Відгук про франшизу бару-ресторану «КОНТАКТ БАР» від франчайзі з Алмати

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сакен Абенов відкрив свій бар-ресторан по франшизі «КОНТАКТ БАР» в місті Алмати (Казахстан) і успішно керує ним протягом 3 місяців (з вересня 2017 г.). Каталог франшиз www.franshiza-info.ru публікує інформацію з перших вуст про те, як все починалося:

Franshiza-info Franshiza-info.ru: «Сакен, як Ви прийшли до рішення купити франшизу?»

Сакен: «Все починалося, звичайно, з спостереження - зараз дуже багато різних закладів різного рівня, відкритих саме по франшизі.

У мене були плани по відкриттю бару, але так як я не мав досвіду в цій сфері, було вирішено купувати саме франшизу чинного бару, з їх багаторічним досвідом ».

Franshiza-info.ru: «Скільки приблизно Ви порівняли пропозицій франчайзингу в цій сфері діяльності перед тим, як купити франшизу бару-ресторану« КОНТАКТ БАР »? І чому Ви вибрали саме цю? »

Сакен: «Спочатку я відібрав найбільш привабливі франшизи. Було їх близько 30. Потім, вивчаючи кожну окремо, я скоротив кількість до трьох.

І серед них вибрав, саме франшизу «КОНТАКТ БАР», так як керівник відділу франчайзингу міг відповісти на всі мої запитання, чого не зробили інші. Це говорило про відкритість компанії. У бізнесі чесність відіграє дуже важливу роль.

також,

не малу роль у виборі франшизи «КОНТАКТ БАР» відіграла концепція мережі - бар друзів.

Люди можуть прийти, відпочити і завести нові знайомства. Цього бажає велика частина сучасної молоді ».

Цього бажає велика частина сучасної молоді »

Franshiza-info.ru: «Сакен, наскільки сильно Ви сумнівалися в успіху бізнесу по франшизі і чи виправдалися Ваші побоювання? Які переваги дала Вам франшиза бару-ресторану «КОНТАКТ БАР» в перші місяці організації і роботи бізнесу? »

Сакен: «Не сумнівався ні на секунду.

У керуючій компанії працюють справжні професіонали.

Батьки-засновники «КОНТАКТ БАР» зібрали біля себе найдосвідченіших людей. Фахівці допомагають з самого початку - з вибору місця. Далі складають дизайн-проект, підказують, де придбати меблі за вигіднішою ціною, дають поради по плануванню і т.д. Нічого не упускають. За кілька днів до відкриття приїжджають і ставлять всю роботу. Але і це ще не все.

Керуюча компанія підтримує протягом усього часу, щодня. Це, звичайно, безцінне! Величезне спасибі їм за це. Окреме Дякую керівникові відділу франчайзингу Павлової Ганні ».


Franshiza-info.ru: «Скільки Вам всього знадобилося коштів, щоб купити франшизу і повністю налагодити цей бізнес? І як швидко Ви повернули всі свої вкладення? Порадьте бажаючим купити франшизу бару-ресторану «КОНТАКТ БАР», на чому можна було б заощадити? »

Сакен: «Паушальний внесок становить 850 000 рублей. Решту витрат індивідуальні, залежно від багатьох факторів (площа приміщення, кількість посадкових місць, вентиляція, дозвільні документи і т.д.). Для відкриття бару нам знадобилося трохи більше 13 млн. Рублів. Заощадити можна при виборі приміщення, інше все підкажуть в керуючої компанії ».

Заощадити можна при виборі приміщення, інше все підкажуть в керуючої компанії »


Franshiza-info.ru: «Сакен, що приносить Вам більше задоволення: дохід, який приносить Вам франшиза бару-ресторану« КОНТАКТ БАР »або діяльність з ведення цього бізнесу? Чому? »

Сакен: «Безумовно, все це робиться для отримання прибутку. Ми працюємо третій місяць. І за цей час дохід бару збільшується щомісяця на 30%. Ведення бізнесу цікаве заняття. У планах у мене відкриття другого «КОНТАКТ БАР» на території Казахстану ».

Детальніше про можливості відкрити бар по франшизі «КОНТАКТ БАР» можна дізнатися тут або, запитавши інформацію у співробітника мережі «КОНТАКТ БАР» через форму зворотного зв'язку під відкликанням.

Читайте також:


І чому Ви вибрали саме цю?
І як швидко Ви повернули всі свої вкладення?
Чому?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online