Дружина Лагутенко в цікавому положенні ?!


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ЛАГУТЕНКО І ЖУКОВА

Серед гостей прем'єри мультфільму «Кунг-фу панда» в московському кінотеатрі «Пушкінський» був помічений Ілля ЛАГУТЕНКО. Не дивно, адже він озвучував одного з персонажів - Мавпу. На показ лідер групи «Мумій Троль» з'явився під ручку з дружиною - моделлю Ганною Жукова. Дівчина вбралася в дороге плаття від Валентино вільного крою, що тут же викликало бурю емоцій: «Та вона ж вагітна!»

Ольга ЄМЕЛЬЯНОВА, фото автора, Руслана Вороного і з сімейного архіву співака

Особисте життя Іллі Лагутенка не раз ставала приводом для обговорення. Те йому приписують приятелювання з головним звідником країни Петром Лістерманом - мовляв, той поставляє рокеру подружок, то повідомляють про цікаве положення його останньої пасії Анни Жукової.

- Якщо вірити чуткам, я вже кілька років «ось-ось знову стану татом», - не раз сміявся Ілля. - Якось навіть термін вагітності повідомляли: другий місяць! Ми з Анною реготали до сліз! Такими темпами піде - я і дідусем скоро стану ... Ну й добре, аби не бабусею.

Приводом до чуток про швидке поповнення в сімействі зазвичай були лише домисли світських пліткарів. Тепер же факт, як говориться, у наявності: у дівчини помітно збільшилася груди, на округлі личку з'явилася блаженна усмішка, а далеко не плоский животик видно навіть крізь багатошарове плаття.

На прямі запитання про прийдешнє поповнення сімейства і Ілля, і Аня лише багатозначно посміхаються і зніяковіло переглядаються. Тоді ми звернулися за коментарем до прес-аташе групи «Мумій Троль» Марині залягання:

- Спасибі, що цікавитеся, але, на жаль, я не в курсі, чи вагітна Анна і, якщо вагітна, скількома дітьми.

Спортсменка з Чити

Зараз Ілля і Аня живуть в 90-метровому лофт (новомодний тип житла, буквально - горище, часто це переобладнане промислове приміщення) в центрі Москви, на Остоженке.

РОКЕР І МОДЕЛЬ: можливо, до 40-річного ювілею Іллі в жовтні їх стане троє

Цю квартиру Лагутенко підшукали друзі кілька років тому. Важко повірити, що раніше це була 4-кімнатна комуналка, яка тепер напхана антикваріатом. Правда, незабаром зі столичної квартири з просторою вітальнею і незвичайної спальнею, відгороджених одна від одної акваріумом, парочка збирається переїхати за місто.

Два роки тому Ілля затіяв будівництво особняка в ближньому Підмосков'ї, в мальовничому містечку недалеко від річки Істра (див. Статтю «Лагутенко подарував нареченій котедж» ). Зараз будинок майже готовий, недавно його обнесли здоровенним парканом. За словами місцевих жителів, Ілля час від часу навідується на свою нову фазенду, іноді залишається там на нічліг. Приїжджає з Лагутенко і його дружина.

- Красива дівчина, а головне - привітна! - поділилася з нами односельчанка музиканта. - Правда, поправилася вона останнім часом. Коли надягає обтягуючі футболки - животик помітний ... Напевно, через кілька місяців будівництво їх садиби остаточно закінчиться, і вони в'їдуть. Може, вже і з малюком!

Нагадаємо, що у Іллі вже є дитина - 20-річний син Ігор від першого шлюбу.

Ілля І АННА: музикант з першого погляду оцінив всі переваги красуні

Хлопець навчається в Лондоні. Захоплюється музикою, любить гучні вечірки.

Анна Жукова в свої 20 з невеликим дітьми поки обзавестися не встигла. Та й ніколи їй було! З дитинства дівчинка займалася художньою гімнастикою (її мама - відомий в Читі тренер з цього виду спорту). Ще школяркою Анюта об'їздила всю Європу - бувала на змаганнях і зборах, а в 13 років стала переможницею Відкритого чемпіонату Франції з художньої гімнастики. Потім серйозно зайнялася модельним бізнесом, перебралася в Париж, де знімалася в рекламі і дефілювала по подіуму. Паралельно навчалася в Академії фізичної культури імені Лесгафта в Санкт-Петербурзі. Останнє захоплення Анни - видавничий бізнес. Як повідомлялося кілька місяців тому на сайті www.ikra.tv (офіційний сайт друзів і однодумців групи «Мумій Троль»), Анна видає журнал «Великий спорт» і збирається очолити ще й гламурний італійський «Numero», російську версію якого скоро планують запустити.

СПАЛЬНЯ В лофт на Остоженке: зробити ліжко з старої шафи Лагутенко напоумив його друг - ресторатор Степан Михалков

Поки кохана захоплена своїми бізнес-проектами, Ілля Ігорович активно займається творчістю - закінчує альбом.

- Кожна пластинка - це як народження дитини, - вважає Лагутенко. - Наш останній альбом вийшов в липні минулого року - дев'ять місяців вже пройшло. Пора готуватися до нових родів. На цей раз очікуємо двійню, а то і трійню! Пісень набралося стільки, що обмежуватися однією платівкою не хочеться. Буде повноцінний подвійний або навіть потрійний альбом.

Що ж, диск «Мумій Троля» вийде зовсім скоро, а, значить, у Іллі з'явиться більше часу на особисте життя. Адже там, дивись, може і реальна двійня народитися.

Котеджі ЛАГУТЕНКО І Ложечкін: сплановані так, чпользоваться ними спільно. У цокольному поверсі у Юрія влаштована музична студія, а в Іллі - костюмерна і пральня

ПЛАН подвійного помістити: справа - будинок Лагутенко, зліва - його менеджера і друга Юрія Ложечник

ОСОБНЯК В ПОДМОСКОВЬЕ: «Мумік» і Аня в'ють сімейне гніздечко

ВІТАЛЬНЯ В МОСКОВСЬКИХ апартаменти: раніше на її місці були розташовані кілька кімнат комуналки

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online