Іпотека для військовослужбовців - військова іпотека в 2017, 2018 році: умови та відгуки

  1. Як отримати військову іпотеку
  2. Умови кредитування
  3. Хто має право на участь у програмі
  4. Як ми купували квартиру по військовій іпотеці

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Перехід Військової іпотеки на фіксований платіж з 01.01.2018.

На 2017-2018 розмір суми на покупку житла (без урахування відсотків), складе 2 млн 400 тис руб. При сумі, що перевищує цей ліміт, проходить погашення з власних коштів позичальника.

У 2017-2018 році військової іпотекою можуть скористатися тільки ті категорії службовців, які можуть сплатити мінімальний початковий внесок у розмірі 10% від всієї суми.

  • Неможливість покупки земельної ділянки за програмою, винятком може служити тільки покупка будинку на спільно з ділянкою.
  • Купівля житла може проходити в будь-якій точці країни, незалежно від місця служби
  • Середній розмір процентної ставки 11,5-12,5%
  • Максимальний термін-20 років
  • Повне погашення повинно відбутися до настання 45 років
  • Дарування, продаж, оренда житла, взятого за програмою можлива тільки після повного погашення іпотеки.

Вигідні умови пропонують:

  1. Сбербанк (10,9%, сума до 2,22 млн руб, без комісії, без обов'язкової страховки, початковий внесок 20%, вік позичальника від 21 року)
  2. Россельхозбанк
  3. Газпромбанк
  4. ВТБ 24
  5. Связьбанк
Перехід Військової іпотеки на фіксований платіж з 01

9,5% по військовій іпотеці в Ощадбанку - умови більш ніж цікаві.

Прогнози фахівців припускають зниження відсотків в 2018, і складе не більше 10%.

Максимальна сума позики залежить від віку позичальника.

Мінфін РФ провів підготовку основних показників федерального резерву фінансів на 2018 - 2020 роки. Пропонується підвищити суму накопичень за програмою військової іпотеки в 2018 році до суми в 268 465,6 руб.

Як отримати військову іпотеку

У 2012 році Агенство з іпотечного житлового кредитування представило нову житлову програму «Військова іпотека», яка сьогодні набирає обертів. Вона запропонованими умовами значно відрізняється від звичайної іпотеки, ставлячись до так званої соціальній іпотеці .

Щоб стати учасником програми «Військова іпотека» військовослужбовець повинен написати рапорт про зарахування його до реєстру учасників накопичувально-іпотечної системи.

Умови кредитування

Так як кредитна сума збільшена до 2 200 000 рублів, дозволяє військовослужбовцям купувати житло поліпшеного планування, більшою квадратури і в самостійно обраному регіоні. Військова іпотека дозволяє погасити кредит достроково, при цьому скорочується термін кредиту. Також іпотека для військовослужбовців передбачає покупку житла на первинному і на вторинному ринках.

Термін надання кредиту і розмір річної відсоткової ставки, який коливається в межах 11.25% - 9,75%, залежать від віку позичальника, типу житла, що купується. Але в даній програмі за термінами кредитування існують вікові обмеження - від 22 до 45 років включно.

Хто має право на участь у програмі

Значно збільшити суму кредиту стандартної накопичувально-іпотечної системи військовослужбовців дозволяє програма «Військова іпотека». Основою програми є оплата кредиту військовослужбовцям на ту суму, яка надходить на іменний накопичувальний рахунок. Крім цього, для підвищення вартості житла, що купується, учасник програми має можливість використовувати власні накопичення.

Хто має право на участь у програмі військова іпотека? Право брати участь в цій програмі мають офіцери і прапорщики, сержанти, старшини, солдати і матроси - за умови укладення другого контракту після 01.01. 2005 р

  • В даний час, розмір накопичувального внеску становить 175 тис. 600 руб. Крім цього, на рахунок надходять доходи від інвестування накопичень.
  • Мінімальний термін кредиту за програмою Військова іпотека - 3 роки.
  • Максимальний термін кредиту припиняється при досягненні 45 років.
  • Процентна ставка є змінною і на 2012 рік встановлена ​​в розмірі 10,25% -11,25%.

Основним недоліком даної програми є неможливість придбання нерухомості на первинному ринку житла.

Як ми купували квартиру по військовій іпотеці

Розповідь читачки:

Сенс полягає в тому, що військовим надається кредит на придбання квартири з використанням сертифіката, з найменшим відсотком Сенс полягає в тому, що військовим надається кредит на придбання квартири з використанням сертифіката, з найменшим відсотком. Ми вирішили взяти кредит, так як чоловік з армії йти не збирається. Для цього чоловік написав рапорт на свідоцтво про стан рахунку НІС, воно йшло дуже довго.

Термін придатності свідоцтва пів року, т. Е за цей час необхідно знайти житло і оформити його на себе, якщо не встигли, пишемо рапорт на нове. Написали в вересні, прийшло в березні в кінці. Вибрали будинок, домовилися з продавцем про терміни, так як всі документи йдуть через Москву і угода може затриматися, попередили чесно. Кредит взяли в ощадбанку.

Сбербанк: Банк спрацював оперативно. На кредитну історію військового не дивляться. Крім свідоцтва про який писала вище, паспорта і військового квитка ні чого не вимагають.

Оформилися швидко, три з гаком тижні і гроші були у продавця на рахунку. Ніяких проблем не було. У нас в принципі угода затрималася, але це з вини продавця, він три місяці приводив документи на будинок в порядок. Ось уже майже півроку будинок наш.

Проблем з платежами немає. Продавець задоволений. Обов'язкова страховка житла, що купується, без неї готові документи не відправлять у Москву і щомісячного погашення кредиту не буде.

Відгуки про програму Військова іпотека

Хто має право на участь у програмі військова іпотека?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online