Готель Inter Continental Almaty

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Готель Інтерконтиненталь в Алматe дуже зручно розташована в самому центрі міста, недалеко від Президентського Палацу, міських музеїв і бізнес центрів Готель Інтерконтиненталь в Алматe дуже зручно розташована в самому центрі міста, недалеко від Президентського Палацу, міських музеїв і бізнес центрів. Готель розташований в зоні зеленого парк з великими фонтанами. Інтерконтиненталь розташований в 30 хвилинах від аеропорту і 15 хвилин від залізничної станції.

У готелі 11 поверхів 277 номерів, різних категорій Deluxe, Junior Suite, Executive Suite а також номери для людей з обмеженими фізичними можливостями.
Всі номери з хорошою звукоізоляцією, є, обставлених казахської шовкової меблями, дуже затишні і просторі, з розкішними мармуровими ванними комнатамі.Есть номера для не курящих На території всього готелю надається безкоштовний безкоштовний Wi Fi, В готелі передбачена електронна система, оснащена кнопкою оповіщення персоналу про необхідності послуг покоївки чи не бути побеспокоенним.Персонал готелю говорить на декількох мовах
У кожному номер е: все номер оснащений сучасною чотирьох трубної системою кондиціонування, завдяки якій регулювання температури кімнати може проводитися незалежно від време-ні роки., Що відкриваються вікна, індивідуальний клімат-контроль, робочий стіл, телефони з прямим виходом на стільниковий і міжнародний зв'язок , високошвидкісний і бездротовий інтернет, телевізори з LCD-екраном, платне ТБ, міні-бар, набір для чаю і кави, парасольку, праска і прасувальна дошка. Ванні кімнати оснащені феном, вагами, збільшувальним дзеркалом, косме-тическими засобами і предметами особистої гігієни.

Номер Deluxe, площею 32м2 з одним великим ліжком або двома окремими ліжками і робочим столом. У ванній кімнаті з ванною і душем є косметичні приналежності, халат і тапочки. З вікон номера відкривається гарний віз на місто

Номер Junior Suite це двокімнатний номер з великою вітальнею і спальнею, з ліжком King size з президентським видом з двома телевізорами, гардеробами, дві ванні кімнати, халат і тапочки з доступ Club InterContinental Lounge

Номер Suite індетічен номеру Junior Suite різниця в квадратурі номера

Ресторан готелю Asian Cafe Вам подадуть страви міжнародної кухні. Шведський стіл сповнений достатку різноманітних гарячих і холодних страв

Ресторан Bosphorus з оригінальним дизайном і розслабляючий східною музикою кде подають страви створюють неймовірну атмосферу.

Чудові образи минулого переплітаються з сучасними джазовими ритмами в Бар "J Bar де ви можете замовити різноманітні коктейлі розливне або пляшкове пиво а також кави та чаю.

В меню Б ара "Atrium Lounge & Bar" - аперитиви, різноманітні гарячі і холодні закуски, десерт, різні сорти чаю, спиртні та безалкогольні напої, коктейлі на будь-який смак. Вечорами - жива музика.

Конференц-зал "Астана" конференц-зал розташований на поверсі "С" і розділений на три зали "Астана 1", "Астана 2" і "Астана 3", об'єднаних одним фойє. При необхідності всі три зали можна трансформувати в один великий зал, який дозволяє приймати 250 чоловік в коктейльній стилі і 150 чоловік в банкетному. Зал оснащений відео, аудіо та світловим обладнанням, інтернетом.
Конференц-зали "Аблай хан" і "Абай" Місце розташування - поверх "М". Конференц-зал "Аблай хан" розрахований на 120 чоловік в театральному і на 72 - в банкетному стилі. Зал "Абай" розрахований на 90 осіб в театральному і на 72 - в банкетному стилі. Обидва зали оснащені відео і аудіо обладнанням і ідеально підходять для проведення "круглих столів", конференцій і невеликих корпоративних заходів

Конференц-зал "Алмати" розташований на поверсі "С". Має два рівні з двома залами і двома балконами. Зал "Алмати" розрахований на 120 чоловік в театральному і на 250 в банкетному стилі. Оснащений відео і аудіо обладнанням. Зручний для проведення різних урочистостей, банкетів, корпоративних заходів, конференцій і семінарів
Бальний Зал Великий бальний зал розташований на поверсі "Lobby" Висока технічна оснащеність залу дозволяє проводити заходи будь-якого рівня.

До Ваших послуг: цілодобова стійка реєстрації, Бізнес-Центр, Фітнес-центр, плавальний басейн, сауна, СПА салон, обмінний пункт послуги послуги пральні, перукарня, автостоянка.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online