Відставка прем'єра Вірменії, Пашинян зробив заяву

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

16 жовтня 2018, 20:01 Переглядів: 16 жовтня 2018, 20:01 Переглядів:   Нікол Пашинян

Нікол Пашинян. Фото: AFP.

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян у вівторок подав у відставку з поста глави уряду. Про це він оголосив у прямому ефірі Громадського телебачення країни.

"Я подаю у відставку ... Всім бажаємо удачі на виборах. Ми гарантуємо справедливі вибори", - сказав Пашинян.

раніше Нікол Пашинян заявив, що подасть у відставку після того , Як де-юре вступлять в силу його укази про звільнення з посад міністрів і губернаторів від партій "Дашнакцутюн" і "Процвітаюча Вірменія".

При цьому він зазначив, що після своєї відставки продовжить виконувати обов'язки прем'єра. "Так передбачено конституцією", - підкреслив Пашинян.

Після його відставки протягом семи днів парламент має обрати нового прем'єра.

"Якщо не обере нового прем'єра, то знову через сім днів парламент має обрати нового прем'єра. Якщо не вибере, то будуть проведені позачергові парламентські вибори. Але ми з народом зможемо не дозволити парламенту обрати нового прем'єра", - заявив Пашинян.

Як відомо, загострення ситуації в Вірменії стався після того, як парламент Вірменії на позачерговому засіданні ввечері у вівторок проголосував за прийняття законопроекту , Що утрудняє розпуск вищого законодавчого органу країни. Пашинян назвав підтримують цей законопроект контрреволюціонерами і закликав своїх прихильників зібратися на мітинг біля будівлі парламенту.

Нагадаємо, 8 травня депутати парламенту Вірменії на засіданні обрали опозиційного лідера Нікола Пашиняна на посаду прем'єр-міністра країни.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Прем'єр Вірменії Пашинян офіційно подав у відставку". інші Інші країни дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online