«Осінній бал» в дитячому садку (фотозвіт)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Надія Шадяк
«Осінній бал» в дитячому садку (фотозвіт)

"Осінній бал" в дитячому садку

13 листопада в дитячому садку відбулося свято «Осінній бал», найяскравіший і барвисте свято. Діти читали вірші і співали пісеньки про осінь, виконували танцювальні композиції «Танець з парасольками», «Танець з листям», брали участь в іграх «Хто швидше збере овочі», «Не намочи ноги». Багато позитивних емоцій у дітей викликали гості свята - це Цариця Осінь і казкові герої Кіт Базиліо та Лисиця Аліса, ролі яких виконували батьки. Всі присутні нагородили гучними оплесками найменших артистів за танець «винен хмаринка». А які були діти задоволені коли отримали подарунок від Осені.

Надія Шадяк   «Осінній бал» в дитячому садку (фотозвіт)   Осінній бал в дитячому садку   13 листопада в дитячому садку відбулося свято «Осінній бал», найяскравіший і барвисте святоПублікації по темі:

9 Травня дитячому садку (фотозвіт)   9 травня-День Победи- святий для кожного з нас свято і ми, зобов'язані передати пам'ять про Перемогу майбутнім поколінням 9 Травня дитячому садку (фотозвіт) 9 травня-День Победи- святий для кожного з нас свято і ми, зобов'язані передати пам'ять про Перемогу майбутнім поколінням. У нашому дитячому садку теж.

Орігамі в дитячому саду Орігамі в дитячому саду. Орігамі в дитячому саду. "Витоки творчих здібностей і обдарувань дітей на кінчиках пальців. Від пальців, образно кажучи, йдуть найтонші.

Осіннє свято в дитячому садку (фотозвіт)   Осіннє свято в дитячому садку завжди проходить незвично Осіннє свято в дитячому садку (фотозвіт) Осіннє свято в дитячому садку завжди проходить незвично! Ми, дорослі, намагаємося зробити його красивішим і веселіше. Хочу представити вам деякі.

Осінній конкурс в дитячому садку «Осінь в гості до нас прийшла» Осінній конкурс в дитячому садку «Осінь в гості до нас прийшла». З осіннього матеріалу. Хочу представити Вашій увазі вироби дітей та їх батьків, підготовчої групи "Лучик", підготовлені до виставки "Осінь в гості.

Осіннє свято в дитячому садку Осіннє свято в дитячому садку. Фотозвіт Письменник Антон Чехов в одному зі своїх листів зізнався: «А я люблю російську осінь. Щось надзвичайно сумне, привітне і красиве.

Осіннє свято в дитячому садку для старшої групи Осіннє свято в дитячому садку для старшої групи. Мюзикл «Дорога на млин» Це фото всіх дітей старшої групи "Зірочка" з вихователями. У кожної дитини своя роль в осінньому святі "Дорога на млин" ..

Осінній суботник в дитячому садку   Суботник завжди проходить у нас жваво і з величезним інтересом Осінній суботник в дитячому садку Суботник завжди проходить у нас жваво і з величезним інтересом! Хлопці чекають своїх батьків і з задоволенням їм допомагають! А у нас листопад.

Сценарій ювілею дитячого садка «Вінні-Пух і П'ятачок в гостях на дні народження в дитячому саду» Вінні Пух та П'ятачок на ювілеї в дитячому саду Для сценарію потрібно: 1. Костюм Вінні Пуха та П'явочка 2. Прикраса залу кульками та гірляндами.

Випускний в дитячому саду Випускний в дитячому саду Вед. -Милий крихти так швидко ростуть. Восени в школу вперше підуть. З легкого смутку проводить хлопців став їм.

Виставка виробів з природного матеріалу «Осінь золота» в дитячому садку (фотозвіт)   У жовтні в нашій групі був оголошений конкурс виробів з природного матеріалу Осінь золота Виставка виробів з природного матеріалу «Осінь золота» в дитячому садку (фотозвіт) У жовтні в нашій групі був оголошений конкурс виробів з природного матеріалу "Осінь золота". Батьки з великим задоволенням брали.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online