Голосові дзвінки в додатку WhatsApp на iPhone з'являться в наступному оновленні месенджера

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Досить давно користувачі Whatsapp сподіваються на появу в додатку функціоналу голосових дзвінків. Судячи з усього, вже зовсім скоро їх надії втіляться в життя. Справа в тому, що в останньому оновленні програми для iOS ми виявили посилання на відповідний функціонал.

Проте, в повідомленні щодо   останнього апдейта   жодної згадки про можливість здійснення голосових дзвінків Проте, в повідомленні щодо останнього апдейта жодної згадки про можливість здійснення голосових дзвінків. Ймовірною причиною цього є те, що функціонал поки не активований. Однак користувачі, які не надали спочатку програмі доступ до мікрофона пристрою, стикаються з наступним повідомленням:

«WhatsApp повинен мати доступ до мікрофона, щоб відправляти голосові повідомлення, записувати відео зі звуком і отримувати Голосові дзвінків».

Це повідомлення з'явиться тільки в тому випадку, якщо користувачі не надали WhatsApp доступ до мікрофона. Для ознайомлення з повідомленням пройдіть по шляху на iPhone: Налаштування -> Конфіденційність -> Мікрофон -> WhatsApp -> переведіть на Off.

Тепер відкрийте WhatsApp, натисніть на іконку мікрофона в чаті і ви побачите згадка про функції здійснення голосових дзвінків Тепер відкрийте WhatsApp, натисніть на іконку мікрофона в чаті і ви побачите згадка про функції здійснення голосових дзвінків.

Тепер відкрийте WhatsApp, натисніть на іконку мікрофона в чаті і ви побачите згадка про функції здійснення голосових дзвінків

Варто зазначити, що на території США WhatsApp не є дуже популярним. Проте, додатком користуються понад 600 мільйонів чоловік по всьому світу. У багатьох країнах саме WhatsApp став причиною зменшення попиту на SMS-повідомлення. Можливо, новий функціонал зробить додаток ще більш популярним і в інших державах.

Завантажити останню версію WhatsApp для iPhone .

Дивіться також:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online