Azov Sea - Азовське море

  1. Пов'язані записи:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ще одне маленьке містечко на березі Азовського моря - Куликівське (Запорізька область, на кордоні з Донецькою областю). Село Куликівське розташоване недалеко від Урзуфа, якщо їхати з боку Донецька, то їхати потрібно через Урзуф. Але це вже Запорізька область, Бердянський район.
Пансіонати в Куликівському відсутні, місце це взагалі практично не відоме, відпочиваючих дуже мало. Берег в основному стрімкий, пляжі відносно невеликі, але пісок хороший, море чисте, людей майже немає - практично дикі пляжі тягнуться на багато кілометрів від Куликівського в обидві сторони. Ніяких поселень поруч теж немає.

Їхати ясна річ тільки своїм транспортом, суто для любителів тиші, спокою, або відпочити сім'єю на природі далеко від шуму міст, і шуму великих курортних місць. Сільський відпочинок на морі. За ідеєю повинна бути і риба, так що можна брати з собою надувний човен (недалеко в Бабах-Тарама риба хоч трохи але є, останніми роками риби мало, років 10-15 тому там за 2 години можна було наловити невелике відро тарані або пів відра бичків).
Житло можна знайти недорого, ціни невисокі, умови скромні.
Зараз часто відкриваю Вікімапія - http://wikimapia.org і розглядаю сусіднє узбережжі Азовського моря, особливо цікаво бачити з висоти пташиного польоту місця, в яких бував (або збираюся побувати). Взимку дуже цікаве заняття - згадую літо, море, думаю про майбутнє літо (а воно буде, обов'язково буде! Їхати ясна річ тільки своїм транспортом, суто для любителів тиші, спокою, або відпочити сім'єю на природі далеко від шуму міст, і шуму великих курортних місць ) І мрію швидше срулила з міста. Куликівське теж на Вікімапія відмінно видно - Куликівське з пташиного польоту

Пов'язані записи:

Мітки: дикий пляж , Куликівське , море , відпочинок , село

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online