Оголошення на внесок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Прибуткові касові операції

Документообіг за прибутковими касовими операціями повинен бути організований так, щоб видача квитанцій клієнтам та зарахування сум на їх рахунки вироблялися тільки після фактичного надходження грошей в касу, за винятком внесків у вклади громадян, які можуть записуватися в особові рахунки вкладників до прийому грошей Документообіг за прибутковими касовими операціями повинен бути організований так, щоб видача квитанцій клієнтам та зарахування сум на їх рахунки вироблялися тільки після фактичного надходження грошей в касу, за винятком внесків у вклади громадян, які можуть записуватися в особові рахунки вкладників до прийому грошей. При цьому документи, що підтверджують внесення грошових коштів у внесок, видаються вкладнику тільки після фактичного надходження грошей в касу.

Касовий журнал по приходу каси може вестися централізовано Касовий журнал по приходу каси може вестися централізовано.

Суми державних доходів і платежів по обов'язковому страхуванню, що надходять готівкою, можуть записуватися в касовий журнал на підставі зведеного прибуткового касового ордера (стрічки підрахунку документів), що складається в кінці дня бухгалтерським працівником (відповідальним виконавцем), провідним ці операції на підставі надісланих їм у себе повідомлень первинних касових документів Суми державних доходів і платежів по обов'язковому страхуванню, що надходять готівкою, можуть записуватися в касовий журнал на підставі зведеного прибуткового касового ордера (стрічки підрахунку документів), що складається в кінці дня бухгалтерським працівником (відповідальним виконавцем), провідним ці операції на підставі надісланих їм у себе повідомлень первинних касових документів.

Касовий журнал по приходу за операціями вечірньої каси дозволяється складати на ЕОМ в двох примірниках з виведенням приватних підсумків за особовими рахунками і загального підсумку по журналу, з тим щоб записи в особові рахунки виробляти підсумковими сумами Касовий журнал по приходу за операціями вечірньої каси дозволяється складати на ЕОМ в двох примірниках з виведенням приватних підсумків за особовими рахунками і загального підсумку по журналу, з тим щоб записи в особові рахунки виробляти підсумковими сумами. Другі примірники журналу, розрізаного на стрічки, після перевірки записів в особових рахунках додаються разом з ордерами до оголошень про внесок грошей в вечірню касу до виписок по рахунках клієнтів. Правильність заповнення ордерів перевіряється бухгалтером-контролером вечірньої каси, а при застосуванні касових апаратів - відповідальними виконавцями вранці наступного дня. Факт цієї перевірки засвідчується підписом бухгалтера-контролера або відповідального виконавця в ордері до оголошень.

(Положення Банку Росії від 05.12.2002 № 302-П "Про правила ведення бухгалтерського обліку в кредитних організаціях, розташованих на території Російської Федерації", Частина III, Розділ 1, п.1.8.6. )

Оголошення на внесок

(Положення Банку Росії від 05.12.2002 № 302-П "Про правила ведення бухгалтерського обліку в кредитних організаціях, розташованих на території Російської Федерації", Частина III, Розділ 1, п.1.8.6. )

АІСС БКБ, www.orioncom.ru , Tel (495) 783-5510

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online