Instagram екстремалів з Єкатеринбурга

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

А ви б хотіли так полоскотати собі нерви?

Поки ви лежите на дивані, хтось борознить простори безкрайніх сніжних полів, ловить хвилю в океані, лізе в гору, в будь-який момент ризикуючи зірватися, стрибає з парашутом або без нього. На цей раз в нашій недільній добірці ми розглядаємо акаунти в Instagram уральських екстремалів. Від деяких відео завмирає щось всередині, а інші фото захоплюють. Але всі вони точно не для людей зі слабкими нервами.

Від відео Олега Шерстяченко просто страшно - він скаче по дахах хмарочосів, виконує шалені трюки, крутить сальто і висить на одній руці над прірвою. Все це він робить без всякої страховки, і хоч це дуже видовищно, але і жахливо небезпечно, тому ми дуже просимо вас не повторювати таке.

Максим Кагін - канатоходець з Єкатеринбурга. Він ходить по натягнутому канату над прірвами на природі і в центрах міст між висотками. Якщо це відбувається в місті, то кожен раз він збирає натовп тих, хто хоче подивитися на його трюки. Але ось в цьому випадку якраз все безпечно - Максим балансує на канаті тільки зі страховкою.

Серфер Микита Авдєєв родом з Уралу, а зараз він один з найуспішніших у світі спортсменів у своєму виді спорту. Він давно вже живе і тренується на березі океану, виграє міжнародні змагання і розповідає про свої успіхи в Instagram.

Дмитро Трифонов не представляє життя без адреналіну і реву мотоцикла. На своєму залізному коні він виконує складні трюки, від яких захоплює дух. Проїхати на передньому колесі, балансувати на задньому - легко!

Уралец Микола Чичканов - бейсджампер. Стрибає з величезної висоти в костюмі «білки-летяги» і виконує в повітрі всякі трюки, поки летить до землі. А потім приземляється з парашутом. Особливо ефектно виглядають такі стрибки в компанії .

У Павла Прімерова в Instagram не тільки екстрим (а його вистачає - гірські лижі, скелелазіння, походи), але і просто неймовірна краса. Гори, океан, каньйони, водоспади. Павло працює гідом і не тільки сам займається активними видами спорту, а й навчає цьому інших.

І нарешті, дівчина в нашій добірці. Юлія Пантелєєва професійно займається скелелазінням, входить в число кращих в Росії, займає призові місця на світових змаганнях. В її Instagram все разом - небезпечні скельні траси і краса природи і м'язів.

Наступного разу ми плануємо зібрати акаунти Дідів Морозів і Снігуроньок з Єкатеринбурга. Якщо ви або ваші знайомі в новорічні свята приносите радість дітям в костюмах головних чарівників грудня і розповідаєте про це в Instagram, то надсилайте посилання на нього нам на пошту [email protected] або в директ в наш Instagram (@ e1. news).

А ще підписуйтесь на наш аккаунт , Щодня ми публікуємо там цікаві кадри з життя міста та розповідаємо про будні редакції. Нас вже 50 тисяч!

Текст: Олена ХАЗІНУРОВА
Фото: Instagram героїв публікації

А ви б хотіли так полоскотати собі нерви?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online