Як оплатити інтернет Ростелеком банківською картою онлайн?

  1. Переказ грошей за допомогою офіційного сайту
  2. За допомогою особистого кабінету
  3. Поповнення за допомогою Сбербанк Онлайн

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Автор статті

Олександр Васильович Драгун

Кандидат економічних наук, експерт сайту.


Безперебійна робота інтернету можлива лише в разі регулярної оплати за його користування. Одним з найбільш зручних способів внесення грошей на рахунок провайдера є карта. Ростелеком пропонує кілька варіантів для поповнення рахунку в режимі онлайн банківською картою.

Переказ грошей за допомогою офіційного сайту

Цей спосіб оплати домашнього інтернету від Ростелеком не займе багато часу. Перше, що необхідно зробити - зайти на офіційний портал провайдера http://www.rostelecom.ru/ . Подальші дії потрібно виконати в наступному порядку:

  1. через закладку «Послуги зв'язку» відкрити «Оплата інтернету і ТБ»;
  2. у вікні, вибрати регіон проживання і вид оплачуваної послуги;
  3. ввести індивідуальний логін доступу і суму переказу;
  4. підтвердити згоду з правилами (поставити галочку);
  5. перейти до введення даних карти.

На даному етапі відкриється нова сторінка, куди вводяться дані пластика, з якого буде проводитися оплата: номер, ім'я (якщо він іменний), термін дії і тризначний CVV-код, надрукований на зворотному боці.

Процедура відбувається в кілька етапів. Після натискання кнопки «Оплатити», клієнту буде запропоновано підтвердити факт відправки. Це зроблено для того, щоб платник зміг попередньо ще раз перевірити введену інформацію.

Після натискання кнопки «Підтвердити»? на телефон прийде СМС-повідомлення з одноразовим паролем для повторного підтвердження здійснення транзакції. Після введення коду сума буде списана з рахунку карти і зарахована на рахунок провайдера.

У компанію Ростелеком оплата може перераховуватися в автоматичному режимі. Для цього необхідно підключити функцію «Автоплатеж».

За допомогою особистого кабінету

Кілька спростити процедуру дозволить створення на офіційному сайті особистого кабінету користувача. Пройшовши процедуру реєстрації, виберіть вкладку «Оплатити», а в ній - «Спосіб оплати». Далі необхідно буде вибрати вид пластику - MasterCard або VISA. Пропонується два варіанти проведення платежу.

Перший дозволить оплатити послуги, приєднані до ЛК. Для цього необхідно перейти на відповідну вкладку. Природно, щоб цей спосіб став доступний, приєднати обрану послугу необхідно завчасно.

Якщо в ЛК немає обраних послуг, то потрібно перейти на вкладку «Оплатити інші послуги». Далі необхідно дотримуватися такого алгоритму:

  1. вкажіть логін і натиснути «Далі»;
  2. написати суму у відповідній графі і підтвердити згоду з правилами;
  3. натиснути «Продовжити оплату»;
  4. у вікні, ввести дані з карти.

Після перевірки правильності введених даних, необхідно натиснути на кнопку «Заплатити». Ввести в відповідне вікно прийшов в СМС-сповіщення код і підтвердити транзакцію. Після цього платіж буде проведено, а рахунок & mdsah; поповнено.

Поповнення за допомогою Сбербанк Онлайн

Оплата інтернету для власників платіжних коштів від Ощадбанку можлива за допомогою порталу «Сбербанк Онлайн». Здійснити переказ грошей з пластика на провайдерский рахунок можна наступним чином:

  1. авторизуватися в «Сбербанк Онлайн»;
  2. у вкладці «Платежі та перекази» вибрати оплачувану послугу (вибір за допомогою пошукового рядка - більш швидкий спосіб);
  3. вибрати регіон проживання;
  4. ввести ідентифікаційні дані - логін доступу;
  5. вказати код транзакції і суму;
  6. натиснути «Продовжити».

Наступна сторінка запропонує перевірити правильність введених даних і підтвердити транзакцію. Отримавши на телефон СМС з кодом, необхідно ввести його в відповідну графу і натиснути на кнопку «Підтвердити». Таким чином клієнт ініціює переказ грошей на рахунок провайдера.

Запропоновані способи оплати інтернету від Ростелеком банківською картою зручні, так як дають можливість клієнту проводити операцію в зручний для нього час, уникнувши при це відвідування офісу і втрати часу в чергах.

Після натискання кнопки «Підтвердити»?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online