Житомир.info | В один день районний суд розглядатиме «іпотечні» справи колишнього і нинішнього секретаря Житомирської міськради

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В один день один і той же суддя Житомирського райсуду розглядатиме справи колишнього і нинішнього секретаря міськради - Любові Цимбалюк та Наталії Чиж.

Згідно з інформацією на порталі «Судова влада України», 3 лютого після обіду в Житомирському районному суді призначено розгляд цивільних справ, в яких відповідачами виступають Наталія Чиж - нинішній секретар міськради ( «Об'єднання« Самопоміч ») і Любов Цимбалюк - секретар міськради шостого скликання, а нині - глава фракції ВО «Батьківщина» у міській раді.

ПАТ «Всеукраїнський акціонерний банк» хоче стягнути з відповідача Чиж Наталії Михайлівни заборгованості на предмет іпотеки. За позовом ПАТ «Дельта Банк», який також стосується іпотеки, відповідачами є Цимбалюк Любов Володимирівна, третя особа - ФОП Цимбалюк Петро Володимирович.

Розглядати справи буде суддя Зубчук І.В.

Цей же суддя в лютому буде розглядати ще дві справи, в яких відповідачем виступають екс-секретар Житомирської міськради Любов Цимбалюк та члени її сім'ї:

18 лютого - за позовом заступника прокурора Житомирської області до Житомирської райдержадміністрації, Житомирському райуправлінню юстиції і дев'яти відповідачам, серед яких: Цимбалюк Любов Володимирівна, Цимбалюк Павло Петрович, Цимбалюк Петро Володимирович, про повернення земельних ділянок та визнання недійсними розпорядження голови Житомирської райдержадміністрації та рішення про державну реєстрації права власності на земельні ділянки;

23 лютого - за позовом ПАТ «Дельта Банк» про стягнення на предмет іпотеки, відповідач - Цимбалюк Петро Володимирович, третя особа - ФОП Цимбалюк Петро Володимирович.

Нагадаємо, Чиж і Цимбалюк в 2015 році балотувалися в мери Житомира: Наталія Чиж за підсумками голосування 25 жовтня зайняла четверте місце, а Любов Цимбалюк у другому турі програла Сергію Сухомлину . 30 листопада депутати обрали Чиж секретарем міськради .

як повідомляв Житомир.info , розпорядженнями голови Житомирської райдержадміністрації від 25.05.2015 року дев'яти людям, серед яких - Любов Цимбалюк, її чоловік Петро і син Павло, дозволили розробляти детальний план територій земельних ділянок, розташованих за межами населеного пункту на території Кам'янської сільської ради Житомирського району для ведення садівництва.

Житомир.info

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online