Коли кінець світу: названа дата кінця світу - 2018

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вже дуже багато раз ми публікували новини про те, що гряде кінець світу. Але, на щастя, ситуація не підтверджувалася (а, може, як у фільмах, хтось трагедію запобіг, але світу про це не відомо). Як би там не було, а з'явився новий привід переживати за долю людства. Так, знаменитий учений назвав точну дату кінця світу.

4 5 14

Так, виступаючи на саміті Tencent WE в Пекіні, знаменитий фізик повідомив: за його підрахунками, людство може повністю зникнути вже до 2600 року. Вчений упевнений, що врятуватися від неминучого вимирання можна, але потрібно залишити планету.

Вчений упевнений, що врятуватися від неминучого вимирання можна, але потрібно залишити планету

Зазвичай теорії про кінець світу сходяться до того, що людство вб'є метеорит , Або згасне Сонце або прийдуть вірусні хвороби, але більшість не називає точних дат. Цю традицію вирішив порушити фізик Стівен Хокінг. На саміті Tencent WE в Пекіні він назвав точну дату кінця світу, після якої люди на Землі приречені на вимирання. Це - 2600 рік.

Це - 2600 рік

Стівен Хокінг упевнений, що разом з населенням Землі буде рости і споживання енергії, через що планета перетвориться в "палаючий вогненна куля". Від загибелі можна врятувати людство, але, на жаль, не на Землі. Потрібно підкорювати космос і починати колонізацію придатних для життя планет. Це може продовжити існування людства ще на мільйон років, упевнений фізик.

Це може продовжити існування людства ще на мільйон років, упевнений фізик

Щоб знайти придатну для життя планету, Хокінг створив проект Breakthrough Starshot. Він повинен здійснити подорож до Альфи Центавра - найближчої до Сонячної системи зірці. На думку Піта Ворда, колишнього глави Дослідницького центру Еймса, який взяв на себе управління Breakthrough Starshot, перші фотографії придатною для життя планети на орбіті альфи Центавра можуть бути отримані вже в другій половині XXI століття. А це означає, що шанс на виживання у людства все ж є.

Читати також На Сонці стався найсильніша спалах: планета занурилася в хвилю магнітних бур

також читайте пророцтво Сьюзен де Вірі : Правда про Третю світову війну, удар по Йеллоустоун і закінчення війни на Донбасі

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online