довірений WMID

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У даній статті ми спробуємо розібратися, що таке довірений WMID і чим він може бути небезпечний.

Система WebMoney пропонує два види надання доручень:

  1. довірений WMID для перегляду інформації з атестата довірителя;
  2. довірений WMID для управління фінансами довірителя.

Відразу ж обмовимося, що Ви можете скористатися окремо будь-яким видом довіреностей або ж обома одночасно. Але робиться в різних місцях системи WebMoney.

Розглянемо кожен вид окремо.

Трапляються ситуації, коли хтось з якоїсь причини просить внести його WMID в Ваш список довірених WMID для перегляду даних Вашого атестата Трапляються ситуації, коли хтось з якоїсь причини просить внести його WMID в Ваш список довірених WMID для перегляду даних Вашого атестата. Таку практику веде і наше сервіс, але тільки при роботі з готівкою. при введення і виведення WebMoney за допомогою банківських карт або через системи грошових переказів додавати в список довірених WMID нас не потрібно.

Приймати рішення про те, додавати запропонований WMID в список довірених WMID чи ні, Вам доведеться самостійно в кожному конкретному випадку. При прийнятті рішення майте на увазі, що довірений WMID зможе переглянути всі дані Вашого атестата, навіть ті, які Вами приховані від публічного перегляду: прізвище, ім'я, по батькові, номер паспорта і телефону, адреса електронної пошти і так далі. При цьому управляти Вашими грошима довірений WMID не зможе, якщо Ви не дасте на це йому окремий дозвіл, про який ми поговоримо нижче.

Якщо Ви прийняли рішення додати запропонований WMID в список довірених WMID, то рекомендуємо виконати наступне:

  1. Перевірте додається WMID на сторінці https://passport.webmoney.ru/asp/VerifyWMID.asp . Зверніть увагу на рівень атестата, термін реєстрації, рівень BL та іншу доступну інформацію з даного WMID. Не зайвим буде перевірити ту ж інформацію з інших WM-ідентифікаторами власника, якщо вони є;
  2. Додавайте запропонований WMID тільки на спеціальній сторінці системи WebMoney: https://passport.webmoney.ru/asp/addTrustedWMID.asp ;
  3. Не потрібно ставити галочку біля слів "додатково дозволити доступ до" анкеті позичальника ", якщо Вас про це не просять і якщо не ведеться мова про роботу з кредитами.

Перевірити список довірених WMID Ви можете на сторінці панелі управління своїм атестатом в розділі "Довірені WMID": https://passport.webmoney.ru/asp/aProcess.asp . Там же можна видалити будь-який WMID зі списку, досить натиснути червоний хрестик біля видаляється аккаунта.

Другий вид надання довіреності - додавання до списку довірених WMID для управління Вашими фінансами Другий вид надання довіреності - додавання до списку довірених WMID для управління Вашими фінансами. Тут вже все набагато серйозніше, адже Ви можете надати певного WMID право розпоряджатися своїми грошима!

Звертаємо увагу, що на сторінці установки довіри Ви зможете не тільки надати право управляти своїми гаманцями, а й виставити обмеження для певних термінів: на день, тиждень і місяць. Дані обмеження можуть бути корисні при оформленні будь-яких підписок на періодичні платежі. Наприклад, при підписці на щотижневе поповнення Вашого телефону в 50 рублів буде розумним виставити ліміт в 60 рублів на тиждень і в 250 рублів на місяць. Суму вказуйте трохи більше, але не менше, ніж на 1% від планованих витрат, адже в системі WebMoney комісію в 0.8% ще ніхто не відміняв.

Крім дозволу виконання перекладів тут же можна виставити дозвіл на виставлення рахунків від Вашого WMID, отримання історії вхідних і вихідних платежів, а також перевіряти залишок коштів на Вашому гаманці.

Перевірити список довірених WMID, допущених до управління фінансами, можна на сторінці https://security.webmoney.ru/asp/trustlist.asp . Там же можна внести зміни по кожному довіреній WMID, включаючи видалення WMID зі списку довірених.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online