Ялинкові базари в Москві 2018-2019: адреси, ціни, коли почнуть працювати

  1. Дата відкриття ялинкових базарів у Москві
  2. Де можна буде купити ялинку в Москві
  3. Повний список адрес ялинкових базарів у Москві

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Придбати символ свята в Москві можна буде на ялинкових базарах 2018-2019 в будь-який час з 20 по 31 грудня

Катерина БЕЛОКОНОВА

27.09.2018

Придбати символ свята в Москві можна буде на ялинкових базарах 2018-2019 в будь-який час з 20 по 31 грудня   Катерина БЕЛОКОНОВА   27

Фото: Іван ПРОХОРОВ

З настанням новорічної передсвяткової суєти на вулицях Москви традиційно з'являються ялинкові базари. У 2018-2019 рр вони будуть знаходитися приблизно за тими ж адресами, що і зазвичай. Асортимент той же - датські ялиці, нормандські і російські їли, а також сосни.

Дата відкриття ялинкових базарів у Москві

Придбати зелену красуню в свій будинок можна буде в період з 20 по 31 грудня 2018 року в більш ніж 200 точках в різних куточках Москви. Всі ялинкові базари будуть оформлені в одному стилі і розміщені в безпосередній близькості до транспортних розв'язок, щоб у жителів і гостей столиці не виникло проблем з транспортуванням дерев. У продавців на таких торгових точках обов'язково повинні бути касові апарати, спеціальні лінійки, перелік цін, а також необхідна дозвільна документація. Саме вона буде вказувати на те, що продаж здійснюється в рамках закону.

Всі ялинкові базари працюватимуть цілодобово без вихідних і перерв, однак замовити вподобане дерево можна і через інтернет. Правда в результаті вам все одно доведеться особисто відвідати торгову точку, щоб завершити процес оформлення замовлення і забрати товар.

Варто пам'ятати, що в якихось торгових точках можуть продаватися виключно російські деревця, а в інших лише імпортні. Наприклад, саме так йдуть справи на ялинковому базарі, який з'явиться в самому центрі столиці на ГУМ-ярмарку прямо під стінами Кремля. Тут продаються тільки закордонні зелені красуні - данські і нормандські. Остання обійдеться приблизно в 5500 рублів за 1,5 метра, а 3-метрова смерека буде коштувати вже більше 23000 рублів. Її головною особливістю вважаються плоскі голки і пишні гілки. Привітні продавці прямо на місці упакують вам дерево, а також при необхідності оформлять доставку до квартири. Зазвичай така послуга в межах МКАД безкоштовна.

На новорічних ярмарках сезону 2019-2020 можна придбати подарунки і сувеніри для близьких людей, спробувати і купити смачні частування, а заодно і взяти участь в корисних майстер-класах. Одним словом, по-справжньому зануритися в казкову атмосферу свята. Однією з найпопулярніших новорічних ярма ...

Вітчизняні хвойні дерева зазвичай можна буде купити набагато дешевше. Ялинки з Саратовської, Тамбовської областей, а також Пермського краю коштують від 1000 рублів за один метр. При цьому при хороших умовах утримання простоять такі деревця ані трохи не менше своїх зарубіжних побратимів - від декількох тижнів до місяця. Для цього в приміщенні не повинно бути занадто жарко, а стовбур можна підживити спеціальними сумішами. Придбати російську красуню можна буде, наприклад, недалеко від станції метро «Білоруська» (Тішінская площа, 6).

Крім усього іншого, на ялинкових базарах традиційно виставляють на продаж спеціальні підставки під живі ялини. Коштують такі пристосування від 1400 рублів. Також за 350 рублів можна придбати невеличкий букетик з хвойних «лап». А на деяких торгових точках в продажу є навіть саджанці таких дерев для дачної ділянки.

Де можна буде купити ялинку в Москві

Що стосується конкретних адрес, то жителі Центрального округу матимуть в своєму розпорядженні більше 20 ялинкових базарів. Так, наприклад, торгові точки з'являться на вулицях Грузинська, Пречистенка, Плющінка, Дубинська, Люсіновская, на перетині Сущевский валу і Радянської армії, біля станції метро «Фрунзенська» і на Ленінському проспекті, біля Панкратьевского провулка будинок 2, а також в десятці інших місць .

Жителі Північного округу зможуть придбати хвойні дерева на вулицях 800-річчя Москви, Лобненського, Клязьминского і Правобережної, біля будинку №9 Коровинского шосе, на Кронштадському бульварі 30б, між виходами станції метро «Динамо» з боку північного виходу, за зоною виходу станції «Аеропорт », а також інших торгових точках.

Порядку 13 ялинкових базарів будуть розташовані в Південному окрузі столиці. Придбати головний символ новорічного свята можна на проспекті Андропова, Шипіловській проїзді, Ченгарском і Горіховому бульварах, на вулицях Воронежская, Кантемировская, Чертанівський, Новинки, Кантемировская і ряді інших.

Найбільший вибір місць покупки ялин буде надано жителям Західного округу. Точки легального продажу розмістяться на Вернандского, Кутузовському і Мічурінському проспектах, на Рубльовському шосе, вулицями Дорогомиловской, Крилатському, Ярцевской, Ельнинской, Молдавської, Толбухіна, Горобинової і т.д.

На превеликий, світлого свята Різдва Христова в Москві традиційно приурочений фестиваль «Подорож в Різдво». Його гостей чекають вистави, льодові балети, світлові інсталяції, феєрверки, майстер-класи, спортивні змагання і хороводи. Майданчики цього заходу будуть розташовані по всьому ц ...

Повний список адрес ялинкових базарів у Москві

Найбільш повний покажчик всіх торгових точок можна знайти тут.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online