iPhone 7 Plus виявився швидшим iPad Pro

  1. Результати синтетичного тесту
  2. Як швидко працює iPhone 7 Plus?
  3. Поради експертів: Як правильно вибрати сервіс?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У таблиці результатів Geekbench була виявлена ​​позиція, яка номінально відноситься до iPhone 7 Plus з його новим процесором Apple A10 Fusion. Результат виявився вражаючим: незважаючи на наявність двох нізкопроїзводітельних ядер, новий фаблет Apple виявився швидше за всіх існуючих пристроїв на базі iOS, включаючи моделі з "розігнаними" процесорами A9X. Таким чином iPhone 7 Plus обходить не тільки лінійку iPhone 6s і iPhone SE, але і обидві моделі iPad Pro.

Звичайно, найбільш продуктивні процесори більш схильні до перегріву, однак варто відзначити, що iPhone 7 працює на максимальній частоті лише при виконанні найскладніших завдань, в зв'язку з чим SoC-чіпи Apple є досить живучими, а ремонт iPhone 7 , Як і у його предшественіка, вкрай рідко зводиться до заміни процесора (він якщо це все ж відбувається, завдання відразу ж потрапляє у вищу категорію складності).

Результати синтетичного тесту

iPhone 7 Plus отримав оцінку в 3200 і 5300 балів в одноядерному і багатоядерному режимах відповідно. Для прикладу, у минулорічних флагманів iPhone 6s і 6s Plus ці показники становить 2400 і 4000 балів, а 12.9 "iPad Pro, який до цього вважався найпродуктивнішим iOS пристроєм на ринку, набирає 3000 і 4800 балів.

В середньому iPhone 7 Plus виявився на третину продуктивніше попередника в обох режимах тестування, в той час як відрив від iPad Pro склав лише сім і десять відсотків в одноядерному і багатоядерному режимах.

SoC-процесор Apple A10 працює на частоті 2.23 ГГц, яка, тим не менш, виявилася меншою, ніж ми очікували побачити. Судячи з усього, Apple з якихось причин довелося знизити частоту процесора, так як спочатку йшлося про частоту в 2.4 ГГц. Так чи інакше, цей результат все одно виявився вище торішніх iOS-пристроїв: 12.7 "iPad Pro має 2.2 ГГц, а iPhone 6s працює на 1.8 ГГц.

Як швидко працює iPhone 7 Plus?

У маркетингових матеріалах Apple вказує, що чіп A10 Fusion є найпродуктивнішим процесором серед всіх смартфонів. Так, процесорна потужність iPhone 7 виявилася в два рази швидше показників iPhone 6, а продуктивність графічної підсистеми зросла втричі. Тест Geekbench повністю підтверджує цю інформацію. Паралельно з цим, вашій увазі пропонується повний аналіз LCD дисплея iPhone 7 .
Як було зазначено вище, A10 Fusion, вбудований в iPhone 7, являє собою чотирьохядерний SoC-процесор з двома високопродуктивними ядрами для виконання ресурсномістких завдань, а також двома енергоефективними ядрами для роботи з додатками у фоновому режимі, що дозволяє істотно скоротити витрату батареї. Apple стверджує, що iPhone 7 повинен працювати на дві години довше в порівнянні з iPhone 6s, в той час як різниця між iPhone 7 Plus та iPhone 6s Plus складе лише годину роботи.

Поради експертів: Як правильно вибрати сервіс?

Ніколи раніше не зверталися за ремонтом електроніки?

Не знаєте з чого почати? В першу чергу - не переживати! Ознаки хорошого і якісного сервісу видно відразу. Ми підготували інструкцію для тих, хто шукає майстерню або сервісний центр по ремонту Apple

Справжні, чесні і прозорі ціни на сайті

Реальні терміни і гарантія - це повага до вас

Репутація професіоналів Apple і досвід в кілька років

}?>

Поради експертів: Як правильно вибрати сервіс?
Як швидко працює iPhone 7 Plus?
Поради експертів: Як правильно вибрати сервіс?
Ніколи раніше не зверталися за ремонтом електроніки?
Не знаєте з чого почати?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online