Дітей переселяють вчитися музиці на колишню тютюнову фабрику

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

23 лютого 2012, 5:22 Переглядів: 23 лютого 2012, 5:22 Переглядів:   Батьки готові до мітингів, в мерії кажуть: будівля нешкідливе, фото city

Батьки готові до мітингів, в мерії кажуть: будівля нешкідливе, фото city.ck.ua.

У Черкасах навколо місцевої музичної школи розгорається скандал. Влада міста задумали переселити школу в будівлю ... колишньої тютюнової фабрики. Вчителі та батьки, діти який вчаться в "музикалке", готові мітингувати.

"Наших дітей хочуть змусити вчитися в приміщенні, де була лабораторія тютюнової фабрики. Поруч цех, де робили цигарки. А є ж діти-алергіки! Я проти, щоб моя дитина туди ходив на заняття і дихав тим повітрям, - обурюється член батьківського комітету Микола Підгорний. - До того ж фабрика зовсім не годиться, щоб там учили музиці. В кабінетах скляні стіни, акустики ніякої! ". Вчителі "музикалки" вважають, що їх будинок просто хочуть відібрати. "Ми знаходимося в центрі міста, хороше добротна будівля, навколо 16 соток землі, - каже завуч Леонід Жох. - За договором, ми можемо перебувати в будівлі нинішньої школи до 2021 року, а земля, на якій воно стоїть, в нашій власності до 2026 року. Якщо нас будуть примушувати переїжджати, звернемося в прокуратуру ".

У мерії вважають, що батьки і вчителі противляться даремно. "Нинішня будівля школи в жахливому стані, там навіть туалет на вулиці. Під музичну школу віддаємо звичайне адміністративне приміщення. Тютюновий цех знаходиться далеко, там вже три роки нічого не виробляється, - сказали нам в прес-службі черкаської міськради. - Будівля перевірить санепідемслужба. зробимо там ремонт, щоб пристосувати приміщення під музичні кабінети, пустимо додатковий транспорт, щоб зручніше було добиратися ".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Дітей переселяють вчитися музиці на колишню тютюнову фабрику". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Катерина Стулень

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online