Setl City ( "Сетл Сіті") ввела в експлуатацію ЖК The Residence | Новобудови Петербурга | Новини будівництва

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Компанія Setl City ( "Сетл Сіті") ввела в експлуатацію житловий комплекс The Residence

Компанія Setl City ( Сетл Сіті) ввела в експлуатацію житловий комплекс The Residence

/ Листопад, 2016 / Компанія Setl City (ТОВ "Сетл Сіті"), що входить в Setl Group, ввела в експлуатацію житловий комплекс бізнес-класу The Residence ( "Резиденс"), розташований в Санкт-Петербурзі на Малому проспекті В.О., будинок 64. Передача ключів почнеться восени цього року.

На сьогоднішній день у продажу залишилися останні 25 квартир. Ексклюзивним брокером проекту виступає компанія "Петербурзька нерухомість".
Житловий комплекс складається з двох корпусів заввишки по вісім і дев'ять поверхів загальною площею близько 54 тис. Кв. м., на яких забудовник розмістив 435 квартир, дитсадок на 45 місць, паркінг на 300 машиномісць, а також вбудовані комерційні приміщення і комори мешканців.
Благоустрій території The Residence буде здійснено за індивідуальним проектом, який включає комплексне озеленення дворів, нічне підсвічування фасадів, організацію спортивних і дитячих майданчиків. Також на території комплексу будуть створені арт-об'єкти - на цегельних і бетонних стінах корпусів із західного боку забудовник розмістить фрески на природну тематику загальною площею близько 500 кв. м.
На сьогоднішній день у продажу залишилися останні 25 квартир ЖК The Residence побудований Setl City на території колишнього заводу трансформаторних підстанцій "СЕТ". Комплекс став для забудовника п'ятим за рахунком завершеним проектом редевелопмента після ЖК Lake House, ЖК "Авангард", ЖК "Атланта" і ЖК "Атланта-2", які були введені в експлуатацію раніше. Крім цього, ще шість проектів редевелопмента від Setl City знаходяться в стадії будівництва.
Девелоперська компанія Setl City (ТОВ "Сетл Сіті") розвиває свою діяльність з 1994 року і є одним з провідних гравців на інвестиційно-будівельному ринку Північно-Заходу. Компанія входить у фінансово-промисловий холдинг Setl Group , Який об'єднує ряд компаній і підприємств, що діють на території Росії і за кордоном. Сфера діяльності Setl City - девелопмент, функції замовника і забудовника на об'єктах житлової та комерційної нерухомості в Санкт-Петербурзі, Ленінградській області і Калінінграді. Компанія здійснює проекти у всіх сегментах ринку - від типової забудови та житла класу комфорт до пропозицій бізнес класу і преміальних об'єктів. Портфоліо Setl City включає десятки реалізованих будинків і житлових комплексів, об'єкти торговельної та готельної інфраструктури, а також проекти комплексного освоєння територій. Загальна площа проектів компанії, що знаходяться на різних стадіях підготовки та реалізації, більше 6 млн. Кв. м.

Контактна інформація:

Setl City (ТОВ "Сетл Сіті")

Setl Group (ТОВ "Сетл Груп")

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online