Парламент Вірменії розпущений

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Позачергові вибори до Національних Зборів пройдуть до кінця року Позачергові вибори до Національних Зборів пройдуть до кінця року   Позачергове засідання парламенту Вірменії з питання обрання Нікола Пашиняна на пост прем'єр-міністра республіки   Фото: Photolure / ТАСС   Москва

Позачергове засідання парламенту Вірменії з питання обрання Нікола Пашиняна на пост прем'єр-міністра республіки

Фото: Photolure / ТАСС

Москва. 1 листопада. INTERFAX.RU - Депутати Національних Зборів Вірменії на засіданні в четвер не обрали єдиного кандидата Нікола Пашиняна на посаду прем'єр-міністра республіки вдруге, в результаті чого парламент розпущений силою закону, повідомляє кореспондент "Інтерфаксу".

"Парламент Вірменії розпущений силою закону. Вітаю", - написав Пашинян в своєму фейсбуці

Раніше в четвер він заявив, позачергові парламентські вибори в Вірменії пройдуть 9 грудня.

16 жовтня прем'єр Вірменії Нікол Пашинян оголосив про свою відставку з поста прем'єр-міністра з метою розпуску парламенту і проведення позачергових парламентських виборів.

Перший етап виборів відбувся 24 жовтня. Тоді Пашинян, що є єдиним кандидатом, ні обраний .

Згідно з Конституцією Вірменії, після відставки прем'єр-міністра і уряду фракції парламенту Вірменії повинні в семиденний термін висунути нового кандидата на пост прем'єра. Якщо парламент під час голосування не обирає прем'єра, то знову в семиденний термін проводяться нові вибори. У разі необрання прем'єра вдруге Національні Збори розпускається силою закону і проводяться позачергові вибори парламенту.

Вибори проводяться не раніше, ніж через 30 днів і не пізніше, ніж 45 днів після розпуску законодавчого органу.

День виборів призначає президент республіки після розпуску парламенту. Пашинян раніше заявляв, що вони пройдуть 9 грудня.

Раніше заступник керівника апарату Національних Зборів Вірменії Арсен Бабаян повідомив "Інтерфаксу", що після розпуску парламент в повному обсязі зберігає свої повноваження до першого засідання нового парламенту.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online