Премія ринку нерухомості REALT GOLDEN KEY 2014. Беруть участь найактивніші, а стануть переможцями - тільки найкращі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

21 лютого 2014 вперше в історії ринку нерухомості Республіки Білорусь стартувало грандіозний захід - перша Премія в сфері нерухомості REALT GOLDEN KEY 2014. 21 лютого 2014 вперше в історії ринку нерухомості Республіки Білорусь стартувало грандіозний захід - перша Премія в сфері нерухомості REALT GOLDEN KEY 2014

фінальним акордом Премії REALT GOLDEN KEY стане грандіозна урочиста церемонія, аналогів якої ще не було в Білорусі. Вона пройде 12 червня в "Президент Готелі". "В основі концепції торжества, розробленої компаніями Fishka.by і EventMedia, лежить цілий світ, створюваний учасниками Премії, - говорить директор компанії Fishka.by В'ячеслав Нагорний. - Це ідеальна модель міста Мінська, в якому хочеться жити, подобається відпочивати і працювати. Така ідея свята наочно показує нескінченно мінливий і розвивається золоте місто на заданому відрізку часу. А також пропонує особисто відчути себе жителем цього ідеального мегаполісу. Золоте місто - головний персонаж свята зі своєю культурою, принципами і морал ма ".

Золоте місто - головний персонаж свята зі своєю культурою, принципами і морал  ма

Директор компанії Fishka.by В'ячеслав Нагорний

"REALT GOLDEN KEY в рамках церемонії нагородження дозволить учасникам Премії відчути перехід від особистісного (будинок, затишок, захищеність) до суспільного (багатофункціональні комплекси та архітектура міста в цілому), а разом з цим до творення і милування творами їх праці.

Переможці в номінаціях - володарі ключів до сердець споживачів, управляють містом ... І в першу чергу від них буде залежати розвиток міста в майбутньому.

І в першу чергу від них буде залежати розвиток міста в майбутньому

Директор компанії EventMedia Олексій Урбан

Переможці Премії, компанії-творці, стануть справжніми героями, від яких залежить наше зручне, красиве і комфортне завтра Мінська як золотого міста для життя в XXI столітті ", - говорить Олексій Урбан, директор компанії EventMedia.

Микола Простолупов, голова Білоруської асоціації "Нерухомість":

Микола Простолупов, голова Білоруської асоціації Нерухомість:

Микола Простолупов, голова Білоруської асоціації "Нерухомість"

- Якщо компанії нічого приховувати, якщо вона має здоровий колектив, веде серйозний бізнес, виконує моральні принципи роботи на ринку, то немає перешкод для її участі в конкурсі разом з іншими професіоналами. Глибоко переконаний, що компанії, які стабільно працюють на ринку нерухомості, візьмуть участь в Премії. Це як зі спортсменами. Якщо допінг не береш, то від суддівської колегії приховувати нема чого. Тому що вони все одно всі дізнаються, - таку думку висловив експерт ринку нерухомості на прес-конференції 21 лютого 2014 року.

Представляємо номінантів Премії REALT GOLDEN KEY

об'єкти

Бізнес-центр Omega Tower

Бізнес-центр Omega Tower

Бізнес-центр Omega Tower

Omega Tower продовжує традицію зведення сучасних офісних будівель з панорамним склінням. Ця традиція збіглася з ще однією мінської тенденцією - активною забудовою проспекту Дзержинського. Відкриті нещодавно станції метро стали вирішальним фактором в дорожній інфраструктурі району. А Omega Tower вигідно розмістився прямо біля виходу з ст.м. "Міхалово".

номінації:

- Кращий бізнес-центр;

- Золоте архітектурне рішення - Комерційна нерухомість.

Котеджне містечко "Ясна Поляна"

Котеджне містечко "Ясна Поляна"

Котеджне містечко "Ясна Поляна" розташований в 15 хвилинах їзди від мікрорайону Уруччя по Московській трасі. Мальовниче місце, благополучна екологічна обстановка, поруч знаходиться біологічний заказник "Глебковка". Селище оточене сосновим лісом і розташовується на березі річки, на ділянках ростуть вікові сосни.

номінації:

- Кращий котеджне селище;

- Збірка забудовник.

Житловий будинок на пр. Незалежності, 85 Б

Житловий будинок на пр. Незалежності, 85 Б

Житловий будинок на пр. Незалежності, 85 Б - це будинок з квартирами поліпшеного планування, підземним гаражем та найсучаснішою системою комунікацій, який розташований в тихому зеленому сквері в 100 метрах від станції метро "Академія Наук". Просторі і світлі квартири, сучасні технології звукоізоляції і якісні матеріали, триметрові стелі і сучасне рішення фасадів - все це дозволяє втілити найцікавіші дизайнерські рішення.

номінації:

- Новобудова року - Преміум-клас;

- Золотий сайт будівельного проекту.

Житловий комплекс "Вяселка"

Житловий комплекс "Вяселка"

"Вяселка" - це житловий комплекс економ-класу, забудовник якого не став економити на якості життя своїх мешканців. Житловий комплекс "Вяселка" - це реалізація двох найважливіших вимог до сучасного житла: зручності та екології. Перший будинок комплексу "Вяселка" буде зданий вже в липні цього року. Будівництво йде швидкими темпами, так як на зведення одного будинку відводиться півроку. Всього комплекс складатиметься з 36 будинків. Це буде справжнє містечко зі своїми правилами і культурою.

номінації:

- Новобудова року - Економ-клас;

- Золотий сайт будівельного проекту.

Бізнес-центр Riviera Plaza

Бізнес-центр Riviera Plaza

Найчастіше в Мінську вельми непросто підібрати новий офіс. Необхідно враховувати ряд факторів, серед яких розташування, ціна і комфорт. Новий бізнес-центр Riviera Plaza, який будується на проспекті Переможців в районі "Мінськ-Арени", відповідає всім цим вимогам. Уже в поточному році буде введено в експлуатацію перший адміністративно-офісний блок бізнес-центру. До продажу пропонуються офіси від 80 до 1200 кв.м. з видом на Мінське море, "Мінськ-Арену" і проспект Переможців. Друга черга будівництва - адміністративно-офісні блоки №2 - буде здана в 2015 році, а блок №3 і SPA-центр - планується завершити в 2016 році.

номінації:

- Кращий бізнес-центр;

- Золоте архітектурне рішення - Комерційна нерухомість;

- Золотий сайт будівельного проекту.

Бізнес-центр на пр. Дзержинського, 8

Дзержинського, 8

Бізнес-центр на пр. Дзержинського, 8

У травні 2013 року на проспекті Дзержинського введено в експлуатацію сучасний бізнес-центр. Спрямоване вгору 18 поверхова будівля розташована близько до центру міста, неподалік від центрального залізничного вокзалу, на початку проспекту Дзержинського.

Об'єкт повністю відповідає вимогам, що пред'являються офісним будівлям категорії "В1". Стіни, підлога і стеля мають істотні звукоізоляційні властивості. У внутрішній обробці використовувалися матеріали як зарубіжних, так і вітчизняних виробників. Офіси здаються в оренду з готовою обробкою.

номінації:

- Кращий бізнес-центр;

- Золоте архітектурне рішення - Комерційна нерухомість;

- Золотий сайт будівельного проекту;

- Збірка забудовник.

Житловий комплекс "Затишний Квартал"

Житловий комплекс Затишний Квартал

Житловий комплекс "Затишний Квартал"

Що є домінантами при виборі нерухомості? Незмінна ціна, гарантовані строки будівництва, розташування будинку і району, надійний забудовник, екологія, розміри і планування майбутньої квартири, забезпеченість інфраструктурою, комфортна соціальне середовище, хороші сусіди, зручне транспортне сполучення. Домінанти для кожного свої.

Якщо для вас домінанта - поєднання всіх цих факторів, то кращий вибір - новий житловий комплекс комфорт-класу "Затишний квартал", який будується в екологічно чистому районі Зелений Луг.

номінації:

- Житловий комплекс року.

Житловий будинок "Альбатрос"

Житловий будинок "Альбатрос"

Житловий будинок "Альбатрос" - це втілення надійності та вишуканості, благородства і впевненості в завтрашньому дні. Просторі і добре сплановані квартири стануть місцем для того, щоб відчути себе щасливим.

Будинок розташований в центральній частині міста з добре розвиненим транспортним сполученням, тому дістатися до інших районів Вам не складе особливих труднощів. У 15 хвилинах ходьби від будинку знаходиться станція метро "Інститут Культури". А в перспективі в 3-х хвилинах буде побудована станція метро "Ковальська Слобода".

номінації:

- Новобудова року - Комфорт-клас;

- Збірка забудовник.

агентства нерухомості

Заміський будинок

Агентство нерухомості "Заміський будинок" засноване в 2000 році. У компанії працюють 48 співробітників, з яких 11 - атестовані ріелтери. Відмітна риса і унікальність агентства - спеціалізація на заміській нерухомості, знання законодавства, що регулює відносини в сфері нерухомості і багаторічна успішна практика його застосування. Знання чинного законодавства та застосування його в конкретній життєвій ситуації кожного клієнта - норма роботи агентства "Заміський будинок". Сьогодні агентство нерухомості "Заміський будинок" працює під гаслом "Репутація, перевірена часом" і пропонує своїм клієнтам повний комплекс послуг.

номінації:

- Ріелтер №1 - на ринку заміської нерухомості;

- Найкомфортніше офіс агентства нерухомості.

БелЦТН

БелЦТН

ТОВ "БелЦТН" - одна з найстаріших ріелтерських компаній Республіки Білорусь. Свою діяльність організація почала в 1991 році. З тих пір, зберігши традиції і ядро ​​колективу, "БелЦТН" залишається одним з безперечних лідерів білоруського ринку нерухомості. ТОВ "БелЦТН" надає повний спектр послуг в сфері операцій на ринку житлової нерухомості. Колектив агентства "БелЦТН" - це висококваліфіковані фахівці, що працюють в цьому бізнесі 15-20 років, і які мають знання, досвід, бажання працювати і допомагати клієнтам вирішувати найскладніші завдання.

номінації:

- Ріелтер №1 - на ринку житлової нерухомості;

- Золотий сайт агентства нерухомості.

Альфа-Актив

Альфа-Актив

Закрите акціонерне товариство "Альфа-Актив" - сучасне, що активно розвивається, працює на брестському регіональному ринку нерухомості з початку 2006 року. "Альфа-Актив" надає повний спектр ріелторських послуг. Це послуги з купівлі / продажу, оренди та приватизації нерухомості, укладання договорів пайової будівництва, консервації незавершеного будівництва, а також надає комплекс послуг по рекламі об'єктів нерухомості, консалтингу з питань оподаткування, декларування і банківського кредитування при вирішенні житлових питань. Робота колективу професіоналів "Альфа-Актив" гідна наслідування.

номінації:

- Ріелтерська організація року. регіони;

- Найкомфортніше офіс агентства нерухомості.

Діанест

Діанест

Агентство нерухомості "Діанест" працює на ринку нерухомості протягом 14 років, в 2010 році створена дочірня ріелторська компанія "Діанест-Будінвест" та будівельна компанія "ВДС-Строй". У штаті агентства 23 співробітника, з яких вісім - атестовані ріелтери.

"Діанест" - єдина приватна ріелторська організація, активно співпрацює з провідними вищими навчальними закладами країни: БГУ, МІУ, БГТУ, трьома факультетами БНТУ. У 2011 році на базі агентства відкрито філію кафедри "Менеджмент на ринку нерухомості" Білоруського національного технічного університету. Підписано офіційну угоду про отримання післявузівської освіти співробітників ЧУП "Діанест" в БНТУ. Угода реалізується у вигляді навчання співробітників агентства "Діанест" в магістратурі і аспірантурі БНТУ.

номінації:

- Магістр з навчання фахівців з операцій з нерухомістю;

- Найкомфортніше офіс агентства нерухомості.

ViVa Invest

Знати про нерухомість все? Напевно, це утопія. Кожен день команда ViVa Invest стикається з питаннями різного ступеня складності в області брокериджа, консалтингу та інвестицій на ринках Білорусі, Росії та країн Балтії. Наша ділова репутація і професійна відданість зобов'язують нас прикладати максимум зусиль для ефективного і комплексного вирішення завдань наших клієнтів.

Всі "руху" на ринку нерухомості повинні бути вивіреними, чіткими і впевненими. Ми допомагаємо Вам робити тільки правильні кроки на протязі всього циклу життя проекту.

номінації:

- Ріелтер №1 - на ринку пайового будівництва;

- Найстильніший персонал агентства нерухомості.

Сільван

"Сільван" - одне з найстаріших агентств нерухомості в Білорусі. Воно відкрилося ще в 1997 році, і за час роботи заслужило довіру споживачів. У компанії працюють 27 чоловік, з яких п'ять - атестовані ріелтери. Всі агенти і ріелтери - не тільки професіонали високого рівня, досвідчені та відповідальні фахівці, але і хороші друзі. Агентство нерухомості "Сільван" - дружна сім'я.

"Сільван" є практично єдиним агентством в країні, у якого є спеціальний відділ, який пропонує клієнтам виключно елітні будинки, сталінки в центрі столиці і іншу VIP-нерухомість. Також в агентстві є великий і успішно працює відділ комерційної нерухомості.

номінації:

- Краща ріелторська організація року - Мінськ;

- Ріелтер №1 - на ринку житлової нерухомості;

- Ріелтер №1 - на ринку комерційної нерухомості.

Взяти участь у заході зможуть найактивніші гравці ринку, а перемогти - тільки найкращі. Прийом заявок на участь в Премії REALT GOLDEN KEY 2014 йде повним ходом. І з кожним днем ​​їх приходить все більше. поспішайте, подати заявку до 25 березня і вже 13 червня ви зможете прокинутись знаменитими на всю Білорусь! Організатори Премії - портал Realt.by і компанія EventMedia. Генеральний партнер - Білоруська асоціація "Нерухомість".

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online