Іпотека по молодій сім'ї в 2019 році в Ощадбанку Росії


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Іпотека по Молодій родині в Ощадбанку Росії цікавить багатьох позичальників, адже саме вона дозволяє молоді придбати власне житло за привабливими ставками. Сьогодні ми розповімо - для кого буде доступна така акція, і на яких умовах.

Сьогодні все більше росіян хочуть поліпшити житлові умови, але не всі це можуть зробити за допомогою власних накопичень. І тут на допомогу можуть прийти кредитні організації, які готові надати вам необхідну суму грошей на тривалий термін до 25-30 років.

На жаль, поточні відсотки по іпотеці досить великі, що призводить до великої переплати і навантаженні на бюджет, і щоб її зменшити, можна скористатися різними заходами підтримки. Звертаємо увагу наших читачів на те, що існує 2 абсолютно різні програми.

Федеральна програма «Молода сім'я»

По ній позичальникові надається грошова субсидія з бюджету держави на те, щоб оплатити перший внесок по іпотеці або погасити основний борг по житловим кредитом, взятому раніше 2011 року. Розмір - від 30 до 35% від вартості житла. Про це докладно розказано тут .

Щоб взяти кредит в рамках федеральної програми, потрібно встати на облік потребуючих поліпшення житлових умов, зібрати безліч паперів для цього. Коли підійде ваша черга, ви отримаєте сертифікат учасника, після чого готуєте документи і звертаєтеся в банк для отримання іпотеки.

Отримана соціальна виплата може бути використана в наступних цілях:

  • Придбання житла на вторинному ринку
  • Купівля нерухомості на етапі будівництва
  • Будівництво власного індивідуального житла
  • На сплату початкового внеску.
  • На оплату останнього платежу в рахунок пайового внеску.

У кожному регіоні діють свої власні умови для визначення потреби тієї чи іншої сім'ї. Важливо, щоб у вас у власності не було свого житла, а якщо воно і є, то необхідно, щоб воно потребувало капремонту або зовсім було визнано аварійним.

Для того, щоб взяти участь в даному проекті, вам необхідно звернутися в Адміністрацію вашого міста, або в МФЦ, щоб зібрати перелік необхідних документів для включення вашої сім'ї в список учасників.

Іпотечна програма від Ощадбанку Росії

Друга програма - це власна акція від Ощадбанку, де будь-яка сім'я до 35-ти років може кредитуватися за більш вигідними умовами, ніж інші категорії клієнтів. Зокрема, їм пропонують:

  • Ставка - від 10,5%, при оформленні електронної угоди - від 10,2%,
  • Перший внесок - від 15%,
  • Період кредитування - до 30 років,
  • Кредит може бути оформлений без підтвердження зайнятості і доходу,
  • Відсоткова ставка залежить від терміну кредиту і розміру початкового внеску, є надбавки: + 0,3% до ставки (для клієнтів, які не отримують заробітну плату в Ощадбанку), + 1% до ставки (при відмові від особистого страхування або без підтвердження доходів) , + 0,2%, якщо вносите авансовий платіж від 15% до 19,9% від вартості житла;
  • При народженні дитини дається відстрочка платежів на період до 3-ох років на виплату основного боргу, відсотки платити необхідно щомісяця.

Тобто брати участь в такій акції зможе практично будь-яка сім'я, де хоча б одному з подружжя ще не виповнилося тридцяти п'яти. Вставати на облік не потрібно, чекати своєї черги теж - ви просто звертаєтеся до відділення банку, приносите документи, подаєте заявку, і якщо вона буде прийнята - шукайте відповідне житло і укладаєте з банком кредитний договір.

Зверніть увагу, що дана пропозиція поширюється виключно на покупку квартири на вторинним ринку нерухомості. Якщо ви плануєте купувати житло в новобудові, розгляньте інші кредити, які діють зараз в банку.

Для зниження ставки рекомендуємо скористатися акцією «Вітрина» і провести електронну угоду купівлі-продажу через портал Дом.клік. Детальніше про те, як взяти іпотеку в Ощадбанку, ми детально розповідаємо в цієї статті .

Що вигідніше - державна програма або акція банку?

Якщо ставити таке питання, то абсолютно логічно припустити, що грошова субсидія завжди буде більш вигідна, ніж знижений на 1-1,5 п.п. кредит. Гроші допоможуть вам зробити початковий внесок, тобто вам не потрібно буде збирати самостійно, при цьому значно зменшиться переплата.

Однак, завжди є і негативна сторона, в даному випадку - величезні черги в кожному місті, і невеликі дотації, які приходять з бюджету. Іншими словами, ви можете не встигнути пройти по черзі на отримання, вам виповниться 35 років, і ви автоматично вийдете з проекту.

Саме з цієї причини більшість людей, все ж, вважають за краще звертатися в Ощадбанк і подавати заявку на акцію по молодій сім'ї, де шанс на схвалення буде набагато вище, і не потрібно чекати кілька років. Якщо вас цікавлять інші банки, які кредитують дану категорію позичальників, то можете ознайомитися з ними в цьому огляді .

Не забувайте про те, що при іпотечному кредитуванні ви зможете користуватися різними субсидіями і дотаціями, зокрема - спрямувати кошти Материнського капіталу на оплату початкового внеску або основної заборгованості.

Крім того, зараз дуже вигідно брати іпотеку сім'ям, де з 1 січня 2018 року народився другий або третій малюк - вони можуть оформити житловий кредит з субсидується ставкою від 6% річних .

Таким чином, якщо житло вам необхідно найближчим часом, то краще оформити іпотечну програму «Молода сім'я» в Ощадбанку, а якщо це справа не термінова, тоді краще вступити в чергу на отримання субсидії по ФЦП «Житло»

Що вигідніше - державна програма або акція банку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online