпусі роутера або в інструкції

# 2 Підключення за допомогою дроту

Спосіб нескладний і перевірений часом - потрібно мережевим кабелем з'єднати роутер і ноутбук. Якщо роутер налаштований, то мережу з'явиться автоматично, в іншому випадку буде потрібно налаштовувати підключення - у кожного провайдера свої параметри, за консультацією варто звернутися в техпідтримку.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online