Вибори президента Росії 2018 (результати): У Антарктиді ледь не оголосили результати голосування на виборах президента раніше ЦВК РФ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

18 березня під багатьох куточках нашої неосяжної країни вже стартували вибори президента Росії. Не обійшлося і без перших казусів, що запам'ятовується зробили день виборів в Антарктиді, вдалося цього добитися за допомогою випадкової помилки.

Як повідомляє "Російський Діалог" з посиланням на Twitter ЦВК, голосування на виборах президента Росії проходить навіть в Антарктиді, там своє волевиявлення зроблять близько 375 чоловік. Через малодоступності або трудової діяльності багато проголосують на наукових судах.

Варто зазначити, що відбулися і запам'ятовуються випадки. Так, глава виборчкому російської станції в Антарктиді вже був готовий розповісти про голосування. За його словами, все пройшло добре, виборці прийшли, щоб віддати свої голоси. Він навіть вирішив оголосити результати, але вчасно схаменувся.

"Народ тут різний, результати у нас ... Не знаю, можна зараз озвучити?" - задався він питанням під час зв'язку з ЦВК.

Відповідно до закону в РФ, оголошувати попередні результати можна буде тільки після 21:00 за московським часом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про відкриття виборчих дільниць на Сахаліні і Магадані. "Російський Діалог" повідомляв, що напередодні виборів президент РФ Володимир Путін звернувся до громадян з напутнім словами.

Не знаю, можна зараз озвучити?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online