"Яндекс.Таксі" запустилось в Харкові

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

01 Грудня, 2016, 15:00

19203

Пару місяців назад сервіс таксі «Яндекса» запустився в Києві, а сьогодні компанія оголосила про старт ще в одному місті України - Харкові. Машину в будь-якому районі міста можна викликати через мобільний додаток для iOS і Android або на сайті taxi.yandex.ua . Обійдеться поїздка трохи дешевше, ніж в Києві. Розрахуватися поки можна тільки готівкою.

На сьогодні в Харкові до сервісу «Яндекс.Таксі» вже підключено 300 машин з 10 таксопарків-партнерів. Серед доступних автомобілів є і електромобіль Tesla Model S. Як повідомляють в компанії, середній час очікування таксі в Харкові складе 5-7 хвилин. За наближенням автомобіля можна стежити за мапі міста. Коли водій опиниться на місці, сервіс надішле повідомлення по SMS.

Мінімальна вартість поїздки в Харкові - 14 грн. У цю суму включені два кілометри шляху. Далі вартість кілометра складе 4 грн в межах міста і 5,5 грн - в передмістях, при цьому час в дорозі значення не має. Наприклад, доїхати від Південного вокзалу до Центрального парку імені Горького можна приблизно за 35 грн.

П'ять хвилин очікування пасажирів - безкоштовно, кожна наступна хвилина коштуватиме 1,5 грн. Поки розплатитися за поїздку можна тільки готівкою - оплату банківською карткою обіцяють запустити пізніше.

У Києві сервіс запустився 26 жовтня 2016 року. За даними «Яндекса», за місяць число підключених автомобілів збільшилася в столиці в п'ять разів, а число замовлень - більш ніж у двадцять разів. Це кращі показники серед усіх нових міст «Яндекс.Таксі», повідомляють в компанії. Харків став другим містом України, в якому запустився сервіс. Очікується, що вже в новому році він зайде і в інші міста-мільйонники.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити нам.

Помітили помилку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online