Управління Росреестра по КК м.Сочі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

РОЗДІЛ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ ПІД ДОМОМ, перебуває у спільній частковій ВЛАСНОСТІ   Незважаючи на те, що прямо в законодавстві не закріплено правило про те, що розділ ділянки можливий тільки одночасно або після розділу будинку (виділу частки у праві спільної власності на будинок), тим не менше, виходячи з норм абзацу 4 підпункту 3 пункту 4 статті 35 ЗК РФ і пункту 1 статті 273 ГК РФ, можна зробити висновок, що виділ в натурі частки у праві спільної власності або розділ земельної ділянки із залишенням знаходиться на ній житлового будинку у спільній частковій власності учасників суперечить вимогам чинного законодавства, ПОСК  ьку в цьому випадку не відбувається виділення кожному із співвласників відокремленого земельної ділянки, вільного від прав третіх осіб РОЗДІЛ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ ПІД ДОМОМ, перебуває у спільній частковій ВЛАСНОСТІ
Незважаючи на те, що прямо в законодавстві не закріплено правило про те, що розділ ділянки можливий тільки одночасно або після розділу будинку (виділу частки у праві спільної власності на будинок), тим не менше, виходячи з норм абзацу 4 підпункту 3 пункту 4 статті 35 ЗК РФ і пункту 1 статті 273 ГК РФ, можна зробити висновок, що виділ в натурі частки у праві спільної власності або розділ земельної ділянки із залишенням знаходиться на ній житлового будинку у спільній частковій власності учасників суперечить вимогам чинного законодавства, ПОСК ьку в цьому випадку не відбувається виділення кожному із співвласників відокремленого земельної ділянки, вільного від прав третіх осіб.

ПРИПИНЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ ДЕРЖАВНОГО КАДАСТРОВОГО ОБЛІКУ ТА ДЕРЖРЕЄСТРАЦІЮ ПРАВ   До здійснення державного кадастрового обліку і (або) державної реєстрації прав або відмови в державному кадастровому обліку і (або) державної реєстрації прав розгляд представлених для здійснення державного кадастрового обліку і (або) державної реєстрації прав заяви та (або) документів може бути припинено на підставі спільної заяви осіб, які представили заяву і (або) документи для здійснення державного кадастрового обліку і (або) державної реєстрації прав ПРИПИНЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ ДЕРЖАВНОГО КАДАСТРОВОГО ОБЛІКУ ТА ДЕРЖРЕЄСТРАЦІЮ ПРАВ
До здійснення державного кадастрового обліку і (або) державної реєстрації прав або відмови в державному кадастровому обліку і (або) державної реєстрації прав розгляд представлених для здійснення державного кадастрового обліку і (або) державної реєстрації прав заяви та (або) документів може бути припинено на підставі спільної заяви осіб, які представили заяву і (або) документи для здійснення державного кадастрового обліку і (або) державної реєстрації прав.

ЯК ДІЗНАТИСЯ КОРДОНУ СВОГО ДІЛЯНКИ ЯК ДІЗНАТИСЯ КОРДОНУ СВОГО ДІЛЯНКИ?
З необхідністю уточнення меж своєї земельної ділянки рано чи пізно стикається кожен його власник. І це, дійсно, необхідна інформація. Дізнатися кордону своєї земельної ділянки можна кількома способами. Найбільш очевидний і простий варіант - дізнатися кордону за допомогою кадастрового номера об'єкту.

РЕЄСТРАЦІЯ ПРАВА ВЛАСНОСТІ НА КВАРТИРУ   Шановні заявники РЕЄСТРАЦІЯ ПРАВА ВЛАСНОСТІ НА КВАРТИРУ
Шановні заявники! Нагадуємо вам, що реєстрація права власності на квартиру є важливою процедурою, яка необхідна для оформлення переходу права власності на дане житлове приміщення. Для того, щоб реєстрація пройшла швидко, без будь-яких складнощів, потрібно відразу зібрати повний комплект документів, необхідних для реєстрації.

ШЛЮБНИЙ ДОГОВІР - ВИЗНАЧЕННЯ МАЙНОВИХ ПРАВ   Шлюбний договір або шлюбний контракт, як його часто називають, є угодою осіб, які планують вступити в шлюб, або угодою подружжя ШЛЮБНИЙ ДОГОВІР - ВИЗНАЧЕННЯ МАЙНОВИХ ПРАВ
Шлюбний договір або шлюбний контракт, як його часто називають, є угодою осіб, які планують вступити в шлюб, або угодою подружжя. Шлюбний договір спрямований на визначення майнових прав і обов'язків кожного з подружжя, як в шлюбі, так і після його розірвання. Правила і порядок укладення шлюбного договору регулюються статтями Сімейного кодексу РФ (глава 8). Так як шлюбний договір є двосторонньою угодою, для здійснення якої необхідно волевиявлення двох сторін, то до нього застосовуються правила глави 9 Цивільного кодексу РФ ( «Угоди»).

КОНФІГУРАЦІЯ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ ПІД ЧАС МЕЖЕВАНИИ   Конфігурація земельної ділянки визначається місцем розташування його кордонів КОНФІГУРАЦІЯ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ ПІД ЧАС МЕЖЕВАНИИ
Конфігурація земельної ділянки визначається місцем розташування його кордонів. При цьому частиною 10 статті 22 Федерального закону від 13.07.2015 №218-ФЗ «Про державну реєстрацію нерухомості» встановлюється порядок визначення місця розташування меж земельної ділянки при їх уточненні, яке визначається, виходячи з відомостей, що містяться в документі підтверджує право на земельну ділянку, або при відсутності такого документа, виходячи з відомостей, що містяться в документах, які визначали місце розташування меж земельної ділянки при його утворенні.

КАДАСТРОВИЙ НОМЕР ОБ'ЄКТА   Згідно зі статтею 5 Федерального закону від 13 КАДАСТРОВИЙ НОМЕР ОБ'ЄКТА
Згідно зі статтею 5 Федерального закону від 13.07.2015 №218-ФЗ «Про державну реєстрацію нерухомості", кожен об'єкт нерухомості, відомості про який внесені до Єдиного державного реєстру нерухомості, має незмінний, не повторюється в часі і на території Російської Федерації кадастровий номер, який присвоюється органом реєстрації прав (Росреестра). Він присвоюється кожному об'єкту нерухомості після процедури внесення його до державного кадастр нерухомості.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРАВОПОРУШЕННЯ СПРЯМОВАНА В МУНІЦИПАЛІТЕТ   Державними інспекторами з використання та охорони земель міста-курорту Сочі в ході проведення заходів по державному земельному нагляду при використанні земельних ділянок за минулий період було виявлено 110 порушень земельного законодавства в частині самовільного зайняття земельних ділянок зі складу земель нерозмежованість муніципальної власності ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРАВОПОРУШЕННЯ СПРЯМОВАНА В МУНІЦИПАЛІТЕТ
Державними інспекторами з використання та охорони земель міста-курорту Сочі в ході проведення заходів по державному земельному нагляду при використанні земельних ділянок за минулий період було виявлено 110 порушень земельного законодавства в частині самовільного зайняття земельних ділянок зі складу земель нерозмежованість муніципальної власності.

Изменеия до Земельного кодексу   Федеральним законом від 03 Изменеия до Земельного кодексу
Федеральним законом від 03.08.2018 №340-ФЗ внесені зміни до Земельного кодексу Російської Федерації "від 25.10.2001 №136-ФЗ. Зміни торкнулися державного земельного нагляду в частині взаємодії з органами місцевого самоврядування при виявленні самовільних будівель в ході проведення контрольних заходів, проведених державним земельним наглядом.

ПРО ДОТРИМАННЯ ЗЕМЕЛЬНОГО ЗАКОНОДАВСТВА   За минулий період 2018 року державними інспекторами з охорони та використання земель в місті Сочі Управління Федеральної служби державної реєстрації, кадастру і картографії по Краснодарському краю розглянуто 486 звернень (громадян / органів / юридичних осіб), проведено 251 перевірку дотримання земельного законодавства, виявлено 226 порушень ПРО ДОТРИМАННЯ ЗЕМЕЛЬНОГО ЗАКОНОДАВСТВА
За минулий період 2018 року державними інспекторами з охорони та використання земель в місті Сочі Управління Федеральної служби державної реєстрації, кадастру і картографії по Краснодарському краю розглянуто 486 звернень (громадян / органів / юридичних осіб), проведено 251 перевірку дотримання земельного законодавства, виявлено 226 порушень.


Новини 1 - 3 з 6
початок | Перед. | 1 2 | Слід. | кінець | Усе

ЯК ДІЗНАТИСЯ КОРДОНУ СВОГО ДІЛЯНКИ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online