Чи варто брати iPhone 4 і 4s в 2016 році?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Подробиці Опубліковано: 21.09.2016 23:21 Super Roman Переглядів: 17104 Подробиці Опубліковано: 21 У теперішній час дуже часто можна зустріти питання, чи варто брати iPhone 4 зараз? Адже начебто він застарів, та й екран там маленький. Але насправді брати варто, краще взяти з рук або знайти в інтернеті за ціну від 5000-7000 рублів. Звичайно за такі гроші зараз можна взяти цілком придатне бюджетне пристрій вже нове, прямо з магазину. Але там буде стояти операційна система Android, вона звичайно не погана, але в бюджетних пристроях працює не зовсім добре.

Смартфон від Apple же має iOS яка відмінно оптимізована і працює без гальм. Цей смартфон відмінно підійде людям, які беруть телефон для дзвінків і трохи посидіти в інтернеті.

Зрозуміло, що для посиденьок в інтернеті потрібен хороший 3G, наприклад від MTC. та й номер мтс можна прикупити козирний, щоб інші заздрили. З іграми смартфон на подив справляється відмінно, на 4s і зовсім може запуститися gta sa без гальм, звичайно на екрані 3.5 дюймів не зручно грати в такі ігри, але все ж телефону вже багато років, а він спокійно справляється з такою грою, коли бюджетний Android за таку ціну буде тягнути цю гру, але на низьких налаштуваннях або з зависаннями. Дисплей тут хоч і маленький, але дуже якісний, кути огляду просто приголомшливі, та й до такого екрану можна звикнути, він дуже компактний і акуратний. Але все ж цей телефон важкий, якщо взяти новий iPhone він буде і могутніше, і легше.

IPhone 4 підтримує iOS 8 і 9, хоча з дев'ятою версією краще справляється модель 4S так як вона потужніша. Але нову версію iOS 10 вона не підтримуватиме, зможуть оновитися тільки iPhone 5c або 5s. Але нову версію iOS і не обов'язково.

Найкращим варіантом купуючи б / у iPhone 4, поставити на нього JaliBreak ставитися він дуже легко і просто, про цю штуку можна подивитися в інтернеті, якщо в коротко, то це як Root-права на Android тільки набагато краще.

Збірка дуже якісна і міцна, сам смартфон виконаний з металу і скла, він не має захисного скла, але витримує дуже сильні удари.

Незважаючи на свій вік смартфон робить відмінні знімки, які виходять краще тих, коли вони зняті на китайський бюджетний апарат. Відео iPhone 4 вміє знімати в FullHD якості, це камера в 2011 році була просто чудовою, і навіть зараз вона залишається прийнятною.

Вперше в цю модель iPhone впровадили голосову помічницю Siri яка всім так знайома, і вже давно Siri розуміє російську мову і на цьому смартфоні можна буде скористатися цим голосовим асистентом на рідній мові.

Про дизайн і говорити нема чого так як він відмінний, все зроблено якісно і акуратно. Виглядає iPhone досі стильно, але товсто, зараз нові айфони зі зрозумілих причин тонше, зате старі моделі більш міцні і навіть можуть витримувати воду.

Над цим телефоном працював сам Стів Джобс, називаючи цю модель найкращим і зручним смартфоном, а також краще що було у Apple, він не помилився.

Купуючи iPhone 4 за невелику ціну, можна отримати відмінний і красивий інтерфейс, стабільну iOS 7, якщо на 6-ий то краще оновитися до 7-ої, але все ж не переходити на 8 і 9. Відмінну продуктивність і багатозадачність. Високу швидкість роботи і якість збірки. Цим смартфоном у всіх сенсах приємно користуватися. Купуючи китайський, бюджетник навряд чи можна отримати таку якість. Звичайно він буде новіше, дисплей буде набагато більше, але не буде такої стабільності і стильності. І навіть сьогодні цей телефон ще багато чого може і за якістю обганяє китайський бюджетник. Звичайно зараз все розвивається і тепер можна знайти гідні бюджетники, які будуть добре працювати, але по користуватися цим смартфоном все ж варто, адже це не просто типовий iPhone від Apple, це революційний iPhone перевернув мобільний ринок і став улюбленців мільйонів людей.

Latest video

Сподобалася новина? Поділися нею

Приєднуйтесь до нас в
Facebook

Читайте також наші інші новини:

Опубліковано:

Оновлене:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online