Доставка вантажів з Китаю через Казахстан

  1. Вантажі з Китаю транзитом через Казахстан до Росії
  2. Вантажі з Китаю

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Критерії якості доставки вантажів з Китаю, безсумнівно, це ціна, якість послуг і швидкість. У свою чергу, дуже важливо розуміти, що ці вимоги погано сумісні. Спроби знизити вартість доставки можуть привести не тільки до збільшення її часу, але і можуть завдати шкоди якості, і привести до втрат, які перевищують плановану економію. Але не будемо в масштабі цієї статті вивчати сумнівні схеми транспортування та митного оформлення - це тема окремої розмови. Зупинимося лише на одній складовій доставки товару з Китаю (Гуанчжоу) - транспортування. Причому не проводитимемо порівняльний аналіз за кількома основними маршрутами. Зупинимося на одному: по Китаю - через Північно-Захід (м Урумчі, СУАР), далі перевозимо в режимі митного транзиту через Республіку Казахстан до власного СТЗ в Алтайському краї. Внутрішньоросійськими транспортна логістика хоч трохи знайома всім, так що про неї теж ні слова.

Ну а оцінювати і порівнювати запропонований маршрут вам: думаю, певний досвід у вас в цьому питанні вже є, інакше ви б не знайшли цю статтю (якщо питання вибору маршруту для вас не актуальне).

Вантажі з Китаю транзитом через Казахстан до Росії

Всі особливості транспортування конкретної товарної партії ми враховуємо ще на етапі аналізу Вашої Заявки на доставку і відображаємо в комерційній пропозиції. Більшість аспектів нашої комплексної складної роботи залишається за кадром. Але, є ряд моментів, які Вам безумовно потрібно знати.

На нашому маршруті логістики ми вирішуємо логістичні та митні завдання будь-якої складності. У нас є всі інструменти для доставки з Китаю збірних і генеральних вантажів, скоропорт і негабаритних вантажів автомобільним транспортом.

Наше юридична особа в КНР (ліцензована експортна компанія) по легітимним договорами з власниками транспорту реалізує всередині китайську логістику. Ми можемо прийняти партію на складі Вашого вантажовідправника в будь-якому місті в КНР.

Збірні вантажі доставляються до наших складів консолідації для логістичної обробки. Цілі партії доставляються до митних складів на межі КНР і РК.

Ми - легальний оператор і здійснюємо тільки білу доставку . Відрізок міжнародної доставки: від автомобільного пункту пропуску на кордоні КНР і РК до нашого власного СТЗ в Алтайському краї, на кордоні з РК, здійснюється в режимі митного транзиту. Транспортні засоби для міжнародної логістики завжди доступні для оперативної подачі під навантаження в АПП.

Вантажі з Китаю

Вантажі з Китаю

Головне достоїнство нашого маршруту - значна частина відстані проходить по Китаю. Це впливає на швидкість доставки і її низьку вартість. Не відкрию ніякої таємниці, якщо скажу, що транспорт в Китаї розвинений значно краще, ніж у нас, і не потрібно поспішати віддавати ваше майно в руки залізничної монополії з її вічними проблемами з рухомим складом і термінами доставки. Що ж стосується автомобільних доріг, то вони у нас теж дуже далекі від досконалості, до того ж самі авто вже від'їздили свої кращі роки в Європі. Якщо ж до загального маршрут включити ділянку по морю, то про нормальних термінах можна зовсім забути. Розібравшись з описаним маршрутом, ще раз погляньте на карту в сторону Забайкалля, Благовещенська, портів Далекого Сходу, проведіть порівняльну аналогію і вибирайте.

З цінами на доставку вантажів з Китаю, цінами доставку цільних товарних партій і тарифами на доставку по Китаю з ключових міст Ви можете ознайомитися в даному розділі . Крім того, ви можете прорахувати вартість логістики Вашої партії товару в режимі онлайн, вказавши лише вага, обсяг вантажу, місто-відправник і місто-одержувач. Для того, щоб отримати індивідуальне цінова пропозиція по доставці товарів з Китаю для Вашої поставки, зв'яжіться будь ласка з нашими менеджерами по телефону, замовивши дзвінок або написавши нам лист на адресу електронної пошти.

Завершуючи статтю ще можна додати, що даний маршрут дозволяє нашій компанії здійснювати доставку товарів з найкращими показниками. Приклад середнє час у дорозі доставки вантажів з Китаю (з Гуанчжоу в Москву) - 25 днів з урахуванням митного оформлення в Росії (В складі збірного вантажу). Якщо товарна партія індивідуальна і за обсягом достатня для перевезення в РФ через Казахстан, то цей час зменшується до 20 днів. Всі переміщення вантажу особисто контролюються співробітниками компанії на все ділянках шляху.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online