У WebMoney оголосили про нововведення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Платіжна система WebMoney повідомила своїх користувачів про розширення функціоналу, який стався за рахунок додавання двох нових можливостей. Тепер клієнти системи зможуть відчути переваги миттєвого поповнення гаманців через «швидкі термінали» в ОАЕ, а також здійснювати замовлення карт MyChoice (валюта: долар).

Платіжна система WebMoney

Результатом роботи системи, що дозволило розширити спектр послуг в плані поповнення доларових гаманців, став договір про співпрацю WebMoney і NT.Payments. Компанія NT.Payments займається установкою і обслуговуванням платіжних терміналів по всьому світу. Співпраця з таким партнером дозволить клієнтам WebMoney поповнювати доларові Z-гаманці в семи регіонах ОАЕ. Транзакція буде відбуватися без посередників. Платіжні термінали NT.Payments працюють безпосередньо.

До слова, останні вельми поширені на території Об'єднаних Арабських Еміратів, знаходяться в загальнодоступних локаціях і працюють цілодобово. Зарахування коштів здійснюється в лічені секунди.

Доларова карта MyChoice від WebMoney - також новий сервіс платіжної системи. Завдяки йому користувачі отримають можливість миттєвого поповнення доларового рахунку. Карта повинна бути завчасно прикріплена до Z-гаманця. Для цього бажаючим оформити таку карту потрібно заглянути на WebMoney.Cards . Тут розробники створили спеціальне меню для прийому заявок. Щоб замовити послугу MyChoice клієнту доведеться надати повнокольоровий копію посвідчення особи (скан паспорта). У документі має бути присутня відмітка про реєстрацію місця проживання. Якщо такої немає, адміністрація сервісу попросить користувача підтвердити місце проживання копіями квитанцій про оплату комунальних послуг.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online