Як працює Uber: як замовити таксі в Україні за допомогою програми Uber

  1. Сервіс Uber в Україні - що це
  2. Що потрібно для того, щоб замовити машину в Uber
  3. Як користуватися Uber: замовлення машини через додаток
  4. Таксі Uber - тарифи по Україні
  5. Що ще ми знаємо про таксі Uber в Україні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сервіс Uber в Україні:
• що це таке?
� як користуватися Uber'ом / як викликати машину?
� скільки коштує поїздка / тарифи?

Сервіс Uber в Україні - що це

Кілька місяців в Україні не замовкають розмови про те, як зміниться рівень сервісу таксі, коли на теренах нашої країни запрацює Uber. Для водіїв це шанс приєднатися до зручної системі роботи та оплати своєї праці, але ми розповімо, що ж все-таки це означає для пасажира. Отже ...

  • Uber - це додаток для пошуку і виклику таксі з урахуванням того, що ви можете відслідковувати переміщення машини, яку ви замовили.
  • Uber дає гарантію, що до вас приїжджає таксист з ліцензією на перевезення і довідкою про несудимість.
  • Uber має свою систему оплати через банкову карту (реєструючись в додатку, вам потрібно буде вказати її номер - в цьому немає нічого небезпечного).
  • Uber гарантує певний рівень обслуговування, обіцяючи, що до пасажира не доведеться їхати на напіврозвалених машині і терпіти хамство водія.


Як це буде на практиці ми ще побачимо, але і пасажир повинен вести себе гідно - якщо він псує салон автомобіля або веде себе неналежним чином, його аккаунт блокують.

Основні переваги сервісу таксі Uber:

  1. Швидка подача машини.
  2. Автомобілі комфорт-класу без «сюрпризів» у вигляді пом'ятих дверей і незручних сидінь.
  3. Прийнятні тарифи.
  4. Якісний сервіс обслуговування - водій не може відхилятися від маршруту і підсаджувати інших пасажирів (якщо це не сервіс UberPool - про це читайте нижче).
  5. Зручна оплата картою без потреби використання готівки.

Зручна оплата картою без потреби використання готівки

Читати також Які мобільні додатки стануть в нагоді в подорожі: 5 помічників

Що потрібно для того, щоб замовити машину в Uber

Як працює Uber на практиці ми зараз розповімо, але перш за все вам потрібно знати, що для замовлення таксі через цей сервіс потрібно обов'язково мати при собі дві речі:
Як працює Uber на практиці ми зараз розповімо, але перш за все вам потрібно знати, що для замовлення таксі через цей сервіс потрібно обов'язково мати при собі дві речі:   смартфон, в якому є GPS-навігатори (так як для виклику таксі потрібно визначити ваше місце розташування);   банківська картка з грошима на рахунку смартфон, в якому є GPS-навігатори (так як для виклику таксі потрібно визначити ваше місце розташування);
банківська картка з грошима на рахунку.


Як користуватися Uber: замовлення машини через додаток

Багатьом цікаво, як користуватися Uber і наскільки цей процес відрізняється від стандартної процедури виклику таксі. Але на практиці все дуже просто.
Багатьом цікаво, як користуватися Uber і наскільки цей процес відрізняється від стандартної процедури виклику таксі Для того, щоб замовити машину через Uber потрібно завантажити однойменне додаток на смартфон і зареєструватися в ньому, вказавши особисті дані, придуманий вами пароль і номер банківської карти.

Увійшовши в особистий аккаунт, вам потрібно буде вибрати тип транспорту, на якому ви бажаєте їхати, позначити своє місце розташування (для цього обов'язково включите GPS) і вибрати точку, в яку ви прямуєте Увійшовши в особистий аккаунт, вам потрібно буде вибрати тип транспорту, на якому ви бажаєте їхати, позначити своє місце розташування (для цього обов'язково включите GPS) і вибрати точку, в яку ви прямуєте. Потім сервіс Uber здійснить пошук машини.

У додатку Uber буде зафіксовано час, через яке до вас приїде таксист У додатку Uber буде зафіксовано час, через яке до вас приїде таксист. Також там буде телефон для зворотного зв'язку з водієм. Якщо пошук машини не увінчався успіхом, потрібно повторити спробу. Оплата проїзду буде автоматично зніматися з вашої картки - про це додаток повинен повідомити вам. Ще в Uber буде зберігатися історія пересувань і замовлень.

Таксі Uber - тарифи по Україні

Вартість поїздки на таксі Uber сьогодні така: базовий тариф 25 грн + вартість проїзду за 1 кілометр 4,5 грн + вартість хвилини проїзду 0,4 грн. А мінімальна вартість поїздки на Uber завжди дорівнює 40 грн.

Що ще ми знаємо про таксі Uber в Україні

Сервіс Uber поки працює тільки в Києві, але в подальшому він може охопити інші міста Сервіс Uber поки працює тільки в Києві, але в подальшому він може охопити інші міста.

Таксист Uber не має права брати оплату з пасажира готівкою Таксист Uber не має права брати оплату з пасажира готівкою.

Однією з найпопулярніших опцій сервісу став UberPool - це коли ви можете розділити машину таксиста з іншим пасажиром, щоб заощадити гроші на проїзді Однією з найпопулярніших опцій сервісу став UberPool - це коли ви можете розділити машину таксиста з іншим пасажиром, щоб заощадити гроші на проїзді. Але на даний момент ще не відомо, чи буде доступний UberPool для українців.

Нагадаємо, що недавно багато користувачів соцмереж буквально зійшли з розуму від додатка Prisma , Яке перетворює фотографії у твори мистецтва. Від нього не могли відірватися навіть знаменитості, які активно ділилися обробленими знімками.

? як користуватися Uber'ом / як викликати машину?
? скільки коштує поїздка / тарифи?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online