SDI Group побудує ЖК "АКОРД. Smart-квартал" в м Одинцово

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Компанія SDI Group побудує ЖК "АКОРД. Smart-квартал" в м Одинцово

Smart-квартал в м Одинцово

/ Червень, 2015 / Компанія SDI Group побудує ЖК "АКОРД. Smart-квартал" в м Одинцово Московської області. ЖК "АКОРД. Smart-квартал" - новий житловий комплекс класу Комфорт +, в якому переплетені сучасні технологічні рішення, гармонія з навколишнім середовищем і затишна атмосфера для проживання.

Smart-квартал розташований в Одинцовському районі, який є одним з екологічно чистих і упорядкованих районів Підмосков'я. Проект із загальною площею житла більш ніж 131 000 кв. м. являє собою 4-поверховий монолітний житловий комплекс. Малоповерхових будинків дозволяють реалізувати мрію кожного - жити з міським комфортом, але на природі! Площа комплексу становить 34 га території, що охороняється упорядкованій території. Будівництво 12 корпусів буде здійснюватися в 3 черги.
Мінімальна площа квартир становить 22,6 кв. м. в студіях, а максимальна сягає 84,2 кв. м. в трикімнатних квартирах. Проектом передбачені високі стелі (3 м) і просторі лоджії з панорамним склінням.
Smart-квартал розташований в Одинцовському районі, який є одним з екологічно чистих і упорядкованих районів Підмосков'я Проектувальники досконально пропрацювали планування квартир, враховуючи європейський досвід організації житла. Smart-квартира - це сучасний формат житла, де все продумано до дрібниць для комфортного життя, тому весь простір розділено наступним чином:
• Вітальня об'єднана з кухнею і їдальнею. Це відмінне місце для збору всієї сім'ї або дружній компанії
• Зона відпочинку - спальня (спальні).
Основна філософія проекту - "Живіть з розумом!". Творці проекту подбали про такі деталі, як місткі комори на цокольних поверхах для зберігання сезонних речей, мінімальна кількість квартир на поверсі, двори з розвиваючими ігровими та спортивними майданчиками, велосипедні доріжки і багато іншого.
Творці проекту подбали про те, щоб вся необхідна інфраструктура перебувала в крокової доступності для жителів комплексу. Безпосередньо на території комплексу розташовані:

• Торговий центр з численними магазинами, пунктами побутових послуг і розважальними центрами
• Дитячий сад на 506 місць і школа на 244 місця
• Затишні і упорядковані внутрішні двори з сучасними ігровими майданчиками
• Багатопрофільні спортивні майданчики і велодоріжка
• Наземний паркінг
• Прогулянковий зона вздовж річки "Незнайка"
• Медичні заклади

До ЖК можна дістатися на особистому і громадському транспорті, і на електричці. Відстань від МКАД - 20 км.
1 червня 2015 року відкрито продажу квартир ЖК "АКОРД. Smart-квартал". Проектні декларації цього об'єкта можна подивитися на офіційному сайті . Компанія SDI Group працює по 214 ФЗ.

SDI Group

- велика холдингова структура, створена професіоналами ринку девелопменту, будівництва та інвестицій. Основний напрямок діяльності SDI Group - будівництво та інвестиції в нерухомість в Московському регіоні. Команда, яка створила холдинг, володіє багаторічним успішним досвідом в реалізації будівельних проектів на території Россі і за кордоном, що є запорукою успішного втілення основної концепції холдингу: створення сучасного, зручного, комфортного і безпечного простору для життя людей.
У число успішних бізнес-проектів засновників холдингу входять:
- велика холдингова структура, створена професіоналами ринку девелопменту, будівництва та інвестицій - корпорація "Акорд" - лідер в сфері будівництва та інвестицій в Азербайджані і на Південному Кавказі. Географія інфраструктурних та бізнес проектів корпорації: Грузія, Україна, Казахстан, Узбекистан, Туреччина, Афганістан. В якості перспективних напрямків корпорація розглядає країни Східної Європи: Польща, Словаччина, Сербія. Будівництво - це основний профіль компанії, який має на увазі всі аспекти традиційного будівельного управління, що охоплює житлові будівлі, громадські об'єкти і інфраструктурні проекти, що передбачають будівництво доріг, мостів, тунелів, підземних і наземних переходів. Портфель реалізованих проектів включає в себе 750 000 квадратних метрів житла в м Баку, 690 кілометрів автомобільних доріг, 25 мостів і тунелів. Також однією з основних сфер бізнесу корпорації є виробництво та обробка будівельних матеріалів. На сьогоднішній день у корпорації "Акорд" функціонує 38 заводів по виробництву і переробці широкого спектру продукції: пісок, щебінь, асфальт, вапно, бетон, цемент, нержавіюча сталь, мармурово-гранітна продукція, різні конструкції з важких металів і залізобетону. Вертикальна інтеграція бізнесу дозволяє корпорації повністю контролювати терміни та якість будівництва, що підтверджується міжнародним нагородами, зокрема в 2012 році корпорація стала володарем Премії "Caspian Energy Integration Award - 2012", заснованої Каспійсько-Європейським Інтеграційним Діловим Клубом (CEIBC) в номінації "Будівельна компанія року ".
- ЗАТ "Група компаній" ЄДНІСТЬ " - один з великих девелоперів Рязанської області з репутацією досвідченого надійного забудовника з високопрофесійною командою і великим портфелем проектів. ГК "ЄДНІСТЬ" почала свою діяльність з 2006 року і за цей час компанією побудовано більше 400 000 квадратних метрів житла, що становить п'яту частину введеного в експлуатацію житла в Рязанській області. Професіоналізм ГК "ЄДНІСТЬ" постійно підтверджується авторитетними рейтингами. Компанія є неодноразовим переможцем некомерційних конкурсів "Краща будівельна компанія Рязані". За поданням керівництва Рязанської області ГК "ЄДНІСТЬ" включено до Національного Реєстру "Провідні організації будівельної індустрії Росії".
На сьогоднішній день в Московському регіоні одним із засновників холдингу SDI Group ведеться будівництво великомасштабного проекту комплексного розвитку території на березі Пироговського водосховища - ЖК "Пироговська рів'єра". Проект, представлений на ринку холдингом Rezidential group , Активно зводиться і успішно реалізується.
Флагманський проект холдингу SDI Group - ЖК "Акорд. Smart-квартал", об'єкт комплексного розвитку території, де реалізована новаторська ідея організації простору як при плануванні квартир, так і при створенні багатофункціональної інфраструктури житлового комплексу. Весь колосальний досвід команди холдингу в сфері будівництва буде втілений при зведенні ЖК "Акорд. Smart-квартал".

Контактна інформація:

SDI Group

Корпорація "Акорд"

ЗАТ "Група компаній" ЄДНІСТЬ "

Rezidential Group

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online