РВП в для громадян України в Росії в 2019 році: в спрощеному порядку

  1. Як видається РВП громадянам України
  2. Документи, які подаються для отримання РВП
  3. Квоти для громадян України
  4. Отримання дозволу без квоти
  5. Особливості спрощеного порядку
  6. Отримання РВП по шлюбу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Україна - одна з тих країн, жителі якої завжди прагнули потрапити в РФ. Це обумовлено багатьма факторами, особливо актуальним це стало зараз, після недавніх подій в країні. Але так просто залишитися жити в РФ не можна, необхідно пройти через ряд процедур і отримати дозвіл. Як оформити РВП для громадян України, чи можливо пройти бюрократичні процедури в спрощеному порядку і змінилося щось в політиці міграції в 2019 році?

Як оформити РВП для громадян України, чи можливо пройти бюрократичні процедури в спрощеному порядку і змінилося щось в політиці міграції в 2019 році

Як видається РВП громадянам України

Процедура отримання РВП для громадян України в загальному не дуже відрізняється від аналогічних процесів для мігрантів з інших держав Процедура отримання РВП для громадян України в загальному не дуже відрізняється від аналогічних процесів для мігрантів з інших держав. Після прибуття в РФ мігранти повинні зареєструватися, зробити це потрібно не пізніше ніж через тиждень після перетину кордону. На руках обов'язково повинна знаходитися карта мігранта - отримати її можна в поїзді / літаку або ж на кордоні. Вона є засвідчує документом, який допомагає ідентифікувати особу іноземця та відстежити його переміщення по країні.

Коли мігрант встає на облік, він отримує можливість перебувати на території Росії протягом дев'яноста доби абсолютно легально. За цей час необхідно встигнути подати прохання на дозвіл на проживання. Документи розглядаються ФМС до шести місяців, після чого дається РВП для громадян України. Діє воно три роки, потім його необхідно отримати заново - можливості продовжити документ не існує, зверніть особливу увагу. У 2019 цей порядок не змінився.

Важливо знати, що після, в обов'язковому порядку потрібно отримати реєстрацію за місцем проживання і пройти через дактилоскопічну експертизу. Наявність РВП для громадян України є заміною дозволу на роботу, даючи можливість вільно працевлаштуватися в Росії.

Документи, які подаються для отримання РВП

Щоб отримати РВП для громадян України в 2019 році необхідно надати пакет документів, які буде розглядати міграційна служба РФ Щоб отримати РВП для громадян України в 2019 році необхідно надати пакет документів, які буде розглядати міграційна служба РФ. Ось які документи необхідно надати для того, щоб отримати дозвіл стало можливим.

  • Закордонний паспорт мігранта.
  • Міграційна карта.
  • Довідка, яка свідчить про відсутність небезпечних для суспільства захворювань.
  • Чотири кольорових або чорно-білих фото, розміром 3,5х4,5.
  • Квитанція про оплату держмита.
  • Заповнену заяву на отримання РВП (в двох примірниках).

Саме ці документи відкривають шлях до отримання РВП для громадян України. Все, що було видано на Україні повинно бути переведено на російську і завірено нотаріально. Ці документи будуть потрібні всім, незалежно від того, чи користуєтеся ви стандартною процедурою або проходите її в спрощеному порядку.

Квоти для громадян України

Тимчасове перебування для громадян України в Росії в 2019 році встановлюється кількістю виданих квот Тимчасове перебування для громадян України в Росії в 2019 році встановлюється кількістю виданих квот. Квоти були видані в розмірі трохи більше ста двадцяти п'яти тисяч штук і розподілені по регіонах. Потрібно розуміти, що якщо квоти в певному регіоні закінчилися, то в 2019 році ви не зможете отримати дозвіл там і вам потрібно чекати цілий рік або звернутися до іншого суб'єкта.

Як правило, РВП для громадян України в РФ видається саме по тому, яка квота була отримана усіма регіонами країни. Але є і ймовірність оформити дозвіл в спрощеному порядку, уникаючи отримання квоти.

Отримання дозволу без квоти

Важливо знати, що порядок отримання РВП не змінюється, прискорюється лише час розгляду ваших документів Важливо знати, що порядок отримання РВП не змінюється, прискорюється лише час розгляду ваших документів. Також ви не будете залежати від квоти, отриманої регіоном, де отримуєте папір. Отримати дозвіл в спрощеному порядку в 2019 році в РФ без квоти можуть такі категорії.

  • Повнолітні громадяни України, визнані недієздатними.
  • Неповнолітні громадяни країни, які отримують дозвіл разом з батьками.
  • Громадяни, які мають документи, які свідчать про те, що вони народжені в СРСР, РРФСР або в Росії.
  • Непрацездатні мігранти, у яких в РФ є дорослі діти.
  • Дієздатні мігранти, які мають батьків в Росії.
  • Українці, які вступили в шлюб з російськими.
  • Військовослужбовці, які проходять службу в російській армії.
  • Громадяни України, чия дитина проживає в Росії і має громадянством країни.
  • Учасники програми «Співвітчизник».

«Співвітчизник» має на увазі можливість отримання РВП в особливому порядку особами, здатними довести спільність з культурою Росії, показати достатні знання мови, а також ті, хто був народжений на території держави та / або мав громадянство РФ.

Особливості спрощеного порядку

Оформити дозвіл на проживання в Росії в спрощеному порядку в 2019 році можуть вищеперелічені категорії громадян Оформити дозвіл на проживання в Росії в спрощеному порядку в 2019 році можуть вищеперелічені категорії громадян. Особливістю стане те, що надати ви можете тільки документи, що засвідчують ваше особливе становище. Це такі документи:

  • Свідоцтво про народження дитини;
  • Документи, що підтверджують місце народження;
  • Документи, що підтверджують ставлення до програми «Співвітчизник»;
  • Папери, які доводять родинні стосунки з жителями Росії.

Зробити дозвіл в спрощеному порядку не так вже й складно, головне, надати оригінальні документи, які допоможуть перебратися на ПМЖ в РФ.

Отримання РВП по шлюбу

Одруження - одна з найчастіших причин отримання РВП в 2019 році. Це дозволяє зробити дозвіл без квоти і обійти чергу очікують. Для отримання документа в такому порядку потрібно надати:

  • Свідоцтво про шлюб;
  • Оплачену держмито;
  • Паспорти подружжя (російський і український документи);
  • Дві фотографії 35х45 мм;
  • Дані про прописку або реєстрацію обох громадян на території РФ.

Закон в 2019 році дає особливі можливості для осіб, що поєднуються шлюбом. Отримання дозволу поза квотою можливі не у всіх регіонах, уважно вивчіть їх список перед подачею документів.

Як оформити РВП для громадян України, чи можливо пройти бюрократичні процедури в спрощеному порядку і змінилося щось в політиці міграції в 2019 році?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online