Електрогідравлічні преса для штампування деталей

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Робота більшості   гідравлічних пресів   заснована на так званому Електрогідравлічне ефекті: при високовольтних періодичних розрядах в рідині створюється сильне гідравлічний тиск Робота більшості гідравлічних пресів заснована на так званому Електрогідравлічне ефекті: при високовольтних періодичних розрядах в рідині створюється сильне гідравлічний тиск. При цьому виникають кавитационні і ультразвукові явища, які і застосовуються для численних виробничих процесів, перш за все для штампування деталей з високоміцних металевих сплавів.

Електрогідравлічна штампування має низку переваг у порівнянні зі звичними методами обробки металів. Так, збільшується точність виготовлених деталей, гранична глибина штампування та ін.

Все електрогідравлічні установки і преси умовно поділяються на спеціалізовані, універсальні і комбіновані. Спеціалізовані установки виготовляються зазвичай на основі універсальних і покликані виконувати єдину певну штампувальну операцію.

Основну частину всіх випущених електрогідравлічних пресів складають універсальні преси. Дане обладнання застосовується для використання в дрібносерійному і експериментальному виробництві при штампуванні широкого діапазону виробів, його можна використовувати при виконанні складних штампувальних операцій.

Одне з новітніх і прогресивних напрямків, при якому використовується електрогідравлічний ефект, - створення комбінованих пресових установок.

Електрогідравлічна штампування набагато безпечніше, ніж штампування вибухом, так як сам процес може відбуватися безпосередньо в цеху в звичайних умовах. При цьому також витримуються багаторазову дію на заготовку, необхідні вимоги по техніці безпеки, вивірена регулювання енергії.

Все це дозволяє застосовувати електрогідравлічні преса повсюдно, економлячи час, регулюючи виробничий процес і використовуючи прощади, які є в наявності.


Зробивши всього один дзвінок в компанію ЗАТ "Ірлен-Інжиніринг" Ви отримаєте всю необхідну Вам інформацію по пресів. Так само компанія допоможе Вам з вибором необхідного оснащення, інструменту, програмного забезпечення, CAD / CAM систем, для ваших верстатів, а також надішле своїх фахівців для її установки. Ви залишуся задоволені наданим сервісом і послугами. Телефони для зв'язку Ви можете взяти на нашому сайті.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online