Поповнити рахунок через ПриватБанк

  1. Через Інтернет
  2. Стільниковий телефон
  3. Термінал і банкомат

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Банк намагається максимально спростити життя своїм клієнтам, тому дилема про те, як поповнити рахунок через ПриватБанк вважається актуальним Банк намагається максимально спростити життя своїм клієнтам, тому дилема про те, як поповнити рахунок через ПриватБанк вважається актуальним. Перерахувати гроші на баланс стільникового можна не одним методом, серед яких варто відзначити такі:

  1. З спеціально призначеного відділу.
  2. З банкомату.
  3. Через банкінг Приват24.
  4. В інтернет-терміналі.
  5. Смс-повідомлення.

Через Інтернет

Раптово поповнити рахунок через картку ПриватБанку в павутині інтернету в онлайн-порядку можливо структурою Приват24. Для цього слід авторизуватися і зайти в кабінет . Далі клієнт має обрати в меню пункт «поповнити» і заповнити всі потрібні рядки. Раптово поповнити рахунок через   картку ПриватБанку   в павутині інтернету в онлайн-порядку можливо структурою Приват24

Також можна обрати меню «усі послуги-послуги зв'язку-поповнення телефону» Також можна обрати меню «усі послуги-послуги зв'язку-поповнення телефону». Після цього знову ж вводиться цифри стільникового, карта і сума.

Через інтернет можна, наприклад, поповнити рахунок Київстару в ПриватБанку за допомогою особливого терміналу Через інтернет можна, наприклад, поповнити рахунок Київстару в ПриватБанку за допомогою особливого терміналу. Наприклад, . Через такі ресурси можна перерахувати кошти на мобільний будь-якого з операторів, не тільки Київстару.

Стільниковий телефон

Поповнити рахунок з картки ПриватБанку можна ще і з мобільного пристрою. Це можливо реалізувати і без доступу до павутині Інтернету. Для цього слід переслати смс-сповіщення на безкоштовний номер 10060 з наступним текстом: pay11 + 1111 + 0971234567. Перші цифри 11 - це сума, що буде перераховуватися, 1111 - це кінцеві цифри банківської карти, з якої будуть зняті кошти, і 0971234567 - стільниковий.

Якщо користувач має онлайн-додаток смс-банкінг на пристрої, то він має шанс поповнити рахунок з ПриватБанку онлайн, вибравши функцію «поповнити телефон». Далі слід вказати номер і суму зарахування.

Термінал і банкомат

Перерахувати кошти на баланс за допомогою терміналу може всякий власник карти даного банку. На моніторі обладнання вибирається функція «популярні-Лайф (оператори зв'язку)». Потім система пристрою підкаже, як діяти далі. Внести фінанси можна готівкою або списати з карти.

У банкоматі же вибирається пункт «оплата послуг мобільного зв'язку», потім вводиться реквізити телефону і сума перерахування. Фінанси приходять в періоді трьох хвилин.

Варто зауважити, що зарахувати монети можливо за допомогою банківської системи, причому на стільниковий всякого оператора: Білайн, Мтс і так далі. Комісія зазвичай знімається в розмірі однієї гривні, або не знімається взагалі (залежить від типу картки).

У будь-якому випадку, дана можливість перераховувати гроші на баланс номера є дуже популярною і затребуваною, адже на руках не завжди є готівка, а картка часто знаходиться завжди поруч. Та й через мережу це робити набагато простіше і навіть економніше.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online