Твір Бережи природу 6, 7 клас з числівниками цифровими фактами міркування

  1. Твір Бережи природу 6 клас з числівниками В наш час, коли промисловість розвивається з величезною...
  2. Короткий міні твір міркування 5 клас.
  3. 4 варіант теми Бережіть природу
  4. Твір-роздум Бережіть природу для 6 класу
  5. Короткий міні твір для молодших класів (4 клас).
  6. Бережіть рідну природу
  7. Кілька цікавих творів

Твір Бережи природу 6 клас з числівниками

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В наш час, коли промисловість розвивається з величезною швидкістю, охорона природи є невід'ємною частиною життя. Ростуть міста, а разом з ними збільшується кількість заводів, різної техніки і безліч того, що забруднює екологію. Тільки в вихлопних газах автомобілів міститься 280 найменувань шкідливих речовин.

Сумлінні власники підприємств намагаються будувати очисні пристосування, що б хоч як то убезпечити наш світ. На жаль, існують і ті, які нехтуючи законом, руйнують і знищують природу. Людям завжди потрібно природний матеріал, дерево, камінь, нафту. Щорічно вирубується 11 мільйонів гектар лісу, що в 10 разів більше, ніж ліс зможе наростити. Перекриваються водойми, що веде до загибелі річкових мешканців і пересихання річок.

Охороняти і берегти природу це обов'язок кожної людини, інакше незабаром люди просто не зможуть жити на планеті Земля. Зараз важко знайти водойму або лісову галявину, яка не забруднена побутовими відходами. А, адже пластик розкладається близько 180 років. Якщо і далі так буде продовжуватися, то незабаром ми не побачимо землю під ногами. Все буде вкрите килимом з пластмасових виробів. Уже зараз в червону книгу занесено величезна кількість тварин і рослин. Доведено, що щорічно гине 1% тварин. За 20 років в світовому океані зникло 19% коралів. Тож не дивно, адже щороку в океан скидається близько 9 мільйонів тонн відходів. Вже зараз вчені прийшли до висновку, що безрозсудне використання ресурсів, спустошить планету через 60 років.

Варто задуматися і розуміти, як важливо дбайливе ставлення до екології. Якщо кожен зрозуміє, чим небезпечне забруднення природи, можливо, нам вдасться зберегти і зберегти необхідні людям ресурси. Любити і шанувати землю, на якій ми живемо, зовсім не складно.

Твір з числівниками і цифровими фактами 6 клас

Твір Бережи рідну природу для 7 класу.

Більшість сімей люблять їздити відпочивати на природу. Вибравшись з тісних будинків і задушливих міст ми всією душею радіємо відкритим просторам і свіжого повітря. І діти, і дорослі люблять гуляти по лісах, купатися в річках і озерах. Для багатьох літню відпустку не буде вважатися вдалим, якщо не з'їздити на море. Навіть в містах, в цих штучно створених людиною дітища прогресу, люди намагаються відпочивати в скверах і парках, де росте багато дерев і цвітуть квіти.

На жаль людина сприймає природу як даність. Він рідко думає про те, що її потрібно оберігати. Ми звикли тільки брати, при цьому не озираємося назад для того, щоб оцінити збиток, який наноситься навколишньому середовищу.

На уроках географії нас вчать тому, що більшість природних ресурсів не поновлювані. Це означає що з часом їх стане катастрофічно мало, або ж їх не стане зовсім. Нам варто задуматися про те, щоб більш економно ставитися до корисних копалин.

Більш того, навіть поновлювані ресурси, такі як чисте повітря, прісна вода і родючий грунт можуть стати для наших нащадків чуть-ли не розкішшю, адже вони забруднюються. Забруднюють їх не тільки фабрики і заводи, не тільки автомобілі. Забруднюємо їх і ми - прості люди.

Це добре видно в місцях відпочинку. Нерідко так трапляється, що через два або три роки традиційне місце, куди раніше виїжджали усією сім'єю, змінюється. Це пов'язано не з тим, що воно набридає, а з тим, що там стає неприємно перебувати. Від щирого лісу або берега озера нічого не залишається. Все навколо починає бути схожим на сміттєзвалище.

Мало хто замислюється про те, що це вони джерело цих заворушень. Ми не намагаємося виправити завдану нами шкоду, а намагаємося просто піти з такого місця. Але ж з таким ставленням дуже скоро може статися так, що йти стане нікуди.

У наш час люди поступово починають думати про майбутнє. Виробництво стає все чистішим, безвідходним. Як вдома, так і в громадських місцях починають використовувати енергозберігаючі технології. Такий стан справ не може не радувати.

Короткий міні твір міркування 5 клас.

Нам потрібно більш дбайливо ставитися до природи, адже якщо все буде йти таким чергою, як ми бачимо зараз, то нашим нащадкам доведеться жити в пустельному світі, в якому не буде таких звичних і приємних для нас речей як чистий ліс, прозора вода і ясне небо . Починати потрібно з малого: почати стежити за собою, не розкидати сміття і ставитися до природи з повагою. Берегти природу значить берегти людини!

4 варіант теми Бережіть природу

З ранніх років мама розповідає малюкові, як падають сніжинки, як восени жовтіє і опадає листя, куди тече річка З ранніх років мама розповідає малюкові, як падають сніжинки, як восени жовтіє і опадає листя, куди тече річка. Природа оточує людину з перших днів життя. І про те, що до неї треба ставитися дбайливо знають всі. Тільки, на жаль, знання рідко застосовуються на практиці.

Вся краса навколишнього світу залежить тільки від людини. Але постійний розвиток важкої промисловості, випробування ядерної зброї, підкорення космосу тільки погіршують екологію, забруднюючи атмосферу.

Великою проблемою сучасності залишається масштабне забруднення екології. А це негативно впливає на загальне самопочуття і здоров'я людини. Тому щорічно проводяться конференції та семінари, симпозіуми в різних країнах світу, на яких вчені намагаються вирішити, як налагодити баланс між високими темпами розвитку промисловості і збереженням навколишнього світу. На перший погляд може здатися, що такі глобальні проблеми не стосуються окремо кожної людини. Але берегти природу можна почавши з простої економії. Електрика і вода - ось ті ресурси, які використовуються щодня в кожній родині. Почавши економити їх можна внести свій вклад у велику спільну справу по збереженню живої природи.

Зробити Землю чистіше, стежачи кожному за собою - дуже просто. Наприклад одного можуть наслідувати й інші, а значить, рідні простори стануть чистішими і красивіше. Головне не забувати про елементарні дитячі правила: Не руйнуй мурашник, не пали суху рослинність, що не ламай дерева і не викидай сміття. Батьки, бабусі і дідусі, дбайливо ставлячись до лісу і річки, до міських скверів і парків, виховують у дитині почуття обов'язку і відповідальності за природу. Адже викинути пластикову пляшку в урну не складно, і прибрати сміття після відпочинку на природі теж легко. А для природи це неоціненний внесок, і ймовірність того, що майбутні покоління побачать її краси.

Твір-роздум Бережіть природу для 6 класу

Кожен з нас є невеликий, але не от'емленной частинкою природи Кожен з нас є невеликий, але не от'емленной частинкою природи. Коли ми ще діти, ми бачимо і помічаємо все дрібниці які нам демонструє природа. З віком ми перестаємо помічати всі принади навколишнього світу. А найжахливіше, ми не просто не помічаємо, а й починаємо шкодити їй. Але ж нам з самого дитинства говорять батьки і вчителі, що природу потрібно берегти, але ми просто не звертаємо увагу коли псуємо і вбиваємо її. А варто було б.

Адже природа може бути психологом, слід тільки не поспішати, зупинитися, придивитися, задуматися. У природі дуже багато підказок, які можуть допомогти в житті. Іноді корисно порадіти простому снігу або ранньою Россі.

Взимку, коли випадає сніг, місто перетворюється в казку. Дерева, будинки покриваються снігом, вони просто зачаровують. З настання весни, все починає танути, але при цьому пробуджуються всі рослини, тварини. Ми по суті спостерігаємо за народженням нових життів. На деревах з'являються перші бруньки, перші листочки, непривабливі гусениці перетворюються в чарівних метеликів, з'являються проліски, все це просто зачаровує і чарує наш погляд. Але при цьому зі сходом снігу, ми можемо спостерігати і гори сміття, які вбивають нашу природу і нас разом з нею, і це все наша вина.

Нам варто задуматися про те, що буде через кілька років, якщо ми так само будемо засмічувати природу, як і зараз. Ми звикли ходити на риболовлі і полювання, але при цьому ми не замислюємося про те, що це вбивство і ми по суті знищуємо популяцію тварин і риб. У червоній книзі все більше і більше з'являються нові тваринний, які ще не давно були в достатку. З такими темпами у нас найближчим часом не буде не м'ясо не риби, ми вбиваємо, забруднюємо, вирощуємо овочі, але при цьому ми нічого не віддаємо природі натомість.

У боротьбі за безпеку природи, кожен для початку повинен почати з себе. Чи не кидати на траву недопалки, пляшки, папірці. Слід частіше влаштовувати суботники по всьому місту, а так само якщо ви улюбленої порибалити, то це потрібно робити в відведених для цього місцях, наприклад, в ополонці або озері, де знаходиться риба, яку спеціально вирощують для лову, те ж саме стосується і тварин.

Ліс найчастіше страждає від рук людей. Не слід розводити багаття в лісі або полях, це може привести до непоправних наслідків. Не нехтуйте попередженнями і заборонами, адже такими діями ви можете нашкодити не тільки природі, але й собі. Потрібно навпаки садити дерева, вирощувати квіти.
У гонитві за грошима, люди перестають помічати дари природи, але ж якщо полюбити природу і доглядати за нею, то можна відчути величезну любов. Так як чиста природа. Це не тільки чисте повітря, а й екологічно чисті продукти.

Природа має властивість самостійно відновлювати свої функції і властивості, але на це йдуть довгі роки. Тому ми повинні їй допомагати, так як це потрібно і нам самим, інакше таких дій вже не зможе помилуватися тією природою, на яку не звертаємо увагу ми. Давайте стежити за порядком разом.

Короткий міні твір для молодших класів (4 клас).

Ми з батьками дуже часто відпочиваємо на природі. Найбільше я люблю ходити в ліс, там дуже хороша річка, я там дуже часто купаюся. Але з часом, ми з батьками все рідше і рідше ходимо на природу, тому що там з кожним роком стає дуже брудно, річка стає настільки брудною, що туди не можливо зайти.

Ще ми часто виходимо з батьків на суботники, мама мене вчить, що природу потрібно берегти і доглядати за нею, тому що саме вона, дає енергію і силу. У школі нам кажуть, що ми майбутнє покоління і саме від нас залежить якою буде природа. Тому я дбайливо ставлюся до того, що я люблю, а природу я люблю.

тема 7 клас, 6 клас, твір з російської мови 5 і 4 клас.

Інші твори:

Бережіть рідну природу

Бережіть рідну природу

Кілька цікавих творів

  • Твір за твором Легкий подих Буніна

    У своїй розповіді Легкий подих Бунін описує історію Олі Мещерської - молодий дівчинки гімназистки, яка трагічно гине від козачого офіцера. Історія Буніна здебільшого розповідає

  • Твір Добро і зло в романі Майстер і Маргарита Булгакова

    Мені дуже сподобався роман «Майстер і Маргарита», захоплюючий і містичний. Там багато гумору. З приводу добра і зла ... Точно, що все там не так просто - не так, як в казках.

  • Характеристика і образ Митрофана в комедії Наталка Фонвізіна твір

    Митрофан Простаков - герой п'єси Д.І. Фонвізіна «Недоросль», юнак, єдиний син дворян Простакова. Недоростками в XIX столітті називали юнаків з дворянських сімей

  • Образ і характеристика Толстого в оповіданні Товстий і тонкий Чехова твір

    Одним з основних персонажів твору є пан на ім'я Михайло, представлений письменником в образі Толстого.

  • Твір Друга за гроші не купиш міркування за прислів'ям

    Як кажуть: «Друга за гроші не купиш». Чи так це? .. Справжнього друга знайти дуже складно. Хоча, якщо у тебе багато грошей, тебе можуть оточувати люди, які і похвалять тебе, і підтримають словом ласкавим. Але в цьому чи дружба?

Чи так це?
Але в цьому чи дружба?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online