Як перевірити забудовника

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Процес придбання нерухомості на етапі будівництва має на увазі наявність безлічі нюансів, від яких залежить, як скоро ви отримаєте своє нове житло, в якому вигляді воно буде здано і чи буде здано зовсім

Процес придбання нерухомості на етапі будівництва має на увазі наявність безлічі нюансів, від яких залежить, як скоро ви отримаєте своє нове житло, в якому вигляді воно буде здано і чи буде здано зовсім. Левова частка цих чинників лежить на відповідальності забудовника , Адже він відповідає за весь процес зведення об'єкта від залучення інвестицій до передачі квартир у власність. Тому в даній статті ми розберемо те, як перевірити забудовника в Краснодарі за 4 критеріями оцінки благонадійності.

Як перевірити забудовника: 1 критерій

Одне з перших, на що варто звернути увагу при виборі організації, що відповідає за будівництво, це її публічність. Стабільні процвітаючі фірми, не бояться пильних поглядів ЗМІ і готові відстоювати свою репутацію. Ті ж, хто навпаки, відчувають труднощі у виконанні обов'язків перед пайовиками, прагнуть уникати уваги громадськості. До того ж в ЗМІ завжди можна знайти інформацію про попередні об'єктах компанії. Але тут варто з обережністю сприймати опубліковані дані, так як існують провокаційні матеріали, що не мають під собою підстав.

Як перевірити надійність забудовника: 2 критерій

Друге на що варто звернути увагу - темпи будівництва. Безумовно, чим ближче об'єкт до завершення, тим безпечніше в нього інвестувати. При цьому варто заздалегідь оцінити швидкість робіт. При стандартних умовах монолітні будинки повинні додавати кожен місяць по 3-5 поверхів, а панельні будови - по 4-6. Але потрібно брати до уваги погодні умови, зміну підрядників та інші аспекти гальмують процес. Тому для отримання повної картини радимо контактувати з цікавить фірмою з даного питання. Багато компаній публікують докладні звіти по кожному етапу робіт на своїх інтернет ресурсах.

Як перевірити забудовник: 3 критерій

Важливо розрізняти серед вигідних пропозицій реальні і ті, що спрямовані на залучення швидких інвестицій для подальшого зникнення лже-забудовника. Неправдоподібно звучить ціна в 20-25тис. за квадратний метр житла в Краснодарі, надійні забудовники не можуть дозволити собі настільки сильно знижувати вартість і працювати собі в збиток. Тому ще один спосіб того, як перевірити забудовника в Краснодарі - це порівняти його цінову політику із середніми ринковими показниками по місту.

Як перевірити надійність забудовника: 4 критерій

Важливо при виборі забудовника перевірити документи, як дають йому право на реалізацію проекту, так і установчі. На першу вимогу представники фірми повинні надати проектну декларацію, ліцензії, свідоцтва про реєстрацію, протокол розподілу житлової площі; постанову глави адміністрації про виділення ділянки земель під будівництво і т.п. Не менш важливим є аналіз договору, який укладає компанія з пайовиками. Найкраще взяти зразок і проконсультуватися з юристом. Це дозволить максимально убезпечити себе і зробити вірний вибір.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online