Шведська модель стала обличчям бренду Аdidas: шанувальники в жаху від її рослинності на ногах

  1. Активістка проти гоління
  2. Передплатники погрожували моделі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відома шведська модель   Арвида бістро взяла участь в осінньо-зимової кампанії Аdidas Originals

Відома шведська модель Арвида бістро взяла участь в осінньо-зимової кампанії Аdidas Originals. У своєму мікроблозі модель показала передплатникам результати фотозйомки. Не всім припало до смаку те, як виглядала Арвида, передає Joinfo.ua.

Активістка проти гоління

Як відомо, є відомим активістом руху "no-shave" (без гоління). На фото вона позує в короткому рожевому платті і в продукції відомого бренду.

Шанувальники спортивного одягу обурилися тим фактом, що дівчина не прибирає зайву рослинність з тіла. На їхню думку, це зовсім не привабливо. Багато відзначили, що бістро варта рекламувати Аdidas і рекомендують припинити співпрацю з компанією.

Передплатники погрожували моделі

Сама ж модель в мікроблозі зізналася, що після публікацій з рекламної кампанії піддавалася погрозам з боку передплатників.

"Я навіть отримувала погрози про зґвалтування на свою електронну пошту. Навіть уявити не можу, як це - жити з таким обмеженим мисленням", - підписала своє фото шведська модель. (Орф. І пункт. Авторів збережені, прим. Ред.).

Раніше ми повідомляли, красуні моделі Victoria "s Secret відкрили свої секрети краси.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online