Проблеми зі спілкуванням, як навчитися вільному спілкуванню

  1. Вирішити можна залишити все як є
  2. чудодійний рецепт
  3. Вирости в своїх очах - вирішити проблеми зі спілкуванням
  4. Психологічні проблеми зі спілкуванням: погляд з боку
  5. Нова людина
  6. Через силу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні на жіночому сайті "Красива і Успішна" стаття для тих читачок, які зазнають труднощів у спілкуванні з іншими людьми. Проблеми зі спілкуванням можуть з'явитися не тільки у соромливих або закритих людей - іноді їм піддаються сформувалися, дорослі, багато спілкуються люди - піддаються раптово і різко.

Проблеми зі спілкуванням можуть з'явитися не тільки у соромливих або закритих людей - іноді їм піддаються сформувалися, дорослі, багато спілкуються люди - піддаються раптово і різко

У чому в такому випадку корінь проблеми, як боротися зі своєю «нелюдимістю» і як визначити, чи потрібно взагалі це робити?

Вирішити можна залишити все як є

Комунікабельний, популярна людина, що знаходиться в центрі уваги - стереотип успішності і значущості, нав'язаний рекламою і глянцевими виданнями.

Тобі необхідно визначити, наскільки критично для тебе збільшення «обсягів» спілкування, наскільки важливі люди, заради яких ти хочеш кардинально помінятися.

Можливо, тобі досить тієї невеликої кількості близьких людей, які у тебе є, і з якими тобі контактувати легко, цікаво і комфортно?

Якщо ні - тоді читай далі статтю про те, як позбутися від психологічних проблем зі спілкуванням.

чудодійний рецепт

Щоб нормально спілкуватися з людьми, треба вміти слухати. Так я тільки цим і займаюся, - скажеш ти, - тому що просто боюся вставити слово, боюся сказати щось дурне або банальне.

Хочеш бути цікавою людям - цікався ними. Цю просту формулу вивів ще Дейл Карнегі, геній успішного спілкування.

Якщо ти спілкуєшся наодинці з людиною, привілей щирий інтерес до того, що він говорить. У компанії не бійся задавати різним людям уточнюючі питання.

Щире увагу до своєї персони - це справжній магніт для будь-якої людини, який незабаром просто не зможе без тебе жити. А там і до справжньої дружби недалеко, і проблеми в спілкуванні з людьми зникнуть. Запам'ятай тільки, що інтерес повинен бути щирим, так як штучне «підігравання» і фальш завжди кидаються в очі і ще більше відштовхують людей.


Вирости в своїх очах - вирішити проблеми зі спілкуванням

Мати цінність для себе самої - означає не прагнути сподобатися всім підряд і кожному без винятку. Ти - особлива особистість, зі своїми поглядами, ти можеш бути самою собою і маєш повне право не відповідати нічиїм очікуванням.

Завантаження ...

Тим більше що ці очікування ти «придумуєш» собі сама.

Коли тобі здається, що ти говориш якісь банальні або недоречні для співрозмовника речі, завжди пам'ятай про ключове слово - «здається». Ця вправа Sympaty.net рекомендує повторювати постійно, до тих пір, поки у тебе не виробиться стійкий ставлення до своїх слів - «що сказала, то і сказала!» 🙂

Психологічні проблеми зі спілкуванням: погляд з боку

Якщо ти відчуваєш себе невпевнено в компанії нових людей, проведи експеримент: запиши себе на відео. В цей час ти можеш робити вигляд, що спілкуєшся, розповідати квиток до іспиту, «видати» будь-монолог. Потім проаналізуй своє зображення і те, над чим тобі необхідно попрацювати.

Можливо, у тебе занадто тихий голос, Сутула спина або опущений вниз погляд.

Всі «ознаки аутсайдера» необхідно міняти. До людини, який сидить, розправивши плечі, красиво сміється, але мовчить, виробляється, як мінімум, повагу. Таку людину навіть хочеться розговорити 🙂

Нова людина

Якщо ти відчуваєш труднощі при спілкуванні саме з новими людьми, але хочеш розширити своє коло знайомих, наступна «авантюра» - для тебе.

Запишись на нові курси, знайти групу за інтересами або новий спортзал. Ці люди не знають, хто ти і ким була до вашої зустрічі, ти можеш в будь-який момент їх покинути, так що тобі не важливо, що вони про тебе подумають. Контактуючи з цими людьми, «прикинься» тієї, кому легко спілкуватися з новими людьми, зіграй нову роль, почни все з чистого аркуша. Поступово тобі буде все легше і легше переносити цю модель поведінки в повсякденному житті.

Недарма психологи радять замкнутим интровертам, що мають проблеми в спілкуванні з людьми, відвідувати театральний гурток.

Через силу

Боротися зі своїми страхами, постійно шукати привід, щоб зателефонувати, запитати, зустрітися з незнайомою людиною - шлях складний, але дієвий. Через якийсь час ти перестанеш соромитися , Від твоїх страхів і психологічних проблем зі спілкуванням не залишиться і сліду!

Але це тільки в тому випадку, якщо страх має місце бути. Якщо у тебе просто перманентно не складаються стосунки з оточуючими людьми, то, може бути, не варто ламати себе і нав'язуватися в спілкуванні з ними.

Пам'ятаєш, як у дитинстві друзі «заводилися самі собою»? Живи і отримуй задоволення від життя, а потрібні і цікаві люди знайдуться самі і саме тоді, коли тобі це буде дійсно потрібно.

Пам'ятай: якщо проблеми зі спілкуванням тебе не турбують, то це не проблеми.

Якщо ти комфортно відчуваєш себе в своєму вузькому колі друзів, навіщо його розширювати? Але якщо без спілкування ти відчуваєш себе неповноцінною - запасись щирою доброзичливістю, будь природною і відкритою і тоді зможеш налагодити відносини з будь-якою людиною!

-
Автор - Катерина Максимова, сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна
Копіювання цієї статті заборонено!

У чому в такому випадку корінь проблеми, як боротися зі своєю «нелюдимістю» і як визначити, чи потрібно взагалі це робити?
Можливо, тобі досить тієї невеликої кількості близьких людей, які у тебе є, і з якими тобі контактувати легко, цікаво і комфортно?
Пам'ятаєш, як у дитинстві друзі «заводилися самі собою»?
Якщо ти комфортно відчуваєш себе в своєму вузькому колі друзів, навіщо його розширювати?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online